93

Анонимен

преди 1 месец

Как върви давенето , продължава ли Специалната Водна Операция ?

92

Тиква

преди 1 месец

Заглавието много пресилено,едно знам, укрофашисти се предават и бягат, зеления клоун 🤡, стана за смях,с изявление че свалиха бомбардировач,хе хе, бандероФашаги заминават в историята,слава на Русия.

91

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен - 90 - Какво общо имат събитията преди 150- 200 г и това което става сега , сега фашистка русия разрушава една мирна държава и извършва геноцид , а ти мекотело показваш палец надолу , срам и позор

90

Анонимен

преди 1 месец

Рашките като им атакуваха енергийните системи на укрите, защо и те да не им атакуват техната енергийна структура :))) Каквото повикало, такова и се обадило :))

89

Анонимен

преди 1 месец

До 69. Приканваш да се учи историята и какво ще стане когато повечето хора вземат да четат и открият че си писал пълни глупости. Чел ли си че нашите прадеди още преди освобождението са вярвали че точно "Дядо Иван" ще ги освободи. Кой им е насажда тази вяра. Кой им е казвал вие въстанието пък "Дядо Иван"ще помогне. Защо не са говорили за ингилизите или франките?

88

Бай Дрън

преди 1 месец

Когато Путин каже "Да приключваме", ще става интересно. Дотогава ще си унищожаваме по някоя цистерна и подстанция, колкото да не е без хич. А тия 60 млрд от САЩ се ползват в голямата си част от американски военни фирми, в украйна отива прескъпа продукция, която трябва да плаща. Това е все едно да им дадат осем Ф16 за 2 млрд при положение, че струват 3 пъти по-малко.

87

Бай Дрън

преди 1 месец

83, ползвайки имената на известниличности е подсъдимо. Имай го предвид.

86

Бай Дрън

преди 1 месец

Колко ще да е мощна тая укротерористична атака, запалила една цистерна? Май само заглавието мощно.

85

Анонимен

преди 1 месец

Смешни украинци, руснаците ако искаха до сега да ги истрият от лицето на земята

84

Петър Дънов

преди 1 месец

Смело напред, докато не победите, Руzzките фашистичи окупатори!! Смърт за Руските, малограмотни ***!!!

83

Анонимен

преди 1 месец

Ех, нахраниха и хохлолюбите днес - че бяха на диета.

82

Васил Левски

преди 1 месец

Днес ще се гласува в американския конгрес новата военна помощ за Украйна. Дано да мине! На крачка сме от победата!

81

Зелен чорап

преди 1 месец

Новината е мехлем за ушите ми!

80

Решетников

преди 1 месец

Браво!

79

До долния

преди 1 месец

А ако беше жив Георги Раковски какво ли щеше да пише са политиката на краварите и евроджендърите? За обезлюдяването на България? За потъпкването на религията и ценностите?

78

Анонимен

преди 1 месец

Как върви тригодишната тридневна спецобосрация на Путин? Мие ли вече кълките в Ламанша?

77

Учете история

преди 1 месец

"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

76

Гошко

преди 1 месец

А контраофанзивата как върви? Върнаха ли вече Крим?

75

бай Гошо

преди 1 месец

да де, ама изводът от всичко туй е: крайно време е да се удари един ..ур на всички теа ГУР, СБУ, и не знам там какви си още...Така де, толкоз бездействащи Кинжали има...

74

Сандо

преди 1 месец

Правят нещо за да има да пише пресата на запад от където нашите превеждат за да си мислят хората че Украйна има някакъв шанс. Истината е че съвсем скоро ще видим пълната капитулация на Украйна, най-вероятно още тази година