98

Анонимен

преди 1 месец

За да разберем колко реално са поскъпнали жилищата трябва от текущата цена да извадим натрупаната инфлация за съответния период.

97

До 95

преди 1 месец

Само това ли може да изпишеш с големи букви ? А да докажеш можеш ли ? Защото аз мога да докажа, че си проsт дори с поговорка - "проsт народ, слаба държава" ! Сега за да ме обориш трябва да ми дадеш пример за слаба държава с умен народ ! За да те улесна ще ти кажа, че няма такъв пример, така, че не блъскай празната си глава в "дувара" в опит да мисли !

96

Анонимен

преди 1 месец

това влиза ли в инфлацията?!?? май не, а трябва. А мпс тата с колко скочиха, ама и те не влизат. Влизат музикалните инструменти чорапите на едро

95

Анонимен

преди 1 месец

За 2023г в България са родени само 49 610 деца! Това е най ниската стойност от както се води национална статистика от 1880г. Тогава при малко над 2 милиона население са се раздали над 100 000 деца годишно и това продължава чак до 1990г! А сега от 6.5 милиона няма са под 50 000. В Момента в България има над 1.6 милиона празни жилища! Не просто съборетини по селата. Това са жилища годни за живеене предимно в градовете! Само в София около 35% от наличните жилища стоят празни са години.

94

Анонимен

преди 1 месец

Банките вече казаха, че в момента имотния пазар е балон. Въпроса е колко още ще го държат надут.

93

Когато в една

преди 1 месец

държава правителството и е узаконило производството на ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ не може да се говори нито за демокрация, нито за свобода, това е диктатура на мафията която е докарала един страхлив и неумен народ до просешка съдба ! Тук да пишете и да геройствате нищо не помага, само доказвате, че никога нищо не можете да постигнете сами, а мафията ще ни храни с *** колкото да не умрем от глад за да и слугуваме, роби сме в собствената си държава, затова и такъв робски живот живеем !

92

Анонимен

преди 1 месец

Престанете да раздавате неадекватен "ум", беднотията ви е доказателство за проsтотия ! ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРОСТОТИЯ СИ ТИ.

91

Турист

преди 1 месец

До Анонимен Не е в колапс сектора. В колапс е Бай ти *** инвеститора, който тегли кредит, за да плати на зелено на бедните строители нещо, което е още на чертеж. Същия *** като инвестира никога не слага в сметките лихви, ремонти, данъци и други немалки разходи, а смята само абсолютна стойност, което на практика е голяма грешка. Няма рентабилна инвестиция, която се изплаща за повече от 10 години. Спечелил ли съм 200 К евро, ако продам моя, закупен за 20 К преди 30 години? Въпрос със звездичка

90

Анонимен

преди 1 месец

Ако има такава хиперинфлация няма как да влезнат в еврозона. В САШ точно така почнаха фалитите на баките.

89

Анонимен

преди 1 месец

Обявите са или менте 10г и ипиовече висат или жилищата са пред срутване и искат много пара за ремонти. Ново няма или е по 1 милиона $. Не знам къде е оптимизма като или са менте или няма. При Живков имаше ново и много по-евтино и достъпно.

88

Анонимен

преди 1 месец

нощем гледам празни прозорци , а цени високи как така не знам като има кой да плаща ще стане и 5000 евро квадрата.

87

Anonimen

преди 1 месец

Тук един писал, че американците биле прецакани ? Боже, утре този може да види и, че американците имигрират в България ? Докъде е стигнал "мозъкът" на беднотията, не е за вярване, че в държавата на Ботев и Левски се развъждат същества които имитират "героизъм" и "национализъм" ?

86

Анонимен

преди 1 месец

A кога ще се спука балона бе разбирачи? От поне 10 години насам, в тия форуми все балони пукате, а те цените продължават да растат! От кога чакам да си купя апартамент в Софето на безценица, ама ъ-ъ...

85

Абе разбирачи,

преди 1 месец

излезте малко в цивилизована чужбина,дори Хърватска или Сповения да е,за да видите как живеят хората,за да видите до къде е стигнала човешката мисъл,вие сте се затворили в една кошара и се опитвате да разсъждавате,но нито умеете,нито ви се получава ! Колко години смятате да живеете колкото орлите ли, че се врете в голям град да му се наситите пък останалата част от живота ще го живеете както подобава ЧОВЕШКИ ? Престанете да раздавате неадекватен "ум", беднотията ви е доказателство за проsтотия !

84

Анонимен

преди 1 месец

До Здрасти-земята под тях е ДЪРЖАВНА собственост!!! И ЧАСТНА собственост-земя на собственици,които държавата не е обезщетила !

83

Кво Оплаквате ли се

преди 1 месец

Нещо?! нали Има Банани и Тоалетна Хартия - Значи всичко е Наред!!

82

Анонимен

преди 1 месец

Явно секторът е вече в колапс, след като на ден се драскат по 3-4 статии само в една медия за реклама на западащия бизнес. Сроавнявах под една такавастатия цени на имоти в Софето /снимката от там горе е рядко грозна/ с такива от други столици и големи европейски градове - вече Софето настига по цени държави, в които доходите са 2-3 пъти по-високи от тези у нас. Кажете ми една логична причина да инвестирам тук, особено като се има предвид, хче жилище си имам, плюс морска къща.

81

Анонимен

преди 1 месец

Какво се чудиш , панелките във всички градове са най-продаваните имоти .

80

Анонимен

преди 1 месец

НЯМА ТАКЪВ АД КАТО ТОЗИ ДА ЖИВЕЕШ В ПОДОБНИ МНОГОФАМИЛНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ КАТО ТЕЗИ НА СНИМКАТА-ПОСТОЯННО НЯКОЙ СЕ НАНАСЯ И ПОСТОЯННО НЯКОЙ СЕ ИЗНАСЯ,НЕ ЗНАЕШ КОЙ СОБСТВЕНИК,КОЙ НАЕМАТЕЛ,МАСОВО НЕ СЕ ПЛАЩАТ СМЕТКИ ЗА НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНО НЕЩО,НЕПРЕКЪСНАТИ КОНФЛИКТИ,ЛИПСА НА МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ,А ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ВЕЧЕ ИМАМЕ И ЗА СЪСЕДИ ХОРА ОТ ДАЛЕЧНИ И БЛИЗКИ ЕКЗОТИЧНИ СТРАНИ-НИГЕРИЯ,ГАНА,ГВИНЕЯ,СИРИЯ,АФГАНИСТАН,БАНГЛАДЕШ... ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА Е ВЕЧЕ СОФИЯ!

79

Софиянец

преди 1 месец

2008ма ми изпаднаха пари и за 36х.евра си купих двустайна панелка в София кв.Хаджи Димитър!!! Миналата година съседа под мен продаде същия апартамент за 105х.евро,като апартамента беше за ТОТАЛЕН ремонт!!! Айде който не може да смята наум, да вади елката и да сметне с колко процента се е качила цената за 15-16г!!! И пак казвам-говорим за панелка в Х.Димитър!!!