203

Sata NATO

преди 5 месеца

Трябваше отдавна да махнат кoмyниститe от държавния апарат. Това, че Б. Рашков е от ПП не променя комунистическото му минало. Същото е и с Радулов -----....------ Sy]oto e i s Bojko Borisow.

202

Ауууу

преди 5 месеца

Няма ли кой да го вкара този на 4 -ти километър ?

201

тъпомер

преди 5 месеца

До ДНЕС ,как ном.214 си сложи 10 плюсчета за една минута,или и вие сте в играта?

200

тъпомер

преди 5 месеца

До Анонимен 214.Защо не се възмущаваш от БГ.мафията начело с твоя вожд Винету?

199

Анонимен

преди 5 месеца

Защо журналистите на пишете как е срам и позор да не е арестуван Бойко Рашков все още както и факта, че от Промяната не са се разграничили нито от него нито от Живко Коцев, тоест те са им съучастници! Това толкова долно, нагло и безпардонно поведение в БГ политиката нечувано досега и не само тук, това е световно постижение!

198

Нененеее

преди 5 месеца

До баба мара Точно това е поведение на журналист, а не на мисиррка.

197

Кънчо

преди 5 месеца

каква ирония. нали точно дамаджан беше възмутен от боя под пилоните по време на протеста. сега той сам налита на бой...защо така бе другарю рашков. нещо вратовръзката взе да стяга май. къде са сега бандата шарлатани от пп да те защитават, както защитавяха коцев. дано в крайна сметка видим някой зад решетките от това опг ппдб, както и от другите опг-та герб и дпс. неска гледам социологията, че пак щели 15% да имат... ако е вярно, наистина тази територия си заслужава съдбата.

196

Чао чао..

преди 5 месеца

Това е сайт, който днес посетих за последен път. Герберски медии не ми се четат!

195

тъпомер

преди 5 месеца

До Анонимен 209.Осъзнаваш ли кви драсканици пишеш?

194

Анонимен

преди 5 месеца

До Крузаменчи 206 Забравяш, че журналистите са 4. власт. Никой няма право да им отказва достъп, няма право да им отказва информация. Особено пък да им налита на бой.

193

Анонимен

преди 5 месеца

Ако бях в Рашков такъв щеше да му изпукам, че свят щеше да му се завие

192

баба мара

преди 5 месеца

отвратително държане на мисисрките

191

Крузаменчи

преди 5 месеца

Фактически не знам как имат право журналистите да преследват депутати в нагоре надолу по етажите. Това в нормална европейска държава и парламент би било невъзможно. Охрана и обособени места за журналисти. Пък такива нахални въпроси дето ти завират микрофоня извън сградата.

190

Анонимен

преди 5 месеца

Има платени *** кучета,които за да си оправдаят това което им подават в белия плик,са готови да ръфат до кокал опонентите на герб и дпс.

189

Анонимен

преди 5 месеца

От ***.а.к какво друго може да се очаква.

188

Журналист

преди 5 месеца

е силно преувеличена квалификация за мутрата Милков.

187

Шенген ли

преди 5 месеца

на кукуво лето ? В Шенген влизат държави с интелигентни и разумни народи, никой не иска овце и чакали в "дворът" си ! Българинът не е хомосапиенс модерен и разумен, той е подобие Дарвиново на хомосапиенс ! Мръsна и най-срамна е тази започнала предизборна надпревара, но така е когато в нея са включени жриците на любовта /ГЕРБ/ДПС/ с тяхното стадо контролирани овце и пуйки угоявани със скъпа "паста" марка Тиква+Магнит....

186

тъпомер

преди 5 месеца

Не знаех че ДНЕС са в комбина с ПИК,защо триете ако някой информира хората че този журналист е тяхен,а иначе беше нагъл и нахален и обиждаше и клеветеше като вожда им.

185

Анонимен

преди 5 месеца

До 180 Срещу каква мafия се бори Рашков, като е делил заедно с maфиотите и ги е покровителствал?

184

тъпомер

преди 5 месеца

Та двама тук си драскот по 50 коментара,с един речник и култура,това се нарича ***.НЕ.И винаги обслужващи Винету с любезното съдействие на ДНЕС.