76

Анонимен

преди 1 месец

Този е за разстрел! Синдиката му акционер в хотели, фондове, енергетика, а лъже хората и им харчи парите. Милионер синдилалист

75

Хмм...

преди 1 месец

И с какво помага това на семейството като ги написахте тези числа? Какво направи синдикатът по въпроса?

74

Анонимен

преди 1 месец

Финансовата грамотност на българина е трагична. Алкохол, цигари, машинки, не се броят, към личния бюджет, но за нищото останало след това се реве до полуда. И всички други виновни, но не и виновния. Прости българи, баси

73

Анонимен

преди 1 месец

Лятото тука, зимата в Африка, западната част. Никаква собственост, никакви котви. Но сте прости повечето, гъвкави, колкото тухли и все ще сте бедни, и все недоволни. Сменете си балканското мислене с Европейско и ще живеете добре.

72

477 ойро заплатка

преди 1 месец

Това, дали стига до знанието на "работодателите"?!

71

По-Добре

преди 1 месец

от при ППДБ - Не Сме Живели! Другото е Ала-Бала!!

70

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че ни го каза, щото ние сме неграмотни май! И тези 1454 лв. не стигат. Като са достатъчни, защо депутатите непрекъснато си увеличават заплатите, а ние с пенсиите си издържаме точно 2 седмици. Ако не са децата или комшиите да си от заем в заем, до сега да сме гушнали босилека.

69

Бидон с деменция

преди 1 месец

този на снимката какво точно работи освен че съобщава неща които всички знаят?

68

евроатлантист

преди 1 месец

Жилището и ипотеките не следва да се броят, защото човек и да няма работа, пак ги покрива. Отделно, малка част от хората имат ипотеки, не повече от 10%, така че този разход е по-скоро изключение.

67

не разбрал

преди 1 месец

До Иван Иванов Е, добре де! Какво пречи това 66 Комунистическо ПМС да бъде отменено?

66

Цитирам

преди 1 месец

"В България се живее добре и не е скъпо, стига да не си пристрастен към подслон и храна!" Някой беше написал такъв коментар и ме изкефи максимално!

65

Иван Иванов

преди 1 месец

Някъде прочетох, че ще проверяват фирмите които дават минимални и под минимални заплати. Ами проверете и държавните служби , защото там все още се работи по ПМС 66Комунистическо ПМС по което към момента хората вземат нищожни заплати.

64

Муахаха

преди 1 месец

Трудът Ще Ви Освободи!

63

столичан

преди 1 месец

Хайде стига с тези ипотеки, не са много хората които плащат ипотека, а и не е задължително човек да плаща такава. Затова и ипотеките не следва да се броят към разходите. Разходи са храна, ток, вода и останалите, които неща позволяват човек да възстанови работната си сила и да работи за светлия капитализъм, който ще дойде и при нас някой ден.

62

Христо

преди 1 месец

Това може в някое село ако не плащаш наем/ипотека, ток, вода, парно, телефони, интернет, цифрова, произвеждаш си сам храна и нямаш транспортни разходи. В София за тричленно семейство с под 6000 лева чисто на месец означава гладна смърт, освен ако това семейство няма наследствен апартамент и не плаща ипотека/наем.

61

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 1 месец

толко ми е само Леката Закуска от 30 Сметанови Торти и след тоза за десерт, 20 порции от Любимото ми Свиинско със Зеее!

60

КГБ

преди 1 месец

До ХахахахахахахахахахаОт отговора ви разбирам че не сте я чел....а и да я прочетете, дали ще я разберете....

59

завзек

преди 1 месец

Тъй като вече , стана много скъпо са се живее в БГ ,ваксинирайте се за коклюш !

58

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 1 месец

НаПравих Българите Богати! Спрях Милиардите Кражби на Борисов и всички станаха Милионери като при Жан, ама пак са недоволни!!

57

Ром"с

преди 1 месец

C 1458 лв на село ще си живееш като бей ,а пък в София двама 2900 лв същото ще са супер,ако не пушат по 2-3 кутии цигари,нямат ипотека,нямат лизинг,нямат бързи кредити,знаят си нещата финансово ...така че откъде ги взема тез пари ,а производителността на труда как се движи у нас,тя съпоставима ли е с увеличаването на заплатите...*