137

Анонимен

преди 1 месец

Бойко Борисов е дашна кадъна, не отказва на натопорчен вожд. За справка: бай Тошко, Путин, Меркел, Ердоган. Всички си тръгваха засмени докато кадъната се облизваше и оригваше на мъжко мляко. Чалга дивите от нея се научиха как с дудуци се прогресира.

136

Анонимен

преди 1 месец

До ДАСКАЛ ГЕНЧО......готви се за избори и ска да е "героичен". Виж облякъл е милиционерската тужурка и скоро ще е "Дедо Батман" за радост на бегейските баби

135

г ру ххх

преди 1 месец

Феодален владетел на тапи офци.

134

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 1 месец

Днеска гледах Б. Борисов. Много нервен. Май някой му крои шапка. Много от отдавна не си беше изпускал нервите. Днес направо беше бесен. Само дето не започна да псува. Нещо става, май го натискат от посолството да клекне и да се наведе на ПП-тат.

133

Прав е Бойко!

преди 1 месец

Не трябва да приема никакви предложения от ПП и ДБ и особено относно промени в Съдебната система, Службите и Медиите, защото ще лъснат всичките му далавери и акции в услуга на Путин. Дръж се бате Бойко, иначе в Централния...

132

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 131 Колкото и да го мачка мафията този народ, колкото и да го унижава и ограбва, никога няма да приема за нормално и неизбежно мафията и мафиотите Борисов и Пеевски да ме управляват. Вярвам че така мислят над две трети от българският народ и винаги ще вярвам, че той един ден ще се събуди. А тези за които пишеш навярно са ПП-ДБ, но те са само издънки на мафията и не съм от тях. ПП-ДБ са децата на тези които оглавяват мафията и те никога няма да могат да изперат тези бандити!

131

2

преди 1 месец

Плановете на Бандера са осуетени от Смерш и опитът за въстание се проваля.

130

1

преди 1 месец

ФСБ разсекрети документите в навечерието на 81-ата годишнина от създаването на легендарното съветско контраразузнаване Смерш. През пролетта на 1944 г. съветските войски освобождават десния бряг на Украйна от хитлеристите. В освободените територии започва мобилизация. От лидерите в нелегалност, членовете на ОУН и УПА получават заповеди да отидат в Червената армия за подривна и терористична работа. В един от полковете бандеровците искаха да заграбят оръжие и боеприпаси през юли 1944 г., да убият офицерите и да отидат при бойците на УПА в горите на Западна Украйна.

129

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен:"...Държавата е счупена, икономика нямаме, народът измира..." -___- нали ваш'те правят рИформи уе, държавата подобряват, к'во си се разревал!

128

Анонимен

преди 1 месец

През ноща е поразена военна цел в Днепропетровск. В района се чува предупреждение за въздушна атака. Местните канали TG по-рано писаха за приближаващи се балистични ракети. След експлозията над Днепропетровск се издига стълб дим. Ударите продължават.

127

Анонимен

преди 1 месец

Удар по цели в Селидово. Тази нощ бяха нанесени няколко удара по пунктовете за дислокация на зомбита в Селидово. Координати: 48.1343613, 37.2863350 Един от ударите е на територията на ЧП Сокол(извънредни произшествия), но в момента на удара, на мястото не е имало зомбита или техника на киевската хунта. Още два удара са извършени в района на административната сграда на селскостопанското предприятие Джереми на ул. Козацкая. В момента няма информация за резултатите от това поражение. Също тази нощ в Покровск (Красноармейск) се чуха взривове.

126

2

преди 1 месец

В момента те активно участват във военните действия в посока Часов Яр (микрорайон Канал).

125

1

преди 1 месец

Около 22 часа на 17.04.24г. ВС на РФ нанесоха удар по пункта за временна дислокация на зомбита в Константиновка. Координати: 48.5023718, 37.7069201Зомбаснацистишена организира пункт за временно разполагане в сградата на детска градина "Звездочка" в Константиновка. Ударът е от ФАБ. По предварителни данни броят на унищожените зомбита е 12 и 19 са ранени с различна степен на тежест. В обекта са разположени зомбита от 5-та отделна десантно-щурмова бригада (в/п А4010). Това подразделение е сформирано през 2023 г. и е въоръжено с предимно западни модели оръжия.

124

Анонимен

преди 1 месец

Бойко преди избори отсича и след избори отрича!!!! Какъв народ само имаме!!! Все още ли някой му вярва? Аз не мисля , че има. Просто ГЕРБ имат много зависими хора, или поне те така си мислят,че са зависими от ГРРБ и другото е че има платен и зависим вот.

123

Анонимен

преди 1 месец

Време е вече за пенсия. След тези публични заплахи и ултиматуми към служебния премиер, което за мен е голяма издънка, е време на Борисов да се оттегли от политическата сцена и да не нагнетява повече обстановката. Всяко нещо е довреме. Омръзна ни да слушаме и гледаме изкукали политици. В ход е КС, да регулира ненормалната обстановка с нормална конституция.

122

Анонимен

преди 1 месец

Ами пpocT e, ама 200 - 300 хиляди чepBeя зависят от неговата милостиня и постоянн пълзят, гърчат се, подмазват се, лигавят се и резултата е налице. Държавата е счупена, икономика нямаме, народът измира и се стопява, като бучка лед на слънце и така, докато остане само един на тази територия и като се огледа, огледа и току виж си казал: "Абе аз какво правя тука бе" или "Каква я мислих, а каква стана тя".

121

Анонимен

преди 1 месец

Борисов за времето което управляваше отсече част от България и от почти 9 милиона я направи на почти 6 милиона . Давайте отсичайте.

120

Анонимен

преди 1 месец

Този индивид, като го гледам на снимката ми се струва, че е пpocT. Най - вероятно е бил овчар поне 12 години на някакво стадо или овци или roBega. Когато говори изрича само глупости. Когато глупостите станат повече отколкото може да понесе самият той, започва да ръси простотии. Когато простотиите го задръстят този индивид от снимката изпада в блаженно състояние на uguoTuя след която започва да се обожествява и иска да увековечи божествената си uguoTuя с общи снимки, за да остане в историята, като касапинът, който най-добре се е погрижил за стадото си.

119

123

преди 1 месец

мисирка христова, сега тичай при пеевски да питаш какво мисли и пак пиши, мноого ни е важно

118

До 121

преди 1 месец

Смешно Гоше, разбираш ли каква глупост си драснал ? Какво означава "когато цитирате нещо уточнете кога като е казал" - трябва на всеки цитат да се изписва датата ли ? Има статистика за това и да знаеш може да се цитира по памет, това не означава, че е нужна дата ! Да ти кажа опиташ си се да напишеш нещо "интелигентно", но не ти се е получило ! Къде по света след всеки цитат изписват дата, място и време ?