105

ПП + БСП = РОДНИНИ

преди 1 месец

ЗАСТАВАТ ЗАЕДНО НА АМБРАЗУРАТА ДА БРАНЯТ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР......... И ГЛУХИТЕ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА СА ПРОГЛЕДНАЛИ, ЗА КООРДИНИРАНИЯ ИМ СЛУГИНАЖ НА ПУТИН И РУСИЯ

104

До 104 аз знаех

преди 1 месец

От 2005 не гласувам! И съм за платени детски градини и вузове!

103

БГ Е ЧЛЕН НА НАТО

преди 1 месец

КОЙТО ТРЪГНЕ СРЕЩУ НАТО И БЪЛГАРИЯ ИЗВЪРШВА ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ПОДЛЕЖИ НА ВОЕНЕН СЪД...!!

102

Анонимен

преди 1 месец

До Поспрете г-н Радев! - Викаш по времето на управленията на ГЕРБ всичко вървеше по мед и масло. За теб може би, но идеята е за всички да е така. Или бачкаш в някоя община нареден от някой гербаджия, или печелиш чат-пат някоя обществена поръчка, понеже си "наше" момче т.е. пак с връзки покрай ГЕРБ, или си толкова заблуден, че не виждаш корупцията в Бг, или си платен тр_ол. Кое от всичките е?

101

Бъркаш човече!

преди 1 месец

До Радослав Калинките, тиквите и други зеленчуци са в редиците на ПП - ДБ - СС неможаците! Нагли, безцеремонни, надрусани, корумпирани и най-вече некадърници!

100

Уотсън

преди 1 месец

Радев умишлено сложи Главчев, а не Гюров, за да клати държавата! Елементарно!

99

анонимен келеш

преди 1 месец

кАпейките пак скимтят от безсилие тук под новините:):):)

98

Честито

преди 1 месец

Цопнахме смело в непознатите води на конституционната криза. Държавата не само ще фалира(имам предвид ще се нагълта със заеми, които не може да върне), но и никой няма да е виновен за това, защото не е ясно кой носи отговорността за правителството.

97

Анонимен

преди 1 месец

"Аз знаех, че с Главчев-Премиер, ще е така! Нима Радев, друго е очаквал?" - Викаш Радев е виновен. Нека позная - гласуваш за ПП. На вас все някой друг ви е виновен. Кой да избере Радев, като всички, които можеше да избере са кадри на ГЕРБ? Оо, извинявай, сигурно трябваше да избере Гюров, защото е от ПП. Вие ПП-тата наистина излязохте най-елементар_ните гласоподаватели. Даже ДПС-тата са по-умни от вас. Поне знаят, че пускат гласа си за местния тартор, а вие хем гласувате, хем не знаете за какво!

96

Анонимен

преди 1 месец

Само МЕЧ и Радостин Василев ще оправят държавата!

95

Поспрете г-н Радев!

преди 1 месец

Кой хвърли България в този хаос? Един президент с вдигнат юмрук разбуни тълпата в деня в който България беше приета в чакалнята на Евро зоната! От тогава България върви стремглаво надолу и това вече не може да се скрие. Ако сте истински българин, истински български офицер време е да се покаете и да се дръпнете настрани от ролята на ментор!

94

Радослав

преди 1 месец

Служебното правителство на ГЕРБ е така, калинка до калинка, тиква до тиква и така цяла леха. Още не са почнали и вече затънаха в корупция, скандали и некадърност. Но с герберокалинки е така! И благодарение на коалицията ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС-ДПС президента няма никакви правомощия или отговорности! Каквото надроби сборището Главчев ще е изцяло в градинката на похотливеца от Банкя!

93

ъ

преди 1 месец

ГЕРБ трябва скоростно да се отърват от Боко. Ако не, българите ще се отърват от ГЕРБ. Жалко е, защото Боко и ГЕРБ бяха едни от малкото, които свършиха реално нещо за България през годините от 1989 до 1921. Но явно Борисов вече е на директно командване от едно посолство, а на българите не им трябват втори ППДБ. Така че или ГЕРБ ще пенсионират Боко, или поемат по пътя на умните и красивите.

92

Гражданин

преди 1 месец

До кисльов. Знаеш ли какво им трябва на "Възраждане"? Наистина да им дадат властта само за три месеца. Такива уникални глу.пости и поразии ще направят, че после не знам къде ще се крият от народа.

91

Посолството :

преди 1 месец

Гумен е наше момче! Изпълни точно инструкците пред ми$$ирките и задоволи напълно любопитството им с финес...

90

Анонимен

преди 1 месец

Българи, няма да се плашите! Опитахте с всички възможни демагози и манипулатори, даже и със слафчувците. Сега опитвате с главчувците. Има още много дърво да изядете, много сол също и накрая ще ви заставят да си платите. И това е защото сте най-големите умници на света, даже поучавате гражданите от демократичните държави какво е това демокрация?!!!

89

Възмутен

преди 1 месец

Наистина няма такава държава.

88

Кисльов

преди 1 месец

Възраждане на 9 юни да напраи переварот, иначе нема са опраим...

87

Анонимен

преди 1 месец

И Рудев ще си помисли дали есента ще сложи Главчо за служебене пак.

86

Отговор на 87

преди 1 месец

През 2022 г. управляваха ПП - БСП - ДБ - ИТН!