166

За фашисти

преди 2 месеца

Чл. 162. (1) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

165

Анонимен

преди 2 месеца

Момче, не си добре, отиди на доктор. Хората в България получават ниски доходи, а пенсиите са още по-ниски. Това е всеобщоизвестен факт. А за останалото си има чл162 от НК за насаждане на омраза

164

Българска Чест

преди 2 месеца

Ако в България стъпи руско кyчe, което започне да ми изисква разни неща в заповеден тон с буквите, които моят народ му е подарил, то този пoмиар ще бъде заклан през кръста. Очевидно говорим за недопустимо неуважение. Ако руснак стъпи в България, той трябва да се кланя и да благодари като будистки монах за това, че сме му дали език, религия и култура. Това е самата истина. Сега от руското посолство ще ми цъкнат 13 минуса - така им е заповядано.

163

Айде да си говорим??

преди 2 месеца

Трябва да се борите против руския тоталитаризъм така, както се борите за глъдка въздух. Причината е проста. Дали сте путинофили, русофили или кадирофили, няма да има никакво значение, когато тук дойдат чужди сили на вражеска държава и ви питат вие къде бяхте през цялото време. Точно в този момент ще ви "светне" какъв автогол сте си вкарали с Русия, защото Русия няма да ви остави да "си живуркате", както е сега, ами ще избие всички неудобни, точно както става там. А вие колко сте удобни точно???

162

Путинофил Тъпан

преди 2 месеца

"Путин като дойде, ще ни даде пенсии с 5 цифрени суми." - Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ БЕ! Че като дойде Русия в България, не само ще станете най-бедните, ами тука ще стане и ТРЕТА БАЛКАНСКА ВОЙНА, скапани б0клyци, ако знаете колко ме дразните, че направо вече МРАЧЯ НЕОБРАЗОВАНИ ХОРА. Точно за това хората са казали "УЧЕТЕ ИСТОРИЯ, ЗА ДА НЕ Я ПОВТАРЯТЕ", ама вие сте били по кафенетата, двойкаджии, чак горделиви, не ви е срам.. НЯМА ДА ДОПУСНЕМ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ РУСКА. АКО ЩЕ ДА УМРЕМ.

161

Тъпи Путинофили

преди 2 месеца

На вас кой ви втълпи в нискообразованото съзнание, че ние подкрепяме Зеленски сляпо, а? Ами ако само го подкрепяме временно? КО ПРАИМ ВЕ?

160

ЕлементаренПутинофил

преди 2 месеца

Байдън е стар и болен, а Путин е млад и уверен. За това подкрепям Путин, защото той е млад.

159

ЛЕВСКИ ГО Е КАЗАЛ

преди 2 месеца

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ! (искаме ли руско владичество или свобода?)

158

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

преди 2 месеца

Продължавам от долния коментар, защото не ми стигнаха думите: Ние българите сме по-близки с украинците, от колкото с руснаците по елементарната причина че географски, украинските са ни по-близо. ДЕМЕК, през хилядолетията не е възможно да сме се сближили с руснаците от степите, а по-скоро е логично да сме се сближили с "руснаците", които се намират в Украйна. Друг е въпроса, че руска нация няма - там са финландци, украинци, чеченци, араби, китайци, корейци. Това е просто една ИМПЕРИЯ.

157

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

преди 2 месеца

Ако Васил Левски беше жив днес, щеше да се бие за СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ - демократична държава, а не остарял тоталитарен строй. Жалко, че всички симпатизанти не го разбират и ни дърпат към руския ТОТАЛИАРИАТ. Това е жалко. Даже ми е тъжно, че сме се освободили от ТУРСКО РОБСТВО и сега българите са толкова свободни, че робския манталитет ги влачи към РУСКО РОБСТВО. Не знам как да си го обясня. Най-лесно ми е с ниско образование, не знам дали е истина. Защото ние българите не сме братя с руснаците.

156

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

преди 2 месеца

Готов съм да умра за европейското развитие на България, само за да не влезем пак в руски релси. Не ми пука дали ще умра за България. Дори да не ме запомнят после. Аз искам да живея в Свободна България, а не в България с Народен Съд и свободолюбиви българи, които са арестувани и затваряни в лагера Белене, защото просто мислят свободно и не се подчиняват на силния Путин. Това е. Мисля че го обясних ясно.

155

Libre comme air

преди 2 месеца

А какво става с парите на тези които не доживяват пенсия... Явно отиват в общия кюп...Стига с тая солидарност...Не искам да съм солидарен с ***!!!Мургавото малцинство не внася и лев доо...но пак взема пенсия!!!

154

....

преди 2 месеца

Геноцид срещу народа.

153

Анонимен

преди 2 месеца

Да не ги вземат като са недоволни, нахалници.

152

Анонимен

преди 2 месеца

155 снуп дог не е банда а е един наркоман на който му бе забранено по едно време да стъпва на територията на великобритания. Има стотици изцепки включващи стрелби в дискотеки и разни такива. Даже е досадно да ти го обяснявам изглежда че си някакъв тийн

151

Анонимен

преди 2 месеца

154 ти съвсем изперка. Показах ти че престъпността идва от сащ и взе да мажеш опорки че сащ били на кеф че живели в gangsta paradise. Само че не така. Сащ са дълг който не могат да върнат. Дълга се държи от китай и япония . Япония също е с дълг който не може да върне. На всичко отгоре и военни конфликти уж цел да замажат финансовата катастрофа, а тя взе че стана още по голяма. Русия дълг няма.Китай има, но има и злато и американски дълг и производство.Производство от което зависят услугите в сащ

150

аз пък

преди 2 месеца

Аз пък съм най-големия поддръжник на цар-борисово време. Тогава си беше най-хубаво.

149

Изхаубен

преди 2 месеца

Мисля Че Путин е виновен за това нещо,Никой друг.Изхаубен от немски на български ще рече изхабен ПЕНСИОНЕР

148

Уморих се.

преди 2 месеца

Искам да напусна България. Българите масово са много ***. Искам да живея в развита цивилизация.

147

Анонимен

преди 2 месеца

Виж ся мен, те мутрите са най-големите "евроатлантици" и най-големите "русофили" :)))