124

SHOP IN Sofia

преди 1 месец

кАде денАхте Марчето Захарова?

123

Анонимен

преди 1 месец

Пращят от наглост тия мършоядиии,Черно море трябвало да бъде на НАТО,и кой го казва,най дооолният прооошляк от всички прооошляци!

122

82-ОДШБр

преди 1 месец

До: 120 Тук *** съгласи чВйек. Туй,блатото Черно. До ся го стопанисваше ВМС на РФ! ...Така да се каже държеШЕ мъжоритарния дял... Турция,България,Румъния,Украйна,Грузия съвмесно си правим 1800 дрончета...до 2030г. Викаме си 1-2 разрушителя с "томахолк",ротираме се във въздуха с 6- Ф-16-ки в готовност да вдигнем една дежурна ескадрила. ...Последно! Купуваме си от Украйна ,на промоция противокорабни ракети "нептун"-гарантирано работят,ВМС на РФ потвърждава и Песков...

121

Юлиян до 114

преди 1 месец

Почти си "напипал" истината.Само смени имената с Кулеба и Зеленски и си минал във втори клас.

120

Анонимен

преди 1 месец

Стига плямпа глупости , жалка пионка на чужди интереси . Фалирахте Европа . Стотици хиляди изгинаха . Ти ще казваш на кой е морето . На военни съюзи .... А хората къде са .

119

Анонимен

преди 1 месец

Откачалник като Зеления наркоман :)))

118

Анонимен

преди 1 месец

Не става, няма такава формула

117

Анонимен

преди 1 месец

Западнятице се радват , загинали 500 хиляди млади Украинци и 500 хиляди руснаци с цел да отслабят Русия. За запада жертвите е статистика.

116

Анонимен

преди 1 месец

Този Румънец,ще признае ли колко Млади Украински млади мъже преминаха или Загинаха Удавяйки се в Украинската река " ТИСА"? И то Бягащи от Мобилизацията на Зеленски! Трябва да се знае,че Той Е вече Незаконен " президент", на Украйна!!! Та тези мъже Не желаят да умират на фронта!Този след войната със Зеленски,ще бъдат най търсените Военнопрестъпници в Украйна!!!

115

Фифи Перото

преди 1 месец

Ама само на НАТО ли трябва да е,или може и на други? Слушам на последък,човешката лакомия успешно напуска границите на Земята,и лакомият и ненасите човешки поглед е вторачен в Луната,Марс а ако може и ОЩЕ.Дори по едно време,някаква уж ,,частна компания",разбира се никъде не регистрирана,продаваше парцели от по хиляди декари на някаква наскоро открите планета.Дори и изпращаха снимки на наивниците които се тресяха от алчност.Та и НАТО така.Черно Море е на тия които граничат с него и на никой друг.

114

Бай Дрън

преди 1 месец

Митак, вземи си смени името докато е време.

113

Бай Дрън

преди 1 месец

А не. Черно Море е море на Варшавския договор. Няма как да стане на НАТО при положение, че Украйна няма да има излаз на Черно Море.

112

Юлиян

преди 1 месец

Ей, ей, "златни ти уста"!А не трябваше ли по-напред да попиташ Лавров и тогава да хвърляш непремерени приказки- пожелания.Нещо като "мечта неосъществима".

111

Анонимен

преди 1 месец

Тоя не разбра ли,че Черно море е на Баце и Баце каза,че иска да гледа платноходки а не НАТОвски военни кораби в морето...това е и точка по въпроса...

110

Анонимен

преди 1 месец

Какъв мечтател е тоз Кулеба. Що не вземе да пише стихове.

109

Анонимен

преди 1 месец

Ами тоя е външния министър на Украйна. Влиятелен човек както и Зеленски. А не като оня колхозник коня къде оди от държава на държава като простинал кон и некой не му е зор за него. И мишока путинарко къде не смее да излезе от бункерчето и беше подпалил с 200 кога оня алкохолик от Вагнер тръгна да ги тепа.

108

Анонимен

преди 1 месец

Как да бъде? С нотариален акт ли?

107

Анонимен

преди 1 месец

Да, бе, да го дадем на НАТО, та и него да съсипят!? Този социопат изобщо наясно ли е какво говори? Да не е на баща му Черно море, че ще казва на кого да бъде морето?

106

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 112 - Чакат да видят дали ще останат части за приемане.

105

Анонимен

преди 1 месец

Приеха ли Украйна в НАТО? Нали НАТО искало да приеме Украйна на части?