15

Анонимен

преди 1 месец

***, антиваксъри. Бебенцата и да са искали родителите да ги ваксинират още не са достигнали възраст. Виновни са чукундурите, които не са си ваксинирали децата и сеят зараза

14

Тези Ваксини Не Са

преди 1 месец

като Онези Ваксини - Не се Лъжете, това е като сиренето сега и това което ви продаваха преди 1989 - и сравнение не може да става, но името на продукта е същото!

13

Ужас

преди 1 месец

Лекар от белодробна болница ми обесняваше , че туберколозата е болестта на беднитеОбикновенно се появява след системно недохранванеГоворехме си не го ли е страх , че ще се зарази , след като работи постоянно с туберколозно болни

12

Умньовци антиваксъри

преди 1 месец

Четете пост 4. Всичко е ясно обяснено. С кампаниите за антиваксърство още по-яко затъваме. От друга страна, по-добре хората без ваксинации направо да си хващат асансьора за нагоре, така тук ще останат по-умните.

11

Българин

преди 1 месец

Те спряха да си ваксинират децата против туберколоза даже. Туберколозата уврежда белия дроб сериозно с последствия за цял живот и тя е от болестите, които се смятаха за изчезнали, но се връщат със страшна сила.

10

Ееее

преди 1 месец

Тия некога факсина за нещо фишдали ли съ?

9

ех те и колко

преди 1 месец

загинали в Катастрофи, ги писаха Жертви на КОВИД и така! ИндоЕвропеиске Бебета - Умрели - и веднага - Коклюш - било - а Аутопсия и Документи - Нема!!

8

Африка

преди 1 месец

От Тото

7

Анонимен

преди 1 месец

Оня тройно набучен kaтuл изкукунчев пак плаши гаргите, миналата седмица обясняваше за бесни къpлeжu, които нападали от храстите като пантери,от въздуха като cokoлu ,но видя че не става,и минаха на други бедствия. Най-ги бива в точене на здравната каса.

6

Айде ни Покажете

преди 1 месец

Експертиза от Аутопсия, показваща че са Умряло от Коклюш, с подписи на поне 3ма патолози под нея - имате ли или разпространявате Фейк Нюз?!

5

Анонимен

преди 1 месец

Неваксинираните за съжаление свършват така, родителите трябва да бъдат съдени.

4

Денди

преди 1 месец

Не , просто ако всички останало около бебетата са ваксинирани, заболяването изчезва и няма да има такива трагедии. Моля, повече книжки и по-малко фб , че ни връщате седем века назад !

3

Анонимен

преди 1 месец

Жалко за децата, конспитата са престъпници

2

НаПълно НеВаксиниран

преди 1 месец

и нас Нормалните Ора, тая Фалшива Новина, какво ни засяга?!

1

Мутафчиев Кунчев

преди 1 месец

Ние сме бостанските плашила на народа ще се мре яко слагайте маски пенсионерски час блокади и 3-4 дози ваксини действайте ,и не забравяйте гъсеницата че като я пипнете ще ви излязат 2-3 пъпчици които без лечение ще минат за 2-3 дни.Апокалипсиса идва.