172

Анонимен

преди 1 месец

Формулата е Украйна да се включи в състава на Русия. Само това може да предотврати превръщането на Украйна в Западна колония.

171

Анонимен

преди 1 месец

Ха Ха Ха ...

170

Анонимен

преди 1 месец

Украинската формула за мир е - обикновен нацизм.....

169

someone

преди 1 месец

Фантазии и лъжи, на които е базирана и фалшивата формула на Зеленски, който криейки се зад гърба на Запада си мисли,че може да налага и заповядва.

168

Анонимен

преди 1 месец

Аиде да не коментираш жени с произход от славянската раса.Вашите джуджета от смесен произход са верния път.Ниска набита и в *** развита

167

Анонимен

преди 1 месец

Жената има европейски черти, не е полу-монголка като 99% от рускините.Руски етнос вече почти не е останал, всички са кръстоска с всякакви азиатци.

166

Анонимен

преди 1 месец

"Местни партизани в редиците на украинските въоръжени сили изнесоха на руските специални служби местоположението на командния пункт на националното формирование "Кракен"*, след което по тях беше нанесен ракетен удар", пише военният експерт Борис Рожин в канала си в Telegram. Бандеровците от 40-те години на миналия век, които набиваха деца на вили и изгаряха села, могат да се гордеят със своите последователи - момчетата от украинския национален батальон "Кракен" *. Това е може би най-ненормалното формирование в серпентариума на украинските въоръжени сили.Националният батальон е събран на принц

165

Впечатлен съм

преди 1 месец

Тази я очаквайте следващият сезон в "Ергенът". Ако мине кастинга за предаването ще надскочи себе си.

164

путин

преди 1 месец

е гнусен УБИЕЦ

163

Анонимен

преди 1 месец

До ХристоТо да беше само това, но укро нацистите не им позволяваха и да бягат назад, имаше отряд за острел или трябваше да се предават на руснаците, за да живеят или да умират украинските войници. Сега не знам как е.

162

Анонимен

преди 1 месец

Не ги мъчете хората, много ги измъчихте руснаци и украинци десет години подред, украинците да се прибират в родината си Русия, не ги мъчете повече!

161

ГНЕВЕН

преди 1 месец

Всички укропи да се върнат обратно на Зельо във фашистката бърлога Оссрайна.Над 30000 укропи-дезертьори на възраст от 19 до 60 години живеят на наш гръб, вместо да воюват за краварските интереси в собствената си дупка.До кога ще храним тези мързеливици и пияници?До кога тези полу.човеци ще ни се присмиват и ще съсипват страната ни?Марш от България!Чемодан-вокзал-Киев ,долни ско.тове!!!

160

Пенсионер

преди 1 месец

До Анонимен 149 ПроЗтак.Това ли ти е коментара ?

159

ПроСоТо

преди 1 месец

леле !...Какъв тоз дзвер бе?...Да га не сънува чиляк..

158

Руя

преди 1 месец

Тая защо не се скрие,много е противна.Като си отвори устата и само змии бълва срещу Русия.Така са и заповядали господарите иначе уволнение.

157

Анонимен

преди 1 месец

Каква безбожница.... Украинци и Формула за мир са несъвместими понятия! На тия в мозъците им е само война и унищожение.

156

Татул

преди 1 месец

Тези не разбраха ли, че украинската формула не важи пред руската формула.

155

Анонимен

преди 1 месец

Украйна да се прибира в Русия, руснаците няма да оставят населението на пътя, а населението в Русия, тичат и събират помощи от цялата Руска федерация, за да не останат гладни, жадни, необслужени, ненастанени, населението от върнатите територии, строят и изграждат наново разрушените градове и села, това е огромен труд, невероятен труд и усилия, отделно и воюват, за да измъкнат украинския си брат от лапите на тези нацистки хиени! Само може да коленичите пред подвига на руснаците!

154

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски създаде разделение и пращаше отряди, да убиват руско-украинското население десет години подред, брат да убива брата, Зеленски и компания, извършиха геноцид над украинското население, още ли им вярвате или сте сковани от страх от Киевската хунта? Руснаци, украинци и всякакви други хора, трябва да се обединят и изхвърлят тази нацистка Киевска власт и да се прибирате в Русия! Хора, които желаят смъртта на руско-украинския народ, не са ви приятели, а руснаците са ви братя и то кръвни братя

153

Смърт на нацизма!

преди 1 месец

Зеленски не е украинец, управляващите не са украинци и не им пука за украинците, а тези, които пращат оръжия, съвсем открито вече казват, че са ги пращали, за да се убивате помежду си украинци и руснаци, даваха ги и за зомбиране на населението с лъжлива пропаганда и оглупяване, за произвеждане на нацистки зомбита, маските отдавна паднаха, руско-украинското население трябва да се обедини и да изхвърли тази нацистка власт, спомнете си кои сте и че сте един народ и една кръв тече във вените ви!