22

Анонимен

преди 2 месеца

През последните две години потреблението на газ в Европа е намаляло точно с обема на руския внос, а именно със 120 милиарда кубически метра. Тоест не беше възможно да се намерят други доставчици - и Брюксел постави собствената си индустрия под ножа.

21

Анонимен

преди 2 месеца

До 312 - не се притеснявай, няма да умреш от студ, за битови нужди и отопление ще има даже и без газ. Но икономиката на ЕС се срива и няма без енергиите и ресурсите на Русия ЕС е обречен да влачи жалко съществуване.

20

gaga

преди 2 месеца

До Анонимен-EU GLUPATSI,HA HA

19

Харвардски християни

преди 2 месеца

За съжаление Християнската философия търпи регрес. Ако имаш една риза дай я на ближния. Ако те ударят по едната буза, подай и другата. Не пожелавай жената на брат си. Не кради. Не убивай. Не лъжи. Не чревоугодствай и т.н...

18

Цинга Манго

преди 2 месеца

Аз берем железо, а гласоподавателите зелени мухоморки.

17

312

преди 2 месеца

Тая опорка се изтърка. трета зима чакам да умра от студ, а то хем става по топло, хем газа е по евтин.

16

Джон Наш

преди 2 месеца

Закърняха ви тимбериците при Баце от доволство и паднахте жертва на Мyнчoвитe Шарлатани. Кой барне гъба да бере, ще плаща данък Кокорчо.

15

Хо хо

преди 2 месеца

За три години от Балканси поток спечелихме 1,370млрд. лв. което е повече от 50% от себестойноста. Баце го построи, Кокорчо си харчи за топъл остров. От големите гяволи се превърнахме в най-глупавите балъци. Убий балъците и шарлатаните сами ще погинат! Пудел влачи рейс!!!

14

Как вам таков

преди 2 месеца

Друзя изкудкудякали, разбрахте ли песента чунга чанга е взаимствана от химна на есесовската дивизия мътвешки глави.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Кефя се на макс какъв бахур ще яде Европа предстоящата зима!! :))))))))))

12

Анонимен

преди 2 месеца

Газ има и ще има. Въпросът е каква е цената? То и диаманти е имало, има и ще има. Ама са малко скъпи. Иначе цената падала, наистина от десет пъти по-висока цена в сравнение с тази, на която купувахме от Русия, сега е само три пъти по-висока. Отвсякъде се чувстваме на далавера! Само да не се чудите по някое време защо ви бесим, управляващите!

11

Хъб Балкан

преди 2 месеца

Газова криза е имало само при Р.Овч и при КирКокор. Газ тече отвсякъде, то Азебаджан, Боташ, Гърция, Ревитуза Румания, Путин и ... Мет. И пак имаме най скъпия газ. До днас ли опряха тези Газови гиганти да опскат най малките доходи на българите.

10

Анонимен

преди 2 месеца

То лятото още не е дошло ква зима. Утре *** ще кажат че е по важно да влезем в трета световна понеже газ нямат защото отрязаха клона на който седят.

9

ооооо

преди 2 месеца

тя зимата пак ще дойде, пак ще дойде. И този път ще е люта зима. Хиляди западняци в Евросъюза ще умрат от студ. Защото вече няма да внасят руски газ.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Не видях данни за количеството втечнен руски фаз, който се внася в ЕС. Намалихме по тръби и увеличихме ВПГ.

7

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ успяха да накарат Европа да се откаже от евтиния ресурс. И доволно потриват ръце.

6

Хубавото Наде

преди 2 месеца

Краля умре, да живее Краля. Главчев може да е всякакъв но е добър одитор а на последък и шеф на Сметната палата. Мисирките станнаха неспокойни за бъдещето си финансиране от Централния бюджет. Май палачинката се обърна. Гладни *** богат Народ!

5

Хо хо

преди 2 месеца

Газ има много и ефтин. Но скъпото хранилище от Чирен тежи като Дамоклиев меч на Кирчо, Кокорчи и оня схемаджия Рибаря . Честито на гладните и замръзналите, дето чакат промяната да ги нахрани и стопли. Блажени са Вярващите. Амин!

4

Газ има

преди 2 месеца

Газпром го няма......и без путинова газ живеем.

3

Решението

преди 2 месеца

Решението е просто. Садете боб. Яжте боб. Слагайте си отзад аспиратор с бутилка за съхранение. И после продавайте и печелете на воля!