102

Александър И

преди 1 месец

Днес е добърден за демокрацията, коалицията на пудела победи коалицията на прасетата..

101

до 98

преди 1 месец

До Анонимен,ако живеехте в нормална държава трябваше да плащате ток,вода,данъци,за да ти дадат заплата и пенсия трябваше да работите,не да ви ги подаряват и още други нормални неща ,които ги има в нормалните държави,как искате нормална държава от ненормален народ не разбирам,почтена държава с мързелив и крадлив народ не се прави,много е лесно

100

Анонимен

преди 1 месец

ДПС НИКОГА не са били протурска партия. Те са били и са ПРОРУСКА партия,по-точно Корпорация.Едва сега,когато Путин се издъни ,се опитват да вземат завоя на Запад....

99

Анонимен

преди 1 месец

и честито на коалицията на мазното кафе-герб-дпс

98

Анонимен

преди 1 месец

До 101. Реално погледнато Денков е може би най-адекватния премиер, който България е ималс в годините след 1990, а разликата с мутри като Борисов и Пеевски е колосална.

97

Изклатен демократ

преди 1 месец

баци и шишо мое да не са сложни, но няма да забравя как тагаринчо, кирчо, денков и другата клика /шайка/ от предното правителство работиха само и изцяло за украйнското и американското посолство! НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ТОВА НА 9-ти Юни!!!!!

96

Анонимен

преди 1 месец

Всичко без ДПС и ГЕРБ е по-добро за България, но всичко друго заедно, щото кирчовците са едни талпи безмозъчни и сами само глупости правят. Трябва им подпирачка - ИТН, Възраждане и БСП!

95

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен98 Прав си за едно нещо- в нормална държава нямаше да има Пеевски, също така обаче, подобни индивиди, като лицето Денков, в нормална държава щяха да бъдат гилотинирани....... по простата причина, че тези хора през цялото това време, защитаваха и се движиха от чужди интереси, а не от български такива...

94

Vs

преди 1 месец

За пеевски - народа, изборите, корупция са думи които няма право да изговаря! Правилните са: какво стана с Булгартабак, какво стана с КТБ, какво стана с отлюспването по Магнитски и т.н. и т.н. Тоя е не ужасяващо, а брутално нагъл!!!

93

Реалист

преди 1 месец

Ако мутрите не фалшифицират изборите банкяра и слона ще са съответно на второ и пето място...

92

Анонимен

преди 1 месец

Ако живеехме в нормална държава подобни недоразумения като Пеевски изобщо нямаше да имат думата, а хора като Денков щяха да изкарват по 2 мандата като премиери, но уви, живеем в България.

91

Анонимен

преди 1 месец

и пеевски, и борисов правят всичко възможно да мобилизират протестния вот

90

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ е част от корпорацията ДПС, а Бойко е подчинен на Пеевски и Доган. Как е възможно да има толкова шарани, които още не са успели да го видят?

89

Анонимен

преди 1 месец

А какво да кажем за каолицията на св инете?!

88

Sotir

преди 1 месец

По добре коалиция на пудела, от колкото коалиция на свинята!

87

ППДБ

преди 1 месец

Премиерът Пеевски и Добрият Бориков ще Векуват НаЧело на Тая Кл0ака! Обаче, Истината е от кИкИ, к0к0, РистУ и НаскУ - по корумпиране - не е имало!!

86

888

преди 1 месец

Оох, Диктатуроо..., къде се скри, мари?! Ела да ни спасиш от "демокрацията, че загивамее....!!!

85

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, к.91 Този човек е лауреат на списъка Магнитски, а Боце доскоро беше кандидат за този списък и с партията си беше натикан в ъгъла. ДПС го измъкна от бламирането му от другите партии, А..Доган също помогна за измъкването му. Недоумявам защо ДПС, чиито ръководители са сериозни хора, направиха този маньовър и защо допуснаха българин с невисок имидж да стане съпредседател на ДПС.Струва ми се,че тази партия е близка с хора на Ердоган и отварянето й към САЩ е грешка по обясними причини.

84

Анонимен

преди 1 месец

Само Възраждане е лекарството за умираща България

83

Чоко

преди 1 месец

Коалицията "Пудел" се опитва да стане коалиция "Доберман" но нещо не и се получава.Така или иначе в следващия Парламент ще влезнат не повече от 40 човека. От тях поне 30 ще са от ДБ. Все пак тези от ДБ имат структури по места и с преференции ще изхвърлят Кокорчовците от Народното събрание.