16

анонимен келеш

преди 1 месец

Днешните Иранци и Палестинци са Перси колкото Филип Киркоров е мъж:):):)

15

Анонимен

преди 1 месец

За разлика от Русия Иран е под санкции и няма шанс за продължително съпротива срещу Израел и САЩ.. обаче на Иран със сигурност ще помагат Китай и Русия тогава ще става весело))

14

Зозо

преди 1 месец

Най- бруталните копейкаджии дето познавам са БГ-турци, мюсюлмани, пoмaци и роми. И в профилите си във фейса закичили турско и руско знаме. ФАКТ!!!

13

ди джей

преди 1 месец

Иран ще плати за зарята скъпо и прескъпо, Израел и САЩ това не го прощават и са отмъстителни всяко поръчване на музика на диджея се плаща, не знам русията след три години на поръчване на музиката докъде стигнаха знам обаче,че ако продължават в това темпо ще стигнат до купонната система с дефицита

12

Анонимен

преди 1 месец

Все още няма отговор от израелската страна, ако отговарят нали знаете като хищници заедно с САЩ може и УК да играят Иран.. демек един срещу 3!

11

Анонимен

преди 1 месец

До 6, някога са били перси, но за съжаление от гена на това население едва ли е останало кой знае какво (което е жалко, тъй като народа им е им генетично свързан с българския)! Още при Чингиз хан, има една зверска касапница, в която почти ги е заличил като народ... Днес са някакви примеси, основно с арабели, така че и те не се знаят какви са

10

анонимен келеш

преди 1 месец

Споко кАпейки вашите братя от Хамас и те са Перси:):):)Иначе чисти ромове според мене:):):)

9

Анонимен

преди 1 месец

Вярно, че САЩ помагал на Израел за свалянето на огромни количества ракети и безпилотни летателни апарати..

8

Анонимен

преди 1 месец

"Без помощта на своите партньори, Израел трудно може да отговори на този огромен брой атаки."------------Ами тогава да не се правят на много отворени на Иран.

7

Анонимен

преди 1 месец

Отново нашите жалки анализатори дълбаят дъното на мисловната си немощ.Войната почна още на 7 октомври , а те не осъзнават какво става.Утре, когато Израел е опостушил Иран доста кухи анализаторчета пак ще тракат със съби и ще се чудят, защо ли стана така, ами става щото тази наука не е за вас.Тъпигьози.САЩ вече каза, ние няма да ви помагаме, тоест ние достатъчно ви помогнахме, свършете го сега вие тоя Иран!

6

Анонимен

преди 1 месец

Американос, я кажи какви са иранците ако не са Перси? Предполагам да са ескимоси?

5

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски пак искал този път от Израел, най-скъпата противовъздушната технология която в настоящия момент е най-надежна и сигурна. обаче кой нормален човек може да ги даде на чужди ръце..

4

анонимен келеш

преди 1 месец

За нашите кАпейки брадатите Ирански ромеи не били ромеи,а Перси:):):)Ти да видиш:):):)

3

Зозо

преди 1 месец

Ще хвърчат бради, чълми, шалваpи и pязaни карабини :)))))))))))))))))))))))))))))

2

баба мара

преди 1 месец

това беше генерална репетиция иран да се убеди за последно каква е степента наотбрана на израел битките тепърва ще се водят а какво ще стане с цената напетрола

1

Анонимен

преди 1 месец

Тия дни Израел ще нанесе опостушителен удар по въздуха.