131

Оня

преди 1 месец

лелейййй, тоя ич го нема

130

Да беше съзрял

преди 1 месец

грешната завера между ПП и този плашипу....к Хр.Иванов, той бил съзрял нещо което и макаците отдавна са съзрели ! Голям "откривател" ? Същински Слави Чалгата, измами стотици хиляди !

129

Анонимен

преди 1 месец

Ей, пудели, за вас не е проблем, че има завера. За вас е проблем, че не сте в нея! Марш зад фикуса!

128

РАДКО СИ Ни Е МИТОВ

преди 1 месец

Ами, те Сашо Александров, Дидо Златков и особено Вальо Марков си му бяха от хайманите му. Дори и по-големи от нас бяха. На години. А пък, г-н КРАСИМИР КОСТО СИ МИ Е ПРИЯТЕЛ ОТ НАД 40 Г. Хайде КРАСИМИРЕ. АМИ, просто няма как да не сме му благодарни. ИЗОБЩО НЕ Е ЛЕСНО ОТ ХАЙМАНИ ФУТБОЛШИСТИ ДА НИНАПРАВИ ХОРА. При това и добри.

127

Анонимен

преди 1 месец

Големи изказвания , голямо чудо . Господа първо минете 4 % бариера , защото ми се струва , че няма да можете .

126

.

преди 1 месец

До 115 Анонимен....."Кире, Кире, къде попадна моето момче, в държавата на мутрите" ....Еххххх , клетият сиромах късмет нямал , как да не го ожалиш :)))) Вместо в държавата на МАЛО УМНИТЕ и ДЕ БИЛИТЕ , където му е мястото , попаднал баш в БГ да го таковат кой където и както може......:) Добре , че натурата му е такава и за случилото му се ще разбере след няколко години.....най-рано :))))

125

ХАЙДЕ ХАЙМАНИТЕ МУ

преди 1 месец

Тяхната фирма изобщо не е номер едно. Но пък с ПЕТЬО И СТАНИСЛАВ СМЕ СИ ПРИЯТЕЛИ ОТ ДЕЦА. Както и с ТИНК, мусито и лютви. аМИ, ТОЙ СИ НГИ ШАМАРОВКАШЕ. Но пък си ни водеше всяка годино из ЕВРОПАТА. като зигането ходихме с пи 30 рева. НАО ПЪК НИ НАУЧИ НА ВАЛУТНИТЕ ПАЗАРИ И НА ТОВА ДА СМЕ ХОРА. НИЕ СИ бяхме футболсти, НО не разбирам защо ни казваха хайманите му на РАДКО. СИГУРНО ЗАЩОТО СИ ГО ПОЗНАВАМЕ ЛОВЕЧ ГРАДА ПОВЕЧЕ ОТ МЕСТНИТЕ.

124

Анонимен

преди 1 месец

До USA SUPER КИРО НОФ Ще ти се върне.Не съ притиснявъй!

123

Анонимен

преди 1 месец

Надеждата ми е в австрийците,които прогледнаха ситуацията у нас е се озъбиха на германския защитник на нашия мафиот - Манфред Вебер.Трудно,но началото на изчегъртването е поставено.

122

Анонимен

преди 1 месец

Севда е поела мутренската кампания против Киро, а единственото му прегрешение е, че е спал с Ленчето, но го изкараха най-долния тип на земята :))) Иначе там кюлчета, манекенйи, пачки евро..., всичко се замита под килима :)))

121

СТОИМЕНОВ И ЦАПЕТО

преди 1 месец

Срена Йосич го е намерил. БРАВО г-н Сретане. Ами, оз ни съм му от съдружниците на мутрата. ЩЕ ГО ВКАРАВЕ В ЗАТВОРА. Той има право да си избира в кой. Според мен, най-добре охранявания е РОВЕШКИЯ. Защото бившия му директор си ми е приятеля ДЕТЕЛИН. ДИМИТРОВ. ДЪЖДОВЕ НИ ВАЛЯХА, А НИЕ ПАК ТИЧАХМЕ. Снегове ни валяха, А НИЕ ОТНОВО СИ ГО ОБИКАЛЯХМЕ ЗАВОДСКОТО ИМ. ами, те са ми приятели тези от ЛОВЕЧ. ТАМ ЩЕ ГТО ВКАРАТ БАНКЯНСКАТА МУТРА. ОТ ТАМ НЯМА ИЗЛИЗАНЕ. С ТЯХ СЪМ СИ ИЗРАСТНАЛ.

120

ха ха

преди 1 месец

В МОМЕНТА СИ ЧЕШЕ ЕЗИКА АЛЕКСАНДЪР НЕНКОВ,СИНЧЕТО НА ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТА НА СРС ПРЕДИ 10 НАОЕМВРИ....СЕГА ОТ ГЕРПЪ

119

Анонимен

преди 1 месец

Здравеопазването е ясна работата , гласуваха 8 милиарда като бонбонки . Да направим сметка , една болница с най модерната апаратура в света , да излезе грубо 200 милиона .Кире, за тези 8 милиарда ще построим има -няма 40 болници , а имаме само 28 областни града ..и това е годишно .Демек догодина още 8 милиарда . Та така в територията

118

Ха-ха-ха

преди 1 месец

тоя ако може да върже едно изречение граматически...ще му загуби смисъла

117

.

преди 1 месец

Жалки и смешни неможачи.....Много голям го вадихте с претенция за чудотворци , а в крайна сметка се изложихте многократно , станахте за смях с тенденция срамът да прерасте в позор :))))).Лошото в цялата история е , че този сеир ни излиза прекалено солено , до тук са 20 милиарда , а това съвсем не е краят на сметката :(.

116

ХАЙДЕ СИБИЛЕТО НИ

преди 1 месец

Петковите са много, а тайните им завери на куките ни са ми повече отясни. Те са ката мутрата им от Банкя. С ХАЙДЕ СИБЕЛЕТО СИ Я ПОЗДРАВЯВАМ ***.ИЯТЕЛКАТА МИ от ВАЛЕРУС ЕООД К.СТАНИСЛАВА. Мацката си ми е приятелка. НЕ Е КАТО ТЕЗИОТ ПАРТИИТЕ НИ. ЗАЩОТО С БАЩА Й, г-н валеркаат сме си приятели от над 35 г.

115

Анонимен

преди 1 месец

Преди беше просто лодкар , но откакто влязохме във водния Шенген , вече е Гондолиер

114

Анонимен

преди 1 месец

С електромобила произведен в Бг , минах сухопътния Шенген , влязох през шестия мост на Дунав , карам по новия Хемус и отивам към магистрала Черно море

113

Анонимен

преди 1 месец

Кире, Кире, къде попадна моето момче, в държавата на мутрите :)))

112

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам Киро завършил Харвард , чак започвам да се гордея , че съм учил в България . На тяхното Вишу , тука едно време му викахме средно ....