31

Анонимен

преди 1 месец

Русия има интерес конфликтът в Близкия изток да се задълбочи.

30

Анонимен

преди 1 месец

В полша отказват да приемат еврото.

29

Анонимен

преди 1 месец

"Ако евреите ги подпукат" - Как ще ги подпукат? Те само с Газа не могат вече колко време да се оправят, та Иран ли ще подпукват? То само Хизбула има 250 000 ракети, Ливан и Сирия имат да си връщат. Ливан, че евреите им взривиха пристанището без причина преди няколко години.

28

до Истината

преди 1 месец

Ислямът не е идеология, а религия. А от комунизма не сме си патили, обратно. Патим си от сегашния розов троцкизъм. Всъщност, като се замисля, ти не си казал нищо вярно в поста си, не те знам каква Истина си.

27

Анонимен

преди 1 месец

Хайде стига с тези плоски изречения -- международнокоментаторски. Равновесието на силите се променя -- това означава движение в някаква посока. Сащ и съюзници ще бъдат ограничавани и изтласквани от зони, където са прожектирали сила и влияние и на тяхно място идват Китай, Русия и брикс. Това са украйна, израел и другаде, ще има нови огнища на войни.Паралелно с финансови кризи на евродоларовата система -- свиване и евентуален колапс. След около 4 години. Но българската селя ния е алчна и не мисли.

26

Истината

преди 1 месец

Винаги СРЕЩУ исляма и комунизма. Винаги!!! Такава трябва да е позицията на България. От тези две идеологии най-много сме си патили.

25

Анонимен

преди 1 месец

Напуснах работа след като ме пратиха в командировка в Израел и после искаха да ме пращат за втори път!

24

ъ

преди 1 месец

Туй било, онуй било, но резултатите са 7 войници и посолство срещу танкер, две военни бази и щаб. кой както иска, така да ги тълкува. При това в отбраната на Израел са се включили и "съюзниците", макар да не се разбра кои точно са тези съюзници. Предполагам, че същите, които се включиха в отбраната на Украйна.

23

Цирк

преди 1 месец

Дежурният "виновник"Путин.

22

Ловец на ДС-комуняги

преди 1 месец

Кремълският слуга-пропагандатор от ДС, известен като Боби-верото не достоверен източник на каквото и да било, различно от кремълска опорка.

21

Анонимен

преди 1 месец

Напротив ***!!!Има страни които имат ОГРОМЕН интерес конфликта да се задълбочи.Номер едно е Путинска Русия!!Тя произведе този конфликт и ще го раздухва колкото може повече.А ти си експерт колкото аз съм марсианец!!!

20

али

преди 1 месец

Поредно доказателство, че Иран, САЩ , Израел работят заедно... Света е един голям театър...

19

Анонимен

преди 1 месец

С тази акция Иран удари много звучен шамар на САЩ и ги прати в девета глуха. САЩ подвиха опашка и оставят Израел сам да се оправя.

18

Анонимен

преди 1 месец

До1. Така например много кладенци за петрол са разработка на прадядото на Буш. Който 1911 г. ги разработва с най съвременни Синди за времето си . И използва глави разработени за сондите от диамант. Появява се Революцията в Иран и изгонва Буш . Сондите остават. При Пахлави има известно сближаване но пак става революция.

17

Анонимен

преди 1 месец

Кой още пуска пропагандата на това руско ме кере? Ударили щаб?!?!? Кой лъжеш, бе? Пълен провал за Иран. Удариха дъното Жалко! Ако евреите ги подпукат нищо няма да остане от Иран. Чуков е руска па ча.

16

Алекс

преди 1 месец

Докога червеноармеецът Боян Чуков ще получава достъп до ефир? Леко пострадала е само една авиационна база и е ранено едно дете.Това са резултатите от цирковата атака.ПВО на Израел се справи отлично.Персите си вкараха автогол.Видя се,че нямат потенциал да атакуват Израел.

15

Анонимен

преди 1 месец

Русия очаква изгода Света да я определи като Велика сила . Нищо , че са в градове с комуналки и села с външни тоалетни. Те разчитат на ракетите. Така както по времето на СССР. Но това за Света е мит . Тъй като стоте години не показаха нищо за населението си и в международен политически живот

14

абе

преди 1 месец

Имам едно неприятно усещане. На началниците взеха да им свършват парите. Признаците за това са много, включително и броят на платените центаджии в коментарите. А началниците комай нямат друго сериозно оръжие, освен парите. Така излезе накрая.

13

Анонимен

преди 1 месец

До1. САЩ ако се затвори в Държавата си по ще спечели . Но свестни световни политици от страните на Г 7 знаят и него предлагат. Те разчитат на САЩ във военно отношение..

12

Анонимен

преди 1 месец

Изгода има Русия . Много руснаци жадуват да са командировани в Иран , Сирия и други страни близки на режима на Путин. Така са далеч от мизерията но със сигурна храна и съответно долари . Семействата не са от значение.