261

Тест

преди 1 месец

1. Украйна член ли е на ЕС и Нато, за да й давам данъците си?2. На всяка *** държава ли ще давам данъците си, когато милиардерите от САЩ са си я купили и сега им е нервно, че може Путин да им я вземе?3. Обикновените хора какво печелим от това, като освен, че им плащаме оръжието, бихме им плащали възстановяването с години?4. Дали ми дреме за ВПК на САЩ и замъците на Зелю? А за нашите деца, пенсионери, бизнес нещо да кажете...?

260

Христо Христов

преди 1 месец

Въпросът е Украйна да свърши възможно най бързо!

259

Чери00

преди 1 месец

Още кво ги чака, не ми се мисли!По 10 клометра на ден русите вървят напред и са на амен, амен до 100% унишожение на ВСУ, а тъпите западняци немогат да го признаят от страх!Абе кажи му ЗАПАД И МУ ГЛЕДАЙ СИИРА!!

258

Анонимен

преди 1 месец

Малиййй, какъв плач, какъв рев!Перемогата откраинска звучи така: "Дайте, дайте, дайте", иначе злият Путин ще дойде на вечеря у вас.Да, обаче, руснаците се бият не з територии, а за собствената си сигурност. И ако Фондерлайновки, Борели, Макарони, Тадеуши и литво - латво -естоно страхливци не го проумеят, Русия ще води война на изтощение с Кiiв и Запада.Пък нека по - силният и издържливият да победи.

257

Анонимен

преди 1 месец

Украйна губи шансовете си? Украйна НИКОГА не е имала НИКАКВИ шансове да си върне каквато и да била територия. Сега с криминалния байдъновски режим, ще загуби още повече. Нормалния ход на нещата.

256

Мда

преди 1 месец

Частната война на Сорос срещу Русия(осъществена с държавни средства) върви към провал във военен аспект.Това не е фатално за САЩ,понеже техните цели са изпълнени повече от 50% и ако от Украйна остане нещо,ще им върши работа в бъдеще.Обаче за ЕС последиците са катастрофални.

255

BONZO

преди 1 месец

"......благодарение на украинската смелост и изобретателност, както и на руските тактически слабости."Абе вие и'диоти ли сте или нас ни вземате за такива?

254

Анонимен

преди 1 месец

Трябваше да подпишат мирните споразумения в Истанбул.Сега стана по-зле.Така е като някакви дрогирани дават акъл...Никога не се взимат решения под влияние на алкохол и/или наркотици!АБСОЛЮТНО НИКОГА!Който е за продължаване на военните действия е путинист,защото си се знае какъв ще е резултата.

253

Одеколон Тройной

преди 1 месец

...........Русия Умре.............П.С. за сега 500 хил. убити руски войници, Пияни Не Грамотни руски 0ffицери, направо руснаците са Матрьошка........ЧАО Пацифисти

252

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Моите шансове да ударя джакпота от тотото също е едно на 14 милиона,но надеждата умира последна,сиреч заедно с мен.

251

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Как тъй губи шансове?Тя никога не ги е имала.Все едно аз да имам шансове да бия Железния Майк Тайсън

250

Анонимен

преди 1 месец

До 270. Що за глупости. Само някой с изключително ниска себеоценка може да ги напише. Хора които нямат абсолютно никаква стойност може да се радва на бананче. Може да е лъскава кола но не е нищо повече от бананче. Явно никога не си срещал истински богати хора. Просто първенющината ти крещи от целия пост.

249

ОкопСледОкопСледОкоп

преди 1 месец

Много странно е че въпреки един тефтер със санкции и забрани,както и заплахи да раздадът руските банкови активи на укрошистите,рус успяха да понатрупат повече пари от лани,забавиха помощите за ЗеленияЩекътилник и си ускориха хипертизацията на точните ракети,с които удариха обекти за военни,транспортни,енергийни и пътищни значимости,както и многобройни жилищни згради за наемници.Най парадоксалното е че на 2-3 месеца РУС удрат по УКР,прогонватги от новите окопи и наготово от тях ги трепат сл окопи

248

Анонимен

преди 1 месец

Колкото повече се увеличават украинците в БГ, толкова намаляват шансовете на Възраждане за мнозинство. Войната няма да спре, ако Путин не спре. Това е. Той не знае, че копейките го насърчават, защото не им чете постовете. Напразни усилия на любовта. Това, че изпускат парата във форумите, нищо не променя. С митрофандките троляци също не променят нищо. Познават се по огледалните си постове. Е и?

247

Анонимен

преди 1 месец

До 254. Да не забравяме и нарочно заразените одеяла с шарка давани като помощи. Мммм да такава е помоща на англосаксонците. След всички гадории които са направили как изобщо някои продължават да им се връзват. Като украинците например. Това е загадка за мен.

246

Qwerty

преди 1 месец

Недъгавите копейки пак се надъхват в коментарите хахаххаха. Даже не знаят за какво вият. И след войната си остават същите пропадняцитам долу в прослойката. Каращи западна кола 9та употреба и жулейки ракия с трушия. Завист ги тресе на всички нива! Завиждат на западно настроените хора,защото те са класи над тях. Нито ще стъпят в Русия,нито ще получат нещо от Русия! Всеки руски пропагандатор ги търкаля както си иска,виждат ги че не могат да съберат 2+2 хахаххаха.

245

Анонимен

преди 1 месец

Възрожденците нямат сметка от настъплението на Русия. Ще приемаме и приемаме украински бежанци, ще им дадем български паспорти и Възраждане няма да има никакъв шанс на избори. За сметка на това бг гражданство за руснаци е силно редуцирано. Пък и ще гоним още руснаци. По-добре копейките да привлекат украинците като електорат, ама откъде акъл да се сетят. Независимо от резултата на войната, Русия е силно компрометирана в България и света. Никога няма да си върне старите позиции. Джуджака сбърка.

244

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Украйна не е натовска държава, нито има военна база там. Затова няма право да се меси в този конфликт. Русия го знае и затова наглее. НАТО може да праща помощи, оръжия, но не и жива сила. За разлика от Русия, в съвремието НАТО спазва международните спогодби. Пряк сблъсък ще доведе до световна война. Русия също не би се престрашила да нападне натовска държава. Единственото спасение за Украйна е, да я приемат спешно в НАТО. Тогава Русия ще спре. .

243

Анонимен

преди 1 месец

До 226. Ха ха не са само няколко села. Виж икономиката на ЕС на какво прилича. Ако беше действала бързо СВО нямаше да има такъв ефект.

242

Анонимен

преди 1 месец

От първото изречение и се разбира се Путин го наби яко на целия запад. Урааа!