29

До 26

преди 1 месец

До Ха-ха-ха-ха-ха-хаБоже, какво умиление от поредния диктатор, чак сълза щях да пусна чисто по северокорейски. Само че диктатор си е диктатор, вне зависимост дали е на 2хил. км в Русия, или на 8хил. км в Св.Корея. Мачкат си народите и ги потискат.

28

анонимен

преди 1 месец

Е щом първият му приятел сега - Путин, който вече е дъртак-пенсионер, може да си позволи млада плът, що и тази лоена топка да не може.

27

Анонимен

преди 1 месец

"Не разбирам тези непрекъснати статии в този сайт срещу Ким Чен Ун и С. Корея"..............Всичко се прави за усвояването на едни пари, като вероятно и половината от написаното не е вярно. Спомням си една статия преди години, на която Ким беше седнал пред нещо като стара аркадна машина боядисана във военно зелено и наобиколен от генералите си. Твърдеше се, че това били компютрите в Северна Корея. След година ги обвиниха, че са хакнали Сони...

26

Анонимен

преди 1 месец

Бил или Бай

25

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Не разбирам тези непрекъснати статии в този сайт срещу Ким Чен Ун и С. Корея при положение, че те никога даже не са споменавали една единствена дума срещу България, българския народ и начина на живот у нас. Този хейт срещу Корея е необясним, че тук даже никога не се пише за съседни за нас и близки географско държави от Балканите. Разстоянието между България и С. Корея е ... 8050км. Престанете с тия платени статии и се концентрирайте към истинските проблеми на България!

24

Анонимен

преди 1 месец

да го тепат с камъни :)

23

Gorskio

преди 1 месец

Какво значи "изневерява"?!? Те там всичките са си негови - която посочи - нея доставят...

22

Азиатски Стандарт

преди 1 месец

Азиатец с тия килограми няма как да изневерява... освен емоционално!

21

Анонимен

преди 1 месец

В Северна Корея ако си на свиждане с върховното божество и ако не изглеждаш радостен до сълзи има голяма вероятност да свършиш в затворът.

20

Христо Христов

преди 1 месец

Ми намазал е френските ценности.

19

Анонимен

преди 1 месец

Още самото заглавие е сбъркано - Ким Чен Ун е върховният тиранин в държавата, него никой не може да го хване в нищо. Точно обратното - той хваща.

18

Анонимен

преди 1 месец

А кво стана с детето на миската от Барселона? От Тиквата ли е или да? За това пишете а не за тоя гном от Корея дето никой не го интетесува

17

Анонимен

преди 1 месец

Да не е Путин? Преди 9 месеца се срещаха!

16

Анонимен

преди 1 месец

Пък тиквун си крие любовниците и децата в Испания. И онези си живеят царски с нашите пари

15

Погачкин

преди 1 месец

Друзя и тавариши, давайте по активно питайте какво стана с контранаступлението докато американеца още не е започнал отново да праща касетъчни бомби на укрите. Гледаме сега че онова гъзолизче Майк Жонсън взе да обръща палачинката и май работата отива на гласуване на военната помощ и тогавата руските мачлчики в трусики ще ядят най-големия rpездей от началото на есвеото.

14

Анонимен

преди 1 месец

А в Украйна провеждат ли се избори?

13

А не бе

преди 1 месец

Всички комунистически диктатори са големи перверзници. Навремето учехме Ленин как ставал рано, миел си зъбите и правил физзарядка. Той братче последен алкохолик, сифилистик, не знаел къде се намира повечето време, нас ни забаламосват. Същото за Георги Димитров. Путин големия моралист, разведен. Не се знае отколко гимнастичка има деца. Трагедия.

12

Анонимен

преди 1 месец

Русия и Китай са такава стратегическа военна мощ, с която САЩ не могат да се съревновават. Но към тях трябва да добавим и Северна Корея, голяма държава която също има стратегически оръжия, и която няма да се поколебае да го използва.

11

Анонимен

преди 1 месец

Кой може да хване Ким???

10

Биромер

преди 1 месец

Като гледаме динята, дръжката е изсъхнала...