91

Кики

преди 1 месец

Тук не е Москва.

90

Защо го направихте?

преди 1 месец

Попитани въпроса "Защо го направихте?", дамите и господата от Възраждане и БСП отговорили: "Кремъл така ни заповяда."

89

Анонимен

преди 1 месец

Не може руски партии да казват на президента какво да прави.

88

НЕ ИСКАМ ДА ВЕ ПЛАША

преди 1 месец

Не искам да ви плаша, но положението е страховито! Тъкмо говорих по телефона с д-р Костадин Кайенкин и след обичайната размяна на комплименти от рода на "Как е, върви ли немеца, поршето бега ли?" и тем подобни, доктора предписа цяр за болестта на България, а именно МИГНОВЕННО ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО и НЕЗАБАВНО ВЛИЗАНЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА. След туй, рече доктора, България ще влезе в Златен Век. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! С НАМИ БОГ!

87

До 72

преди 1 месец

Защо манипулираш, не ти отнемат автомобила, а го задържат или ти снемат номерата до излизането на пробата и след като е положителна го отнемат ! А колкото до пробите, знае се корупцията и срещу пари може да имаш отрицателна проба и това да доведе до убийство на пътя в последствие, след като се почувстваш "недосегаем" ! България е световен водач по убийства на пешеходни пътеки, стига сте ревали срещу строги закони, какво да кажат родителите на избитите невинни ?

86

Военно положение

преди 1 месец

Армията отказва да участва във военно положение, понеже няма кубинки!

85

Анонимен

преди 1 месец

Нинова ти си опозиция на статуквото единствено ти, но как ти мушнаха Радев и ГЕРБ си има президент, станал такъв благодарение на теб а два мандата работи против теб. нЕУМОРНО И НЕСПИРНО.

84

бах таа промяна

преди 1 месец

Тая промяна която донесох Радев и ПП ДБ харесва ли ви? На къде отива държавата? Страшни реформи направиха ПП ДБ.... прокурори....Прецакаха обаче и Радев (който ги доведе), после той каза, че са шарлатани, но какво от това. Върви стремглаво надолу в пропастта.

83

do 74

преди 1 месец

Видяхме ги хората с "чисти цели",такъв бъркоч заготвиха,че дядо ти байдъна и чичо ти олаф да дойдат,не мой се оправят.....

82

Анонимен

преди 1 месец

Най-много руски агенти има точно в ППДБ. Вижте им фамилиите от какви комунистическо-десарски котила произлизат почти всичките. Тичат ве дното посолство официално и после предават указанията на Галето на другото посолство.

81

Анонимен

преди 1 месец

Това е резултата от поредното конституционно извращение на разкрития на записа като човек на дпс христо иванов.

80

хахаха

преди 1 месец

губещите винаги са недоволни и вият :)

79

морски

преди 1 месец

През социализма живях по-добре и безмерно по-спокойно.

78

Анонимен

преди 1 месец

Че какви сте вие, да раздавате ултиматуми, некакви на хранилка в Кремъл :))) На Нинчето останаха ли й некакви привърженици, че взе много да си отваря устата напоследък :)))

77

L.

преди 1 месец

Съсипаха я тази държава.

76

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ сега има да се чудят какво да гласуват - ако гласуват в подкрепа на правителството, гласуват за ГЕБР и ДПС ако гласуват против пък окончателно ще се види колко е несъстоятелна тяхната конституционна реформа, щото ще ни вкарат в още по-голям хаос. Ей, интересни времена настанаха.

75

Боби Михайлов

преди 1 месец

Боби Михайлов приема да заеме постана служебен премиер!

74

до 73 сифлиско

преди 1 месец

Само че, с неговите скечове и усмивания много умело допринасяше за тази пълна дупка.

73

Анонимен

преди 1 месец

Не може едно антибългарско сборище на хора с нечисти цели, като възраждане да изказва мнение за каквото и да било в политическия живот на България. Би трябвало прокуратурата да се намеси и обяви тази формация извън закона в Република България.

72

Сифилиско

преди 1 месец

Дори служебно правителство не можем да сформираме. Рачков беше прав като напусна България и каза че тук е пълна дупка.