173

Сата НАТО

преди 1 месец

Тоя изглежда като клиент на психодиспансера...

172

Как кои

преди 1 месец

всеки умен човек се досеща, че това са Андрей Райчев и цялата Галъп трупа, средния пръст от СУ- Стойчев, Коларова, Харалановци, Буруджиева, псевдо психоложката от БАН, все високо платени от Борисов и Пеевски.

171

Анонимен

преди 1 месец

Този Ганев си е на герберска хранилка.

170

ОВЧАРЧЕТО КИРЧО

преди 1 месец

Е НАДЕЖДАТА НА ПУТИН, ДА РАЗЦЕПИ ГЕРБ/СДС , БЪЛГАРИЯ, ЕС И НАТО..... .

169

Анонимен

преди 1 месец

Имената на тези български политолози и социолози са добре известни.

168

Българка

преди 1 месец

До АнонименПутин разкешва Бойко с копейки, защото знае че не струва рубли хаха

167

Анонимен

преди 1 месец

ПОЛИТОЛОЗИТЕ И СОЦИОЛОЗИТЕ ИМАТ ИЗБОР - АКО ОСТАНАТ ПРИ ББ И КИНТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ НАУЧНИТЕ ГИЛДИИ. И ТОГАВА НЯМА ДА СА ПОЛИТОЛОЗИ НИТО СОЦИОЛОЗИ. СЪЩОТО ВАЖИ ЗА СПОРТИСТИТЕ.

166

Анонимен

преди 1 месец

До Българка..164.. Кажи нещо за вожда ти Путин, разкешва ли в копейки, копейко

165

Анонимен

преди 1 месец

Тоз гербераст с кривата плешива глава, не знам какъв анализатор е и защо го канят да дава мнение, въобще не е неутрален :)))

164

Анонимен

преди 1 месец

До никТАКА ЛИ ЩЕ РАЗБЕРАТ? КИРИЛ ПЕТКОВ КАЗА ИСТИНАТА И ЗАПОЧНАХТЕ ДА ВИЕТЕ. ЦЯЛАТА МАФИЯ ОТ АГИТАТОРИ ПО ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДЕ РАЗБИТА ЯСНО ЛИ ТИ Е ***.

163

Истината

преди 1 месец

НАП не прави проверки на социолозите понеже трябва да им конфискува всичко пък и пращат на проверки тези дето ми чуват ни виждат камо ли да си признаят пред тях. Вече не съм в НАП и сега спят спокойно с всички, че КНОПИ няма да им свали кожите и обяви на търг.

162

ник

преди 1 месец

Постепено и политолози и социолози и журналисти ще разберат, че на този лъжливият език не се спира пред нищо...за да се изкара жертва и борец за правдини. Само тия феновете му с лоботомията няма да са наясно... че човекът е опасно болен.

161

Анонимен

преди 1 месец

До АзимовЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА В БЪЛГАРИЯ Е ПОЛИТИЧЕСКИ АНГАЖИРАНА С ГЕРБ

160

Българка

преди 1 месец

Такива като Бойко Борисов съм срещала не един и двама. Патологични лъжци. Характерни са с това, че ако ти кажат "Добър ден" трябва да се огледаш за слънцето преди да отвърнеш.

159

MNENIE

преди 1 месец

Това се нарича Лобизъм , законно е . Трябва да се регулира от СЕМ - Медиите трябва да кажат примерно - Петков ни плати за да покажем неговите постижения . По Света го правят , нито е Укоримо , нито Престъпно , както написа един човек под мен че било за Прокурор .

158

Има

преди 1 месец

Те са само едни винаги са първи с Г започват Г.... И........... Все едно да питаш коя политическа сила е управлявала последните 20 години.

157

Анонимен

преди 1 месец

До Българка 156 За Боко ли говориш :)))

156

КИРО ИЗЛЪГА И БАЙДАН

преди 1 месец

И СЕ СНИМА С НЕГО.... ОТТОГАВА БАЙ ДАНЧО НЕ Е НА СЕБЕ СИ, ЧЕ ТОЯ *** ГО ИЗМАМИ ДА СЕ СНИМА С НЕГО

155

КИРО ЛЪЖЕ

преди 1 месец

КАТО ЦАР КИРО ОТ КАТУНИЦА

154

Бай Дрън

преди 1 месец

Ами значи прокуратурата трябва да се самосезира и подведе Петков под отговорност. Той е министър, някой иска подкуп и министъра не уведомява прокуратурата или МВР. Това навсякъде по света е подсъдно, дори в държавите с т.н. диктатури.А не уведомиш ли властите, значи си съучастник.