100

Анонимен

преди 1 месец

До 106. Значи може да си правиш гагара с едно дете, така ли? И икономически и културно детето е по ниско стъпало от възрастния. А къде е зачитането достойнството на другия. Вие като разсъждава така сам озаконявате робството. Значи началника ви може да ви говори всякакви обиди.

99

Сикифе

преди 1 месец

Къф тоя канибал на снимката фе?!

98

Василев

преди 1 месец

Никакъв ЕС и НАТО.Вечна дружба с Папуа Нова Гвинея и ЦъвеЦка Русия.Трябва да достигнем икономическия стандарт на Нова Гвинея и заедно с руснячетата да направим могъщ военен съюз ,който да се противопостави на изостаналите страни от НАТО.

97

Василев

преди 1 месец

Папуа Нова Грвинея са интелектуално над нас и нашия благодетел Руската Федерация за това трябва да ги защитим от лошите американци.Трябва да се сближим повече с тях и да станем същия мамун като тях.

96

Анонимен

преди 1 месец

Добре че не е бил оглозган от джуджета.

95

Анонимен

преди 1 месец

Мамаси ли търси у Папуа Нова Гвинея :)))

94

Хаххах

преди 1 месец

Байдънката голям пич. Тва е джорджано на президентите.

93

Анонимен

преди 1 месец

Простено му е.И него ще го сварят канибалите в казана но трудно ще уври.

92

Анонимен

преди 1 месец

Се тая,ако ще да се е наsрал на сцената по време на реч.Дано го преизберат!Възрастта си е възраст и не е грях,нито повод за заклеймяване. По-добре склеротик ,отколкото Масов Убиец,меко говорещ ,начело на Света.Каквото има на пазара.Съвременните тайни Общества на Влияние не оставиха възможност за особен избор.

91

Гагаузин

преди 1 месец

А в нашето село Тополи варненско кога скоро канализация?Умирисахме се на скотове.Оплешивяхме от мръсотии.

90

Тенгри яко в дупайко

преди 1 месец

Един кокал за спомен, да бехте му пратили, ич биля;))) Иначе съм съгласен,че американците требе се ядат живи;))) После, вече не стават;)))

89

ПроСоТо

преди 1 месец

Душа,мостове и небостъргачи се строят НАВСЯКЪДЕ по света !!!..Дори и в пустинята !..А това,че има индивиди,които "дават душа" да идат в Кравария,няма нищо странно!...Не знам от къде си,но ние в Бг имаме една много подходяща поговорка за случая :..-/щесе опитам да не я затрият /..:-"Кра ста витемагарета през девет баира се надушват".../агент на свободна практита Про-Со-То /

88

Василев

преди 1 месец

Когато имаш военно,технологично,икономическо,културно превъзходство, тогава може да си правиш гаргара със селяците, и да вкарваш черен хумор!А простите взимат черния хумор за обида!Така и Тръмп се изгаври по време на ковида с белината!Агент Триша Бенет!ЦРУ!!!

87

Василев

преди 1 месец

Да , ама американците не са скучни индивиди!Защото хем правят войни срещу варварите, хем и строят мостове и небостъргачи!И онази кукла с големите ненки соц. лидерката си прати най-милото синчеца да учи,работи и живее не скучен, а интересен живот в САЩ!Агент Патриша Хамилъун!ЦРУ!!!

86

Анонимен

преди 1 месец

Расист Байдън...

85

Невероятни тъпаци

преди 1 месец

"Човекът има страхотно чувство за хумор..." --- ---- --- ти си толкова голям тъпaнaр, че дори не владееш английски език за да четеш в оригинал какво се пише в САЩ по този случай. Имаше обяснения от говорителите на президента на САЩ и на говорителя на министерството на отбраната на САЩ, огромен скандал от няколко дена, даже CNN излязоха със становище, че Байдън говори пълни лъжи. Майтапи не се правят при официални речи.

84

анонимен келеш

преди 1 месец

кАпейки що сте толко страхливи бе?:):):)Идете утре да спасявате останките от вашия Съветски паметник ако ви стиска:):):)

83

ПроСоТо

преди 1 месец

бай Василев,ако бай ти Дън от село /ТО Е ГРАД!/ Трън беше запалил една десета от войните,които запалиха байдъновците от "США",ако беше фърлил и той атомната бомба над мирни граждани,щеше и НЕГО да споменават и дъвчат непрекъснато..Ама пуста "трънчаниня" нема такива заслуги,на него му дай да строи къщи и мостове.."Скучен до болка индивид"..

82

Василев

преди 1 месец

Байдън още преди Русия да нападне Украйна беше казал на Путин че е убиец!Сгрешил ли е човека???Агент Кейлъб Морф!ЦРУ!!!

81

анонимен келеш

преди 1 месец

А утре пускат булдозерите да заравят със земята остатъците от паметника на Съветската Армия:):):)кАпейки некви живи вериги да го спасявате ше има ли?:):):)