188

Валя

преди 1 месец

Копейковци що се криете зад шарлатаните .Всички сте еднакво нагли и елементарни

187

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Oпитът на ГЕРБ е само в дуене, кражби, мушенгии, заграбване, рекет и грабежи! Интересно как са се събрали поо калъп - дали Борисов, Гаргарел или Глафчо - хората получават все от същата мизерия. Следят западните мошеници и ни предлагат у нас от същото, ама като народът не се усеща до сега им минаваше номера. ВЪпросът е, че вече не. Напълно компроментирана и изчерпана партия!

186

Тенгри яко в дупарат

преди 1 месец

Американците, от 9-вет дерета вода донесоха, за да върнат Бойко;))) Дори, активираха ония наште дет са в чужбина на тяхна хранилка да гласуват и които досега си клатеха комбалете. Затва думах на Радев, да си назначи Бойко за служебен и да му гледаме сеира. От Глъфчеф отсекъде прозира Бойко;))) Тва: "Аз мога да бъда външен, вътрешен, на икономиката, социален, всичко", тва е Бойко. Бойко може всичко;))) особено като подставено лице на Чичо Сам;)))

185

Анонимен

преди 1 месец

До читателГолям цирк. Човекът правителство така се е засилил, че още малко ще уволни всички министри. Най- на сърце му е външно, където в комбина с борисов ще бистрят международните отношения. Абе тия хора нямат ли чувство за мяра, и че всеки би трябвало да си тежи на своето място, според квалификациит3 и опита който е придобил.

184

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Такъв противен искаш да кажеш.. но се чудя той ли е по-противен или Гаргамел. Двамата бият тьпомера на ГЕРБ.

183

Анонимен

преди 1 месец

Такъв отговорен човек досега не е имало!

182

Анонимен

преди 1 месец

Леле какви глупости какви простотии се лъжат тук леле невероятно падение човешко е

181

Анонимен

преди 1 месец

Киро прави ала бала с президента Киро купува депутати Киро предлага кодовете Киро си признава всичко това е кои са овце още гласувайте за шайката шарлатани дето даже не се и крият лъжат заблуждават пълнят си банковите сметки с милиони а вие тичайте да ги правите още по богати

180

Анонимен

преди 1 месец

Главчев откажи се не си заслужава да си тровиш живота с тези негативи

179

Анонимен

преди 1 месец

Овце са тези дето 3 год ги крадат шарлатаните и пак същите излизат със същите лъжи и лъжат шайка шарлатани

178

Анонимен

преди 1 месец

До 178 стига лъгахте наети драскачи бедни мързеливи необразовани шарлатански драскачи вървете работете никой не ви е виновен

177

Анонимен

преди 1 месец

Българите плюят и псуват и пак същите си преизбират!!! Ами мислете с тези глави като гласувате бе оФци!

176

Анонимен

преди 1 месец

До 179 неприятен си ти и твоите шарлатани

175

Анонимен

преди 1 месец

Този съвсем се размечта. Забрави за какво са го избрали. Назначил си външен министър, при това не калинка, а професионалист. Но след първата визита в Брюксел, го сменя. Иска той да е и външен, въпреки, че е много далече от международнит3 отношения. Явно и на него му хареса да пътува, вместо да се фокусира върху изборите, за каквото го избраха.

174

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата

173

Анонимен

преди 1 месец

Мухааааааааааа.......Цирк Барнум Барлай.Най-големия в света.Главчев катери нови,неподозирани висоти.Вместо да предложи поста на ***...

172

Анонимен

преди 1 месец

Защо всички неприятни са в ГЕРБ ?

171

Глафчеф тъпанар

преди 1 месец

Гербачиската Лакомия и Наглост са Безпрецедентни. Мутрите в атака. Да вземат и последният залък та простия матриал.

170

Господи!

преди 1 месец

Каква грозна и противна мутра! Чиста проба ГЕРБераст, при това от най-тъпите, най-сервилните и най мазните ***! Кратуната му е направо квадратна! Да, ама няма да ти се отвори парашута бе, Главоч долен! Я бягай да се изкъпеш, че може и да ти дойде малко акъл в квадратната кратуна!

169

Анонимен

преди 1 месец

Радев ако беше намясто да е уволнил Главчев до сега, ама знаем ,че е мекотело и заради него плашаме на турция по едини милион лева на ден