117

ясно

преди 3 седмици

обикновен фашизиран путинист Такива убиват старци и изнасилват деца в Украйна

116

Анонимен

преди 3 седмици

Според рашистите всичко е позволено щом го прави руснак, за това като видиш рашист го коляш като великденско агне и после опъваш щерка му на простора.

115

Анонимен

преди 3 седмици

То хубаво русофилчета, ама защо са в Берлин рашките, а не са в любимата си Раша ? :))) Нали бяха самодостатъчни, неповторими, безаналогови и така нататък :)))

114

Берлин

преди 3 седмици

Тук като дойдох ми помагаха турци и руснаци и евреи от Украйна! Немци и англичани не са много услужливи и емпатични да помагатнямат емоция!

113

Германия

преди 3 седмици

Мога да ви кажа, че Германия и Русия стотици години са имали добри отношения исторически.. мНемците не мразят руснаците, даже се чевстват виновни за смъртта на милиони ( 27 милиона граждани на СССР) през ВСВ.

112

Анонимен

преди 3 седмици

Англичаните ни мразят като руснаците, може и да са ти помогнали, знам ли :))) А в България как ти помагаха, или си им верен комсомолец, който не можеш да го накараш да отиде в матушката си :)))

111

Анонимен

преди 3 седмици

На мен руснаци и само руснаци са ми помагали, когато имаше опасност да остана на улицата в любимата на нашите евроатлантици Англия! Англичанина мазен, винаги се изхлузва като лигав гол *** ако трябва да помогне наистина!

110

До 113 от Берлин

преди 3 седмици

В Германия има много милиони руснаци нака наречените Deutsch Russen.. германци заселили се в Русия от времено на Екатерина Велика които Германия през 90 те връща обратно като заселници в Германия. Също милион евреи от Русия и Украйна които Германия приема като беганци през 90те вместо да плаща репарации на Израел..Германия е пълна с руснаци..а сега и с украинци!!

109

Анонимен

преди 3 седмици

От личен опит го казвам, имал съм си работа с руснаци, по-отвратителни хора от тези няма. Руснаците са дъното във всяко отношение - възпитание, култура, интелект, хигиена...

108

Анонимен

преди 3 седмици

А какво дирят в Берлин, в матушката нали си бяха самодостатъчни рашките :))

107

Анонимен

преди 3 седмици

Дойче ПропагандеН Ейджънси прИзентс...

106

Германия

преди 3 седмици

Така е! Тек понеже има бежанци от всякъде ( 6 милиона бежанци) и се убиват редовно евреи и мюсюлмани, иранци и израелци, украинци и афганистанци, сега украинци и руснаци!Германия плаща на всеки 2300 евро социални помоще на месец! Затова имаме най високите данъци в света и голяма престъпност..

105

Анонимен

преди 3 седмици

Те укрите са малко ограничени като манталитет, и е много странно за нас българите, че винаги гледат към нас, но и ние сме промити от рашките :)))

104

Анонимен

преди 3 седмици

Има много красиви рускини, признавам го това, ама руснаците изобщо не са стока :)) Който е от Варна ще ме разбере :)

103

Берлин

преди 3 седмици

Аз пък съм била свидетел на кавги между украинци в Берлин ха ха ха! Ще се избият помежду си за намаляващите германски ресурси - от място за паркиране до място в детската градина..

102

Анонимен

преди 3 седмици

Ако не изглеждаш страшен и некакъв Рамбо, руснаците не се плашат, те са чалнати в главата :)

101

Берлин

преди 3 седмици

Така е като Германия вкарва бежанци и конфликти от целия свят!Буквално 80% от бюджета отиват за бежанци и зелена сделка!!

100

Германия

преди 3 седмици

Когато отидох в Украйна 2017 година с влак от Полша..за малко да ме убият! Влака беше пълен до дупки с пияни украински мъже връщащи се от работа в Полша за Коледа в Украйна. аз имах запазено място за 100 евро в спален вагон първа класа, но когато го отвори кондуктора и ние две жени започнахме да влизаме, тълпата украинци ни смачка, пищяхме и дори заплахите за полиция и факта ме сме жени не ги спря!взеха контрол над свободния вагон със сила! само факта че пищях на Английски ме спаси! Стреснаха се

99

Анонимен

преди 3 седмици

Ами преди няколко месеца пиян руснак наръга българин в столичното метро. Такива са особеностите на тяхното "православие", което си е на практика сатанинска ерес, облечена в расо. От 1917 насам руснаците са поклонници на дявола.

98

Анонимен

преди 3 седмици

Германеца е възпитан да не влиза в конфликти. Руснака е точно обратното . Той живее с конфликтите и ги търси . Затова във Варна руснаците ще им се качат на главите на местните. И тормоза ще се засилва. В Соца Съветските туристи ги държаха отделно от другите националности. Сега ще е с по вече конфликти . .