Французите е най-добре да пратят спортистие на специални тревни площадки, тогава нема да се харчат и за готвачи и санитарни пособия... Еко живот усигорен от Зелените... Сделки на ЕС.
в действие... Да дават купони на спортистите и кога има месо в Франция да си купуват. Иначе имат достъп до фуражна царевица и соя, произведени от Монсанто украине... хаххаха
На българина му дай всеки ден мясо да мели, да преяжда като прасе, да се налива като съветска *** и това е живота! И умира на 50-60.
Лъвовете от рак на дебелото черво ли умират, че те само месо ядат? Човекът винаги се е хранил с месо, а друго е ял когато не е имал месо.
Храната не трябва да е цел, а просто средство за оцеляване. Някои я приемах за цел и преяждат, след което имат наднормено тегло, висок холестерол и оттам започвам проблемите. Не трябва да е така.
Пък си си пий пърцуцата, яж си еко и био свинското, дето е хранено с отпадъчни канцерогенни мазнини, хапвай пресолената туршийка и си вярвай колко си добре. А тия глупавите в тая Европа затова живеят средно по 20 години повече от вас, функционално неграмотните бедни българи.
Хайде да не бъркаме веган и вегетарианско. Че нашите бедни бачкатори това и чакат. Дай им да хейтят нещо, без да имат капка акъл. Менюто го има на доста места. Разкошни деликатеси. Веган? Не. Само, ако някой спортист изрично пожелае. Във френската кухня винаги завършваме с бачка масло. Не е веган, да.
Ние на село така се хранихме едно време. Баба готвеше, и тя си знаеше да готви - боб, леща, манджа с картоди, макарони, качамак. Месо до 3 пъти в годината и то само на празници. Свари баба Боб и 3 дена го ядяхме, свари леща и 3 дена, така беше. Но хората бяха здрави. Къде ти и ти рак на дебелото черво. Такива неща в село не се чу да има.
Париж реже месото за спортистите на Олимпиадата, залага на веган храната