186

Анонимен

преди 1 месец

Удар по цели в Селидово. Тази нощ бяха нанесени няколко удара по пунктовете за дислокация на зомбита в Селидово. Координати: 48.1343613, 37.2863350 Един от ударите е на територията на ЧП Сокол(извънредни произшествия), но в момента на удара, на мястото не е имало зомбита или техника на киевската хунта. Още два удара са извършени в района на административната сграда на селскостопанското предприятие Джереми на ул. Козацкая. В момента няма информация за резултатите от това поражение. Също тази нощ в Покровск (Красноармейск) се чуха взривове.

185

Анонимен

преди 1 месец

Това подразделение е сформирано през 2023 г. и е въоръжено с предимно западни модели оръжия. В момента те активно участват във военните действия в посока Часов Яр (микрорайон Канал).

184

Анонимен

преди 1 месец

Около 22 часа на 17.04.24г. ВС на РФ нанесоха удар по пункта за временна дислокация на зомбита в Константиновка. Координати: 48.5023718, 37.7069201Зомбаснацистишена организира пункт за временно разполагане в сградата на детска градина "Звездочка" в Константиновка. Ударът е от ФАБ. По предварителни данни броят на унищожените зомбита е 12 и 19 са ранени с различна степен на тежест. В обекта са разположени зомбита от 5-та отделна десантно-щурмова бригада (в/п А4010). Това подразделение е сформирано през 2023 г. и е въоръжено с предимно западни модели оръжия. В момента те активно участват във во

183

Анонимен

преди 1 месец

Няма ПВО, няма бункери. Какво ще постигнат?

182

Анонимен

преди 1 месец

Те наскоро писаха и за починали полки генерали, ама на под 50 годишна възраст. И то баш в дните след такива атаки.

181

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Значи - щом има прозорци, има украински генерали! То заради това бомбандирали болниците и детските градини, сега разбрах логиката на руския мир.

180

Към хахавия русороб

преди 1 месец

Сбъркан си!

179

хаха

преди 1 месец

Само укрогенерали ли е имало или имаме и печени френски петлета? Макарона защо не е отишъл на хотел в Чернигов, че да го поздравят руснаците с една ракета.

178

Анонимен

преди 1 месец

В събота Конгресът ще одобри помощта за Украйна.

177

Не е везможно!

преди 1 месец

А бременна жена там нямало ли е, и ако не имало как е взможно това да се случи ? Както вече всички знаем руските ракети са с автоматично насочване САМО по бреммени жени !

176

Уф

преди 1 месец

Вероятно,може би,май и така нататък. Московските терористи пак са избушили някоя детска градина или болница.

175

Калпазанска работа

преди 1 месец

ФСБ един фейк не може да спретне като хората. Дава мозъчна фира. Едно време какво КГБ имаше, ехеее! Агентите си сменяха пола в името на родината срещу Загнилия Запад.

174

Сега

преди 1 месец

Да треперят руските !

173

Бай Дрън

преди 1 месец

171, затова сега има организации в Украйна, помагащи на войници и офицери да се отърват от военна служба. Де чрез дезертьорство, де по други начини. То затова и 25-30% от войскова част се водят безследно изчезнали.

172

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ

преди 1 месец

След като Укро медиите пишат това представете си колко по лошо е положението им !

171

Бай Дрън

преди 1 месец

Вижте, освободен град или село със здраво здание няма. Ама било хотел, училище, болница...всичко е в кюпа. Справка Мариупол, Авдеевка, Бахмут и още стотици села и градчета. Тревата чак отказва да никне.

170

Типично

преди 1 месец

за блатните оркистанци. Лъжат на поразия. А за груз 200 нищо - потери нет. Айде бе!

169

Преди и сега

преди 1 месец

Не генералите А войниците печелят войните

168

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Двуетажни легла в хотел в центъра на града. Според украинците някой е дал на руснаците информация за струпването на бойци в този хотел. Използвали са искандери. Явно тия искандери са много точни. Руснаците твърдят, че е дошъл часът за Часов Яр.

167

Бай Дрън

преди 1 месец

164, то на война се става лесно генерал :) А и в постсъветското пространство генералите са под път и над път.