422

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците ще използват тактическо ядрено оръжие това е без съмнение ако ги притиснат няколко държави.Тогава тия болни мозъци от НАТО ще видят какво е Армагедон.

421

Анонимен

преди 1 месец

Америка се гаври с Европа и целия свят. Прави войни и краде като за световно. Никога за нищо не е виновна, и винаги готова да ви съветва когато не питате и да помага когато не искате.

420

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Който иска - да заминава. Само не и " трябва" и то от държава, която злоупотребява със здравето на Президента си и му се подиграва открито. " демокрация" с аромат на препържено Кфс

419

Анонимен

преди 1 месец

Механизирана бригадо , омбрелата , ако наши войски влязат в украйна ние ще сме агресор и окупатор ве.

418

Анонимен

преди 1 месец

Я, чиба!Наглите укри се развяват и паразитират из цяла Европа, а някой друг да воюва вместо тях

417

Анонимен

преди 1 месец

Как пък не! В началото на войната категорично бях на страната на Украйна ..... НО ...... след това видях колко нагли, нахални, мързеливи и неблагодарни използвачи са украинците и сега не мога да ги понасям!

416

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантици от всички краища на света - отивайте в Украйна!!! Тъкмо ще ни отървете веднъж-завинаги от присъствието си...

415

Анонимен

преди 1 месец

Украинците подгъват краката и това беше предречено. Близко е момента в който ще кажат - ние бяхме до тук - и ще поканят международни сили да заемат буферни зони. С аргумент собствената сигурност, и покана от признатото правителство-законно е. Ангажирани ще има. Коалиция на желаещите. Ако премине добре, това ще е новата граница. И момента наближава.

414

БГ

преди 1 месец

Истината узрява, но трябва време.

413

Анонимен

преди 1 месец

Американците удариха джакпота с тия украинци. Такива баалаами да се бият за тях до последния обитател няма да намерят никъде в галактиката.

412

Анонимен

преди 1 месец

Зельо най-после изигра съвсем органично една роля, направо се разтвори в нея - на Иванушка дурачок. Е, за нея, ако искат, може и оскар да му дадат. На много висока цена, разруши една цяла държава, изгони милиони, изгинаха други на фронта, на път е и Европа да уреди. Много се надявам да излязат напред политици с мозък в главата, дано има такива. Иначе, жална ни майка......

411

Шопендар

преди 1 месец

Аха,беше въпрос на време сащ да опитат да хвърлят европа в нова война.при тия управници меки китки в ес може и това да стане

410

Анонимен

преди 1 месец

Най-добре ще е да изпратим експертите на фронта.

409

Ситуация

преди 1 месец

Човек на 12000 км от тук е решил, че друг, без значение кой, трябва да умре за да може този далечния да си продава оръжието и върти бизнеса. За него е без значение колко държави или семейства ще изчезнат, важното е да се продава. Пуска новини, че е много важно да умрат хората за НАТО. И готово. Всички балъци са в окопи а отгоре през сателит само се коригира артилерията. И тези в окопа се изпаряват за секунда. И бизнеса продължава!!! До безкрай!

408

до 425

преди 1 месец

зад компютъра си герой но когато ти връчат призовка да защитаваш демокрацията като се биеш за нея,що ли си мисля че ще напълниш гашичките

407

Малко за политика

преди 1 месец

До до 423: Нека сме за демокрация и просперитет без да воюваме за интересите на САЩ. Австрия и Швейцария например не са в НАТО, но това не им пречи изобщо.

406

Анонимен

преди 1 месец

Затова Европа стигна до такова състояние. Защото слуша оглупели американски ъпанари....Продължават да не чуват и разбират Русия. Руснаците отдавна казаха че всеки чуждестранен войник ще бъде третиран като украински войник и ще подлежи на ликвидиране!Въпросът е готови ли са лакеите в Европа за черните чували които ще започнат да се връщат...

405

до 423

преди 1 месец

Кои НИЕ сме за Русия???Вие луумпеените от Възраждане може и да сте за Русия.Но повечето българи които са ЗА демокрация и просперитет няма как да са за руската коочиина.

404

Да излизаме от НАТО

преди 1 месец

Това, което ни е нужно е да излезем от НАТО. Само така можем да се защитим от участие в Трета Световна война. НАТО вече не е гаранция за сигурност, а заплаха за нашето съществуване.

403

Анонимен

преди 1 месец

До много скоро. Наглосаксончите нямат граници в наглостта си. Да ходят те. Ние сме за Русия.