17

Анонимен

преди 2 месеца

Защо, когато пишете за Украйна, никога не пишете за реалните загуби, разрушения, смърти и въобщв за реалностите, а за пари? Даже ако нещо публикувате, е за конкретен обстрел е някаква манипулирана снимка отблизо? Медиите съзнателно държат населението в инфантилност, да не виждат, да нямат впечатления от реалностите. Продължение на американското кино. Някакви си неща извън времето и пространството, които да гъделичкат чувствата. ИНФАНТИЛНОСТ се изисква сега, психическа и умствена недоразвитост.

16

Кремълския сатрап

преди 2 месеца

Да са окопава дълбоко. НАТО не е....Пригожин.

15

До 14

преди 2 месеца

Колкото и кремълския сатрап прати своите деца на фронте.

14

абе

преди 2 месеца

да не мислите че са се размислили за корумпираните укрофашисти? - дрън,дрън! богатите на суровини райони им трябват на запада, че без тях загиват прехвалените икономики! и от африка вече ги гонят атлантиците!

13

Кремълският сатрап

преди 2 месеца

Нема да го оставят на мира, до разпада на русия....помним кво стана със СССР.

12

Е ква стана?

преди 2 месеца

То ЕСъто било по-голям комунизъм от социализъма.

11

Тази иска още

преди 2 месеца

Смърт. Защо не прати децата си на фронта???????

10

Закривай окрайна!

преди 2 месеца

Вън наглите окраинци!

9

НАТО забавя

преди 2 месеца

Но не забравя....войната в Украйна е златна кокошка за алианса....

8

Кремълския сатрап

преди 2 месеца

Да е мислил кога почна войната......сега се лее руска кръв, под ударите на щатското оръжие

7

Оръжие за украйна

преди 2 месеца

Кремълския сатрап не бива да се жали

6

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна не е част от ЕК или Нато, но и двете имат интереси срещу Русия. Това е, чисто и просто. Без значение как ще свърши всичко ще има само един победен - Украйна.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Ето, скъпи обитатели на колонията, отново плащате и се внасяте във военно-промишления комплекс на колонизатора си, за да не обяви фалит. Работете и плащайте, роби. Байдрън и синове да харчат.

4

Докато

преди 2 месеца

Помощите не стигнат 100 билиона × 1000 милиарда, не ни информирайте. Искам Зеленски да е по- богат от първите 3ма заедно, а всеки офицер от украинската армията да е милионер. Ако остане такава де.

3

82-ОДШБр

преди 2 месеца

До тоя под мене. Как,и дали ще ги връщат не ти влиза в работата!

2

Ббб

преди 2 месеца

Помощ ли, заеми огпускат. Как ще ги връщат после, ами като разпродадат държавата за която уж свобода се бият. Тя не е тяхна вече. Бият се за нещо, което ще дадат на тези, които им дадоха парите да се бият. Войната е супер инвестиция. Затова не я спират. А трябва.И тия помощи, защо не отиват за украинските жени и деца, дошли у нас. Горките, дошли у нас вместо в Германия. Явно миграционните закони в ЕС ги прецакват, да останат в първата държава на регистрация. Абе ужас.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Отпускайте още 1000 млрд. Населението на ес ще мизерства, а вие ще давате пари за война на престъпната шайка,която продаде народа и родината си, в името на чужди интереси. Същата шайка която забогатява от всеки ваш транш. Ако на някой не му е ясно връщане на тези пари няма да има,нищо че са под формата на заем. Единствено САЩ ще си прибере парите по един или друг начин-при тях прошка няма. Но беззъбия ес управляван от меко казано странни хора, нищо няма да получи обратно.