11

Анонимен

преди 1 месец

Давайте още ф-16 на хартия

10

Анонимен

преди 1 месец

Те и F-16 до като ги вземем, ще трябва да ги паркираме в някой музей направо

9

Анонимен

преди 1 месец

До 5 Парите ги няма и самолетите ги няма че дори и тез дето са подписали също ги няма!Не знам кой министър ти е говорил но те е излъгал.

8

Кукруш

преди 1 месец

До 2028-*** модела ще е вече на 60 години. Все едно да ти продадат чисто нов, току що направен Москвич. Браво.

7

ТЕЗИ РУСКИ МИГ-29

преди 1 месец

КОЛКО ВРЕМЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖАТ ?! > ТА ТЕ ОТДААВНА СА ПРЕМИНАЛИ ВСИЧКИ СРОКОВЕ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

6

Въййй! Що бе!

преди 1 месец

А резервни части и ремонт на двигателите от къде? Да попитам и за онези два милиарда доларес дет' ботцето ги хариза - шъл' има лихва за толкова години ... или нишъл'? Шъ има да додаваме ли?

5

Анонимен

преди 1 месец

Kакто става ясно от отговора на министъра, всъщност парите за F16 НЕ СА ПЛАТЕНИ, а са в сметка в БНБ, и според договора се плащат при доставката! Поредната копейковска опорка, която отиде на бунището

4

А кога платихте ф16?

преди 1 месец

Няма такива идииооти като вас, 10 години предплащане за нищооо. Ами аз искам вие да сте ми клиенти ... 2 милиарда предпалта ... това искам и аз... ама става саом за УСА.

3

Анонимен

преди 1 месец

Гледайте сега българския цирк театър сълза и смях догодина ще дойдат 3-4 от тези прословути ф16 и ние понеже няма да имаме писта и пилоти самолетите ще стоят на гараж в Турция гледайте ще е интересно като с външния министър в момента

2

Евала

преди 1 месец

Няма да ги паркираме, те сами ще си паднат... Има такива хубави паметници на загинали летци из цялата страна! Все със съветски самальоти.

1

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

МИГ-овете трябва да се пазят,защото са стратегически важни за пазещата ни Армия на Съединените Американски Щати. В тях няма блокиращо враг устройство ,защото руснаците не успяха да откраднат такива устройства и ги пригодят на самолетите си.и могат да бъдат употребявани от всеки.Шест такива самолета могат да стигнат необезпокоявани от руснаците до Москва и погъделичкат самочувствието на Лавров и Путин.