45

Анонимен

преди 1 месец

Ако се умножи по 10 може и да се доближи реалната цифра.

44

Анонимен

преди 1 месец

В "Живите мъртви" колко народ умря ужас

43

Анонимен

преди 1 месец

А що не пишите колко са загиналите алхолиците Украици ,коли май 500 000 хъляди ,алчността на зенения да краде пари от сащ и ЕС и още 80 държави ,е безкрайна ,но му требват и много пари за качествена дрога ,с която си пудри нуса фашиста зеленото джудже )

42

Тео

преди 1 месец

Ама как така?!? От Униан казаха, че сте изтървали една нула. А сега сериозно - ако жертвите на руснаците при този мащаб на военни действия са само толкова, значи не се справят зле. Иначе според мен лично цифрата е малко по-висока от тази. Следя конфликта отдавна, и на база това, което съм видял смятам, че може би Русия удрят към 100 000, а украинците около 250-300 000. Това са само безвъзвратните. Ранените са х3. Това казва сухата статистика. И да смъкнете новината, че Зе ще се разсърди!

41

До Анонимен

преди 1 месец

Повече от жертвите в "окрайна" са сред цивилното население, достатъчно е да споменем Буча ... когато руските мужици се срещнат с военни, гинат кат молци и торят обилно украинската земя, а за геноцида над цивилно население светът вече им издаде присъда ... раССия никога вече няма да бъде същата, всеки руснак ще носи клеймото на путинския позор и престъпленията на кремълската престъпна клика ... !!!

40

Анонимен

преди 1 месец

Тагарев преди ротацията каза че Украйна е загубила войната ,така че ЕС НАТО колкото и милиарди да дават все там )да му мисли макарона и фондерлаен коти наскоро подариха 59 милиарди без одобрението на всички държави от ЕС

39

Точка

преди 1 месец

Лъжа е.

38

Анонимен

преди 1 месец

А колко са загиналите в окрайна... Сигурно са поне х 10....

37

Анонимен

преди 1 месец

Леле а украинците военни явно 500,човека ,мушеници лъжци,скоро Украйна че падне ,а зеления се крие в Полша близо гюди границата с Украйна в бункер ,ако трябва дазсе покаже някъде по Украйна винаги ги подготвят ,в имената от началото на април той не е президент ,тиер той сам забрани изборите защото украинския народ няма да го изберат ,и няма как да краде милиони и милиарди от ЕС ,от сащ ди разбраха че краде и му спряха парите )

36

82-ОМБР

преди 1 месец

Много от те 2 милиона презрени "братушки"за които говориш са млади руснаци,руснаци еднокраци!

35

Анонимен

преди 1 месец

До АнонимеНИСТИНАТА Е ТАЗИ,КОЯТО АЗ ТИ КАЗВАМ-ИМАМ РОДНИНИ В КИЕВ И ИЗТОЧНА УКРАЙНА И ТЕ САМИТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО СЕ СЛУЧВА...В КИЕВ ЖИВОТЪТ СИ ТЕЧЕ НОРМАЛНО И КАКТО ПРЕДИ,МАРИОПОЛ СЪЩО САМО ЧЕ ВЕЧЕ ПОД РУСКИ КОНТРОЛ И ТАМ ВСИЧКО СЕ ВЪЗТАНОВЯВА МНОГО БЪРЗО,ХОРАТА СА ПО УЛИЦИТЕ,НА ПЛАЖА,УСМИХНАТИ,ДОВОЛНИ,ТЪРГОВИЯ ПО УЛИЦИТЕ,МАГАЗИНИТЕ РАБОТЯТ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ,А ТУК В БЪЛГАРИЯ МЕЧТАЯТ ЗА ТРУПОВЕ,КРЪВ,ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ И Т.Н.ВСЕ ПАК НЕ СМЕ 19 ВЕК ИЛИ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА...

34

Анонимен

преди 1 месец

Зиленко загуби на 500 хиляди и още толкова ранени

33

да

преди 1 месец

и каквато цифра да измислят плъховете, ухапала ги бълха! братушките имат 2 млн. редовна армия, а укрофашистите гонят по улиците и бременните да стават войници!

32

Анонимен

преди 1 месец

КОЙТО Е ИЗНЕСЪЛ ТЕЗИ ЦИФРИ НЯМА МОЗЪК В ГЛАВАТА СИ...ТОВА НЕ ВИ Е ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА БЕ ХОРА,ЧЕ ДА ИЗНАСЯТЕ ТАКИВА ФРАПИРАЩИ И НЕВЕРНИ ДАННИ ЗА ЖЕРТВИ.ПРОСТО НЯКАКЪВ БОЛЕН МОЗЪК ОБИЧА ДА ПИШЕ ЗА ЖЕРТВИ,КРЪВ,ТРУПОВЕ И КОЛКОТО ПО-ЗЛОВЕЩО ТОЛКОЗ ПО СЕ ЧЕТЕ...НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ГОЛА ПРОПГАНДА.В УКРАЙНА НЯМА ВОЙНА В КОНВЕНЦИОНАЛНИЯ СМИСЪЛ КАМО ЛИ ЖЕРТВИ С ТАКЪВ МАЩАБ.

31

Анонимен

преди 1 месец

Че това ще е супер, при украинската страна жертвите гонят половин милион според различни аналитични оценки, мащаба на разраставне на украинските гробища, броя на посмъртните награди и т.н.

30

Анонимен

преди 1 месец

В момента и двете страни водят позиционна война.. Русия атакува само първите 2 седмици.. и то дори тогава съотношението на убитите беше пак в руска полза заради технологичното им предимство

29

Анонимен

преди 1 месец

в украйна няма война!

28

абе

преди 1 месец

зеления плъх казал 31 000 украинци....ха сега сложи още две нули, да не те е срам, ти си виновника за тая касапница!

27

АнонимеН

преди 1 месец

УКРАИНСКИТЕ ЖЕРТВИ СА ПО МАЛКО, ЗАЩОТО В ОТБРАНА СЕ ДАВАТ ПО-МАЛКО ЖЕРТВИ!!!

26

Анонимен

преди 1 месец

До 21, обратното е вмирисана копейка - щом руснаците признават за 50 000, значи са поне 500 000, а украинските естествено че са по-малко - все пак те са отбраняващата се страна, а в защита винаги се дават по-малко жертви отколкото в нападение, така е откакто свят светува, а на теб какво ти се иска като отчаяна копейка, няма абсолютно никакво значение