20

Сълза и смях

преди 1 месец

Я нещо много вътрешно им стана....60 млрд. долара..Това колко избити буряти са още?!Путинчо какво ли ще подсмърча сега на 09.05.,а и на следващата годишнина от войната..алкохолиците ще си го свалят май сами накрая....3 години нищо не направи,само изтепа народо от северните републики

19

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

18

Анонимен

преди 1 месец

САЩ столетия наред бяха морска крепост, никога не са воювали на своя територия, практически беше невъзможно някой да ги напада по вода с кораби. Вместо да харчат за отбрана, те харчиха военни средства да водят войни по целия свят. Но това вече не е така, днес в сравнение с военната мощ и военните технологии на Русия, САЩ вече не са остров крепост, ами малко островче, което може за часове да се превърне в пепел, независимо с колко броя ядрени ракети разполага, няма да има време да ги изстреля.

17

нагъл комуняга

преди 1 месец

Щом на официално ниво руснаците дрънка ядреното оръжие, значи отново са ги направили на мусака на фронта.

16

лавров ПРЕСТЪПНИК

преди 1 месец

Руския путинов режим, е терористичен агресорски режим!

15

до келеша от БАН

преди 1 месец

Точно това е целта. Пъпчивите зяпачи да стоят пред телевизорите и да зяпат как едни мамуни ритат една топка. Голяма веселба, плебей девствен.

14

Анонимен

преди 1 месец

Кого ще плашиш ве кон :)) Всички видяха какви смешки сте :)))

13

Анонимен

преди 1 месец

Пак плаши с ядрени Конья..ако не е Медведев.ще е Путин...ако не е путин ще е чифтокопитният...други не съм чел да плашат с ядрените...значи нещо не вървят нещата по свирката на алкашите..

12

не вярвам на Кремъл

преди 1 месец

Нито дума вече! Национал Социализъм в действие!

11

анонимен келеш

преди 1 месец

С тези ядрени апокалипсиси плашат само кликата около комуниста Путин в Русия и оня дугия комунист Кими Севернокорейски:):):)Тва руснаците откак ги помня все с тези атомни бомби заплашват света.Толкова ли са зле,че Не им се живее на тези хора там бе?:):):)Вчера гледах Ман Юнайтед на полуфинала за ФА Къп и после Реал Мадрид-Барселона!Уникални мачове,пълни стадиони,голяма веселба!А от мизерия комунистите плашат с ядрени апокалипсиси:):):)

10

Именно

преди 1 месец

Господарите на САЩ и Русия - евреите не им пука с какво ще населят тия държави след войната. И без това в САЩ над половината вече не са бели. В Европа е същото. Война ше има за да се изтрепят белите човеци, защото само те могат да оравят революции. Другите могат само да мучат, кланят и лапат ориз с клечки. Евреите ще останат единствените бели хора на земята. И не говоря за израелците.

9

Анонимен

преди 1 месец

Коня и той горкия се стресна, изчерпа му се наглостта която има :))) Само картата с ядрените оръжия им остана на к о л х о з н и ц и т е, че с друго немат с какво да плашат :)))

8

Анонимен

преди 1 месец

Ядрена война няма да има, защото Русия и САЩ не искат да правят Света подарък за Китай и Индия. Китай и Индия могат да населят цяла Русия и САЩ след тяхната глупава ядрена война. Русия и САЩ лъжат, че победители в ядрената война няма да има. Те знаят, че лъжат, защото победители ще бъдат Китай и Индия.

7

Анонимен

преди 1 месец

"тройката" западни ядрени сили е сред ключовите спонсори на престъпния киевски бендеро-нацистки режим. Те са основните инициатори на различни провокации.

6

Анализатор

преди 1 месец

Не спря да плашиш гаргите Серьожа.Дори и при най-слабия президент на щатите като Джо деменцията не можете да свършите едно нещщо като хората.Ако в Белия Дом седеше един титан като Рейгън щяхте да се нассереете.

5

тия

преди 1 месец

ако не плашат с ядрен апокалипсис през ден, ми е некомфортно.

4

Анонимен

преди 1 месец

важното е операцията да е по план :)

3

Анонимен

преди 1 месец

Пак Космоса му е крив на руснака с епъла. Прибери си салдатите в расия, плати си сметката за счупеното и никой няма да се сети за вас повече, пияндурнуци.

2

Уважаеми говеда

преди 1 месец

Мачът е свирен, война адрена ще има. Ще има и болести-химични, биологични, генетични и всякалви други. Ще има и нови невиждани оръжия, катаклизми, масови безредици, мародерства, ще има плач, скръб и скърцане със зъби. Ще оцелеят малцина. Мачът е свирен на най-високо ниво. Нито Путин, нито Бидон, нито Макрон имат фумата тук. Тия всичките са семкаджии. А вие се драчите седесе, бесепе, пепе... затова и ви наричам ***. ОТ БАН

1

Анонимен

преди 1 месец

Натискай копчето и да се свършва