35

Анонимен

преди 1 месец

Ами ти не струваш ни колкото куче, ни колкото котка...

34

Анонимен

преди 1 месец

Даниел Митов човек на кои тях е, че не разбрах?

33

Анонимен

преди 1 месец

Как пък на снимките веднъж нямаше Конституцията ,Библията ,Енциклопедията ......

32

Анонимен

преди 1 месец

Браво , Баце :---''А къде е МОЯТ милиард и половина ". Няма на дребно , няма хилядарки и милиони , ... направо --МИЛИАРДИ !БКП , пасти да яде пред новите ''атлантици'' !

31

Край

преди 1 месец

човек дето се отказа от детето си за да си пази имането - за нищо не става. Всъщност става - за пъдар на българчетата е идеален.

30

Боко с дупето широко

преди 1 месец

Само дето... Стефан Димитров на който е песа си развивал контрабандният бизнес по времето на гербавите. Живко Коцев се е издигнал в МВР по времето на Боко. На снимките на Живко Коцев изскочи и Ангелкова - гебравата министърка. Тия снимки уличават повече гербавите.

29

50 год. го правят

преди 1 месец

Тези полицаи снимат с честоти във всеки дом който си поискат, сканират с честоти, качват го компютър и после разпечатам, могат и да убиват без "следи"!

28

Край

преди 1 месец

Народ, който не изтиква най-умните, най-честните и най-кадърните да го управляват а търпи най-наглите да го яздят брутално си заслужава съдбата да крета на опашката на човешкото развитие.

27

кокорчо

преди 1 месец

боко, боко! добре ги дрънкаш, ама защо ги крепи толкоз време, бре?!бюджета бил скапан! ми що прегръща измисления министър?пинокио и дебелия ни натресли новата констипация! ти защо ги подкрепи?излезли снимки! ми то още ще излязат, *** теб, ти е виновен Радев!кво да кажа? нищо! къса народна памет! инак ще си на бунището, барабар с ония патологични лъжци и измамници!

26

Анонимен

преди 1 месец

Аз ще се помоля никога вече герб или пп да не идват на властВсе е било зле но като сега - никогаДойдат ли пак бог да ме опази - отивам черноработник в италияСпестил сьм да изкарам месец два

25

Анонимен

преди 1 месец

Като си помисля, че този селянин с богат селски квартален речник, ни е управлявал 11 години, лошо ми става :))

24

Край

преди 1 месец

Братя българи, като нямате характер и нямате сопи - е такъв пъдар ви трябва. Да ви стриже да ви дои и понякога да ви дере. Такъв пъдар /евроатлантически/ и като оня наглец нереза - да ви оправя и констипацията. Да ви имам и елита да ви и имам...

23

Анонимен

преди 1 месец

Гpaйнgpитe блокираха вече дори и лайковете? Малиииййй страххх...

22

Българ

преди 1 месец

Ква жалка държавица, вместо да се обсъждат сериозни теми, икономика, доходите на хората, план за напред. Ние слушаме глупостите на Боко и вечните му тъпотии и вътрешно-партийните им алабализми, аман от вече...

21

Емигрант

преди 1 месец

Забраняват ми тук да направя коментар против мафията ! Трият ми постовете ! Реално смятате ли, че живеете в българия /умишлено с малка буква / нормален човешки живот след като тези които трябва да ви информират за случващото се на територията ви и по света са в услуга на мафията и цензурират истините ?

20

Анонимен

преди 1 месец

Ти кажи къде скри твоите, тикво? Откраднати от българския народ пари за образование, магисрали, саниране, детски болници, градини и т.н. Само Украйна и посолството са ви в главите, продажници мръсни.

19

Анонимен

преди 1 месец

Алооо американците,намагнитизирайте го вече това недоразумение от Банкя за да се успокои, има хиляди причини за това. С и може и да се обиди че само на аркадаша му Пеевски сте оказали тази чест.

18

Анонимен

преди 1 месец

Кой те би по главата да искаш смяна на служебни министри ? Не разбра ли , че това иска конкуренцията и те подхлъзнаха

17

Анонимен

преди 1 месец

Алооо американците,намагнитизирайте го вече това недоразумение от Банкя за да се успокои, има хиляди причини за това. С може и да се обиди че само на аркадаша му Пеевски сте оказали тази чест.

16

Анонимен

преди 1 месец

Затова НИКОГА ПОВЕЧЕ сглобки с тия, нали?