17

АнонимеН

преди 1 месец

ДОРИ ФАЩ ЕЙ СЕГА ЗА 1 МЕСЕЦ ДА СВАЛИ РЕЖИМА В ИРАН ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕЗНАЧИ, ЧЕ ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ЗАГУБИЛА!!! ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ОПРЕДЕЛЯ ДАЛИ ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ЗАГУБИ ИЛИ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА Е ТОВА КОЙ ЩЕ ПОБЕДИ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ КЪДЕТО СЕ СЪСТЕЗАВАТ ЗА ПОСТА ДВЕ СЪРДИТИ СТАРЧЕТА!

16

Анонимен

преди 1 месец

Песков се хили, щото нищо друго не му остава. Нещата не отиват на добре, поне да се похили малко, преди пак да са се разпаднали.

15

Анонимен

преди 1 месец

Когато един дипломат е силно притеснен, той се хили. Така се опитва да се прикрие и да се прави на спокоен, въпреки, че държавата му отново отива на разпад. Така че, Песков има още много да се хили... И ние има още много да се хилим, но по причини, различни от песковите... хе-хе...

14

Анонимен

преди 1 месец

И това пак е лошо, нали? Всичко, което идва от Русия е гадно и лошо. Ние пък се радваме какво става там, щото споделяме западни ценности.

13

Анонимен

преди 1 месец

Русия е изключително разтревожена, щото нещата отиват на пето разпадане за последните сто години.

12

Анонимен

преди 1 месец

За първи път, САЩ спасяват Русия от глад, в края на 19 в./1892 г/. За втори път САЩ спасяват Русия от глад през 1921-1923. За трети път САЩ спасяват Русия от глад по време на лендлийза през ВСВ. И за четвърти път САЩ спасяват Русия от глад през 1991-1992 г.

11

Анонимен

преди 1 месец

Русия е не изключително разтревожена, а направо силно паникьосана, щото иранския режим им дава ракетки и шахеди. Ако израелците подпукат аятоласите, ни ракетки ще останат, ни шахеди...

10

карачанаков

преди 1 месец

Ти да видиш Расията била разтревожена,загрижени били ами това е едно СВО бе ПЕСков какво напрежение каква ескалация като Вашето СВО в Украйна,за там не сте ли загрижени?

9

КОЧО

преди 1 месец

Този *** да се тревожи за ситуацията в Украйна,че е виновен за същата и тогава да мисли за Близкия изток.Абсолютен цинизъм!!!!!

8

Public enemies

преди 1 месец

Явно пак се изказват хора нямащи и понятие от география, как точно САЩ ще свали правителство на Иран с войска като е на другия на света, да транспортираш войски със самолети кораби означава да преминеш куп територии приятелски и неприятелски.

7

абе

преди 1 месец

Този Песков защо постоянно се хили бе? Да не би да се подиграва на могъщия Запад и още по-могъщия хегемон? Или пък на Израел, чието прокси е хегемонът? Много такъв типаж е този Песков, все се хили ...

6

Анонимен

преди 1 месец

И Иран и Русия има за какво да са обезпокоени.

5

Анонимен

преди 1 месец

Първо: рашистите имат нужда от иранските дронове и ракетиВторо: разбра се, че тези дронове не вършат никаква работа срещу израелското ПВО и няма смисъл да се харчат там. По-важни са за Украйна.

4

АнонимеН

преди 1 месец

ИРАН Е НА НЯКОЛКО ШАМАРА ЖИВОТ АКО ФАЩ РЕШИ ДА СВАЛИ РЕЖИМА ТАМ! И БЕЗ ТОВА ИРАН СЕ ОБЕЗКЪРВИ ОТ РАКЕТИ И ДРОНОВЕ ЩОТО ГИ ДАДЕ НА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И СЕГА Е НАПРАВО НА 5 ПЛЕСНИКА ОТ ФАЩ!

3

Анонимен

преди 1 месец

Атака пускай 2 Сатанки на Урсула :)))

2

Анонимен

преди 1 месец

Много е тревожна тая Рашия бре?!!! Евреите си седят по заведенията, пият си питиетата и хич не им дреме. Имат си армия, технологии и даже железен купол.

1

Public enemies

преди 1 месец

Иран е огромна страна световна сила няма нужда от Русия за да спечели война с Израел, САЩ имат своите марионетни арабски страни но цяластното отношение на ислямския свят към Израел е изключително негативно.