74

gg

преди 1 месец

Пропуснали сте да кажете и колко са пристрастени към хазарт.

73

БАЧКАТОР

преди 1 месец

И какво като статистиката е такава?Повече от 15 г.никой не се занимава с развитието на учениците-няма нормални обществени условия,здрава семейна среда,добро законодателство,превенция и пр.Каналите си вървят и няма един осъден,а се хващат дребни дилърчета.Знае се от памти века кой държи каналите за дрога.Първанов навремето в Русе направи среща за 10годишна борба с агресията в у-ще-нещо да се промени?Забогатя Я.Такева,учителите ги смазаха,останаха само статистиките,както е сега с дрогата.

72

Анонимен

преди 1 месец

През 1972 целите 9-ти класове на 8-*** гимназия на Шишман се изнасяха през междучасията в двора отсреща и трескаво пафкаха. На купоните сe почваше с вермут и после - яко водка. Сексът беше като здрасти. Виж, стаф почти нямаше. Make love, not war.

71

Внушения

преди 1 месец

Аз лично не позанвам такива. Но пък познавам българчета шампиони в какво ли не. Новото робство не спира българчетата. "Не се гаси туй, що не гасне". Съчинителят на статистиката не е чел гостатъчно.

70

Анонимен

преди 1 месец

До Станимир- В Раша ползват Крокодилчик и се напиват с одеколон Боярешник!

69

Анонимен

преди 1 месец

Благодаря *** мама, татко, баба, дядо че ме потупваха тогава и днес всичко е наред!

68

Анонимен

преди 1 месец

Поне в нещо да сме първи..

67

ДАААА

преди 1 месец

Нека семейния кодекс и съдиите дават още повече права и привилегии на децата над бащите си ! Незаконните права и привилегии водят до това ! След като родитеят а ТОЙ Е САМО БАЩАТА А НЕ МАЙКАТА няма права над детето си да го наказва , лишава , ограничава , и на края да се отрече от него ще бъде така !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

66

Анонимен

преди 1 месец

Първо, тия статистики не са верни и динамично променливи. Общо взето обществените условия навсякъде по света са благоприятни за тия негативни явления. Заинтересувайте се от хипи движението през 70-те г. Второ,стига статистики. Нека вместо тях някой да се опита да даде съвет или рецепта как да се справим с проблема, пък и др. като тях. Да се почне не от децата, а от майките им и бащите. 90 % от негативите идват от семействата. Голям % от децата живеят с разведени родители, скандали, насилия и тн

65

Рада Асенова

преди 1 месец

Такъв тип публикации с неясно какви статистики са ми крайно странни. Как пък един журналист не направи някакво проучване и статия, в която обяснява нещо от сорта " Държавата и съответните й органи предприе следните мерки , за да ограничи употребата на канабис".

64

Popa ot razgrad

преди 1 месец

Преди 40 години това беше абсолютно невъзможно...ами да, разбира се....тогава нямаше демокрация...

63

До Станимир

преди 1 месец

Ходили сме и ходим често - така е, както казваш. Освен това и масово са с "депресии" и антидепресанти от детска възраст. Ужас. Бомба, огромна бомба със закъснител е там.

62

Анонимен

преди 1 месец

Е не е ли това право на "демократичен" юроGейски избор? Честита ви дУмокрация. Понеже стана ясно, черазединеният запад я докарва само на думи.

61

Popa ot razgrad

преди 1 месец

Демокрацията не е за слабо развитите държави...за тях най-подходящ е тоталитарния режим...

60

Анонимен

преди 1 месец

И както винаги виновно е училището, а родителите нямат нищо общо... Нали така???????

59

Хмм

преди 1 месец

Чакай чакай... преди няколко дни имаше статия, че ние сме под средното за наркотици, но водим класацията за пиене... последно какво решихте, първи или последни сме?

58

Анонимен

преди 1 месец

И с най-много фенове на Путин на глава от население. Корелацията е очевидна.

57

Бай Дрън

преди 1 месец

Те малките, че пушели, оставете това. Всеки иска да пробва. Ама големите защо като са пробвали, пушат до край? Ей това не мога да разбера.

56

наблюдател

преди 1 месец

и по с е К С и аборти да не забравяме.

55

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Разбирам малки деца да ги излъжеш да си купят цигари и алкохол.Ама голям човек доброволно да си дава парите за тия глупости да се убива доброволно и съзнателно не го разбирам.Да не се оплаква Ганди че няма пари