14

дедо ви

преди 1 месец

да се разпада тоя измислен съюз и хората да почнат да живеят спокойно отново !

13

Джино

преди 1 месец

Ами защо се бутаме тогава

12

Анонимен

преди 1 месец

А ние защо се тикаме да влизаме в еврозоната?

11

Зозо

преди 1 месец

Юрушшшшш, наскачаха копейкаджиите с 2лв. в джоба да ми обясняват как норвежецът със 100000 долара годишен доход е по-беден от пияният, безправен крепостник с 5000 долара годишен доход :))))))))))))))) Смешна работа :)))))))))))))))))))

10

Анонимен

преди 1 месец

Не може да бъде! Еврозоната е панацея! Нещо като даването на тодорживковските резиденции на пенсионерите. По-възрастните си спомняме тогавашните седесрски опорки: ТЖ имал много резиденции, ако е били продадели, щяло да има много пари за пенсионерите. Де ги сега резиденциите? К'яо стана с тях? И не се ли пръкнаха мнооооого повече и по-луксозни имоти на мурясали богаташи? Страните от ЕС плюс Великобритания са в рецесия и няма да излязат скоро, сами си го причиняват.

9

баба мара

преди 1 месец

ами подпалваите воини и даваите оръжие и пари на украина и ето го резултата

8

Анонимен

преди 1 месец

Руската икономика през 2023 г. стана номер едно по покупателна способност в Европа, и пета в света след Япония. Безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия. Наред е Япония.

7

Анонимен

преди 1 месец

Е да, ама друго е да се слуша големия брат. А и да не забравя, санкциите са за Русия. Нека й покажем как се бесим без смаска по въжето!

6

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

5

заради урк и

преди 1 месец

прииждащи орди резултата е Потребителите в еврозоната трудно покриват разходите си

4

Анонимен

преди 1 месец

Урсула си купува само салам народен от Кауфланд :)))

3

евроатлантист

преди 1 месец

Няма по-добро място за живот от Евро'тлантическата зона. Това трябва всеки да го разбере и да стане предан евро'тлантист, да подкрепя капиталистичната идея и да работи за достигането на светлия капитализъм.

2

Анонимен

преди 1 месец

причината е милиардите изкарани от Европа и наляти във Украйна.А също и разрешението за износ без мита на стоки от същата държава.Като викаше един икономист кат се гръмнеш в двата крака с голям зор ще тичаш по земята!

1

Анонимен

преди 1 месец

Само лев и никакво евро. Бг трябва да пусне нов лев за да обере спекулантите от ЕС и САЩ.