23

Василев

преди 1 месец

В България е хубаво да живееш, ако си мафиот ,мошеник и ром измамник, но ако си почтен работлив човек трябва да имаш късмет, ако работиш за себе си, не плащаш данъци и работиш по 12 часа на ден!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

22

Анонимен

преди 1 месец

До 25Кре.тенНаписал два реда и акъл раздава

21

Анонимен

преди 1 месец

24-ти. Много зле си с правописа. БАН ????

20

Анонимен

преди 1 месец

Само истината казва човека, в Германия има, в България няма или ти вземат труда и здравето, и аз затова съм в чужбина заради алчните софета, 6 човека вземаха заплата заради статиите и и научната работа ми в бан... 6 търтия... Напуснах и пуснах най яката си статия с моя адрес а не на института, тях ги уволниха от там,Моя страна моя чужбина, може Германия може където ви ценят и уважават но един ден като властта в България вече не е предателска а истински за хората ще помогна на България и хората

19

цепий

преди 1 месец

Глобете го още веднъж Това малцинство Щом толкова иска да плати още 5 000 лв за една-две снимки

18

Анонимен

преди 1 месец

Нелигитимен съд = подривна дейност

17

Анонимен

преди 1 месец

Каква реклама, бе ***!? Кой те знае теб, освен братята от махалата!? Друсай си чалгата пред себеподобните знай си мястото в ъгъла и не си надскачай нивото!

16

анонимен келеш

преди 1 месец

А най смешно ми е кога руска кАпейка говори колко била бедна България:):):)Курса на рублата всеки може да го провери:):):):)Ей кАпейки нет нами такими пунтами:):):)

15

Анонимен

преди 1 месец

Малка е глобата за тоя ***. Вместо да се засрами, той пък видял, че му се прави реклама. Само човек без мозък в тиквата може така да разсъждава. На който му е блудкав оригинала, т.е. е като Фараона, да седне и да създаде нещо по-добро.

14

Чакракчия, 21 см

преди 1 месец

Песента е прилежно свалена и запазена,за да дъни МОЩНО. И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ СЛУША ПОВЕЧЕ ОТ БЛУДКАВИЯ, ХОМО ОРИГИНАЛ!

13

анонимен келеш

преди 1 месец

...Ше видиш след 2 седмици по Великден и почивните дни една седмица колко е най бедна България:):):)Всичките магистрали и КППта ше са блокирани от коли на бедните Българи:):):)

12

преди 1 месец

се правят от продажба на дюнер в Германия.

11

Така е

преди 1 месец

От гледна точка на Фараона 5к инвестирани в реклама си заслужават за да стане известен.

10

...

преди 1 месец

Е какво толкова е станало, политиците крадат и ограбват родината ни, това не е ли подигравка с народа? Най бедната страна в Европа с най крадливи политици. Това е срам и позор .

9

Анонимен

преди 1 месец

Хе, нали Фараона каза че е беден и няма пари да плати глоба, сега твърди че би дал още, понеже рекламата си струвала. Малко са му 5000 лв. Трябва да бъде забранен в ефира изобщо.

8

На това животно

преди 1 месец

Му трябва обществено полезен труд - безсрочно на някоя кариера!

7

Отличник

преди 1 месец

Този има 5 бинки да метне с усмивка, 'щото има повече от достатъчно бели скотове детос си плащат да го слушат. Та замислете се кой е виновен, който яде баницата или който му я дава...

6

гневен съм

преди 1 месец

от поведението на един необразован,невеж и умопомрачен ц. г- анин.По моето младежко време,такова поведение на полуживотно,получов-е-к,беше немислим.Плюйте още оня режим,преди 1089 г.

5

адолф

преди 1 месец

Фараоне, ела при мене ще те снимам без пари.Много доволен ще останеш.

4

Ужас

преди 1 месец

Тоя метнал -5000 лв и се е усмихналМного хора нямат и половината спестени вече