48

Анонимен

преди 2 месеца

'В сащ никой не спазва нищо. Има милиони нелегали' Ми има ми. Държава с висок стандарт всички там се бутат нема да идат в мордор е тинята къде и кАпейките даже не искат

47

Анонимен

преди 2 месеца

Иран в следващата атака ще приключи с това недоразумение Исраел. Чифутската вавилонска кула се оказа неуспешен проект пръкнал се от гузната съвест на западняците че мачкали едно време евреите понеже били лихвари и религията им позволявала открито лихвата , за разлика от скритото печалбарство с папските индулгенции. Че от там през Хитлер до създаването излуствено създадената сегашна чифутска *** , която от таралеж в гащите на арабите се опитва да се превръща в повод за трета световна.

46

Анонимен

преди 2 месеца

45 Ама не ве клошар рубладжийски я напиши колко е златния резерв на щатите и този на колхозниците + на жълтите? Кажи ти кой федерален закон си нарушил и никой не те търси? Тия простотии с връчването на сметката си го разправяйте коги се съберете кварталните пияки кАпейките. Що не го направят жълтите ве кАпейки? Май не ти се връзват опорките?

45

Анонимен

преди 2 месеца

44 кви байраци ве наркоман, тексас вее един флаг Сорос друг а ти жендърския, аре марш от тук. В сащ никой не спазва нищо. Има милиони нелегали

44

Анонимен

преди 2 месеца

42 наркоман спирай с глупостите и опорките, Русия няма трилиони дълг, нормалните държави имат праг за това колко харчат и колко произвеждат,сащисаните нямат таван за дълга и буквално са фалирали. Ако Китай им връчи сметката следва капитулация и ти няма да се друсаш а ще режеш вени. Аре марш от тук. Даже иранците правят криви янките.

43

Анонимен

преди 2 месеца

"В сащ никой не спазва федералните закони е наркоман" Не ве клош *** и наруши само един! *** немаш паре ли? Е нали мутрофеевна ви дава да им веете байряците бря?

42

Анонимен

преди 2 месеца

38 аха нито една? Даже блумбъргската чифутина тук написа за "младо момиче" сутринта. Понеже не мона номера щото жрноте им са в ярмията и не са цивилни сега пък нямало? Две военно бази поне и нямало? Вервай си.

41

Анонимен

преди 2 месеца

'Сащ има трилиони дълг и няма резерв, валутата им не е покрита с нищо.' Хаха че коя е покрита с нещо ве кАпейка? Рублата ли? Може, с л айна! Да да бе другите си държат златото там що не го държат при блатниците бе кАпейка? А сега пак виж техния резерв и го сравни с на колхозниците, ако искаш и китайския прибави...

40

Анонимен

преди 2 месеца

Иран показа на *** че и с янките и британците зад гърба си пак са никои.

39

Анонимен

преди 2 месеца

В сащ никой не спазва федералните закони е наркоман. Кое не ти е ясно? И става въпрос за Иран, а не за теоите опорки.

38

Анонимен

преди 2 месеца

"29 никой федерален закон в сащ не се спазва и това е факт." *** не ве кАпейко пропаднала *** и наруши само един федерален закон и тогава си пиши пак глупостите на мутрофеевна. То това обаче няма да е като да веете флаг на чужда държава окупатор на връх националния ни празник.

37

Aaa

преди 2 месеца

Успешно не направиха НИЩО. Нито една жертва. Практически нищожни поражения. За сметка на това Германия вече поръча от същото ПВО. А С400 не прихвана нищо. *** само се прецакаха.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Сащ няма резерви жалкарче, другите си държат резерви в сащ, германия даже преди няколко години си изтегли една част от резервите. Сащ има трилиони дълг и няма резерв, валутата им не е покрита с нищо.

35

Анонимен

преди 2 месеца

"персийската хазна е била пълна със злато сащ" Ей, кАпейка а виж сега златните резерви на САЩ и ги сравни с резервите на другите *** дето скачат срещу тях. Не е много рзова картинката нали? Кажи един Иранец в космоса? Ние също имаме сателит в космоса ве кАпейка. За щатите нема ти обяснявам

34

Анонимен

преди 2 месеца

29 никой федерален закон в сащ не се спазва и това е факт. Иначе нямаше да има палене на полицейско управление и разни зони като chop и chaz. Сега хващай опорките и бегом да си вадиш американско гражданство щот си нелегал и тук и там. Хващай накоя линда пък може жендър или някоя черна алая и направи запитване в кои щати се жениш с брак по сметка в нарушение на федералните закони. Ще ти дадат и сектанските църкви даже за ритуала. Точно за теб е ти си продажник.

33

Вьзмутен

преди 2 месеца

Четох и славучко човека на доган ага се изходил по вьпроса от диванчето , като усложливо е пропуснал -30 000 убити цивилни в газа , и нападението над иранското посолство

32

Чалга дивак

преди 2 месеца

Ха ха ха, успешна забава с фойерверки!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Тези трябва да се държат под контрол 90 милиона фанатизирани,изостанали и войнствени полу човека.

30

Йончо Тотото

преди 2 месеца

Както винаги, цената ще я плаща старата, оккаяяна Европа. Няма как да избухне пълномащабна война, но силата на Иран и на арабите е в тероризма, Европа е пълна с нахъсани младежи, които за пари или по убеждение ще убиват вашите близки в Берлин и Брюксел, но вие това ще го преглътнете, важно ви е САЩ и Израел да са добре.

29

Анонимен

преди 2 месеца

25 тва ли намери за опорка жалкарче? Кога персийската хазна е била пълна със злато сащ още не са били запланувани като колония. Иран е със санкции от над 70 години има космическа програма спътници самолети ракети кораби, а ти кво имаш? Грантова фактурка от нпо то. Седиш на грант и бля бля. И после що американските банки фалирали.