71

Един Българин

преди 1 месец

Браточка, колко ти плаща Пожарникаря? Стига тролил глупости. Изборите ще дадат подобен резултат, защото тия на държавна службица ги е страх и ще гласуват за ГЕРБ чинно. Това са стотици хиляди, които ИИ никога няма да замени, защото герб и дпс искат избиратели без претенции. На интелигентния избирател му е писнало и ще гласува с отвращение за ПП-ДБ, защото няма алтернатива. Това на Радев е проблем заради договора с Боташ. Бая пари обра (от нас), а това беше грешка!

70

Петя

преди 1 месец

До 54 Революцията на Гешев Къв Гешев те гони па тебе бе , тоя дето се държи като селска махленка- знаел много за всичките в държавата ,но не можел да го докаже?! Е какъв Главен прокурор е да развява мръсните ризи ,без да може да докаже нищо? Не го искат в прогнилата Прокуратурата макар,че той ги защитава със зъби и нокти и си търси работа.Къде другаде доходоносна работа освен в Народното събрание.Нали политиците ги нарича bon luци ( не че голяма част не са такива) ама той ,защо напира да им

69

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен:"Гешев пуска гражданите във властта." - ___ - първата, за този изборен сезон, "нова звезда" на надеждите за вечните бaлъци и зевзеци! Очакват се и други подобни.

68

само питам

преди 1 месец

Кой спонсорира Тренд?Едва ли кака Лили...

67

по-скромно

преди 1 месец

Човек се учи от грешките.Все пак не са направили за 2 г толкова грешки,колкото Костовисти и Буцевисти за над 30 гадини.

66

анонимен

преди 1 месец

Падението на ПП е тотално. Няма друг такъв пример в новата българска история. Трябва бързо да бъдат забравени , за да се откачи България от дъното.

65

анонимен

преди 1 месец

Мястото на ДБ изобщо не е при ПП.

64

ХараКиро

преди 1 месец

И аз си мисля, че ПП бяха дотука, просто направиха прекалено много грешни стъпки и най-вече тая псевдо сглобка с ГЕРБ, която ги остави в положението на политически труп тъй като се видя, че освен некадърници са и безпринципни.

63

ЗАКАЧЕНИ, ОТКАЧЕНИ.

преди 1 месец

ПЪРВО ОТ ПП-ДБ СЕ РАЗКАЧИХА ИТН, СЛЕД ТЯХ БСП, НО ПП-ДБ СЕ ЗАКАЧИХА ЗА ДПС И ГЕРБ? СЕГА СА В СВОБОДНО ПАДАНЕ И СЕ ОЧАКВА УДАРА ДА Е СЛЕД ИЗБОРИТЕ. МОЖЕ ОТ ТЯХ И НИЩО ДА НЕ ОСТАНЕ?

62

Хмм

преди 1 месец

До без упойка Негласуващите ги брой за умрели. Бездействието и пасивността се заплащат скъпо. Лошото е, че погребаха и останалите.

61

Муахаха

преди 1 месец

Не само Ще Инкасира, но ще Осчетоводи, че вече са ход 4% и Извън - Парламента и в Канала на Историята - където им е и мястото!

60

без упойка

преди 1 месец

Страхувате се от негласуващите, тихия глас на мнозинството българи,Ако те се събудят няма да има такива *** като ДБ,ДПС, БСП и тн.Те са като ледените шапки на полюсите, разтопят ли се ще потопят мнозина.Затова са държани извън политиката, те не са нужни, като робите в древен Рим.Разчита се на плебеите от разни купени избори.Така богатите стават по - богати, а бедните още по - бедни.Затова всеки гледа МВР, че да си гарантира изборите.Излязат ли негласуващите тогава с тоя елит е свършено.

59

Анонимен

преди 1 месец

Без проблем са втора политическа сила, с около 20% вот! Хубавото при ПП/ДБ е, че въпреки че са нова партия, вече се забелязва че имат твърд електорат, както утвърдените партии, и дори когато губят, това е просто загуба, а не срив, както е ставало с много други (ИТН например)

58

Анонимен

преди 1 месец

И двете партии са за канализацията

57

Мира

преди 1 месец

До 54 и като не гласуваш к'во правиш?! Гледаш серии и се надяваш......Що за начин на мислене?!Явно и ти имаш проблеми с главата и висиш по сайтовете да се разнообразяваш ?!

56

Анонимен

преди 1 месец

От 11 години всички бягат като дявол от тамян от ГЕРБ, но мутрите редовно печелят изборите. Къде ви акъла та не гласувате и оставяте ГЕРБ на власт?! Заради вас дълбаем дъното.

55

Анонимен

преди 1 месец

Проклети да са негласуващите. Заради тях затъваме вече толкова години

54

Революцията на Гешев

преди 1 месец

Гешев се е насочил към негласуващите, подава ви ръка.Нека направим революцията на негласуващите и не подкрепям никого като пуснем глас за Гешев и Справедливост за България.

53

Негласуващ

преди 1 месец

Аз затова не гласувам. Доволен съм как управлява Борисов, има развитие и много се дразня на червените интриганти, които искат да го премахнат,за да могат пак да ми вземат всичко което могат. Дано още поне 30 години да сме си в ЕС

52

Анонимен

преди 1 месец

ДБ, какво е това.Провалената партия на Иван Костов, който каза за нея:партията не стана.Да България на един льохман и ЗЕЛЕНИТЕ ИСЛЯМИСТИ НА НЯКАКЪВ ПАНЕВ, дето е толкова глупав, колкото и грозен.