132

Конфуций

преди 2 месеца

Американското оръжие никой не го брои, това е желязо за скрап, което всяка държава получава срещу рекета от 2% от БВП уж за закрила от САЩ. А въпросната "закрила" е всъщност нещо като обещание да не се пали чергата на въпросната държава, да не се създават изкуствени конфликти от страна на САЩ. Така че двата процента да си ги заделяме чинно а оръжията по-добре да не идват че с тях вървят и косвенни разходи за подръжка.

131

Пепа Бойчева

преди 2 месеца

Само вижте налудничавия маниакален поглед на мYмията на снимката и яростно вдигнатото нагоре предно копито на псиXясалата бабка...Ето такива и33вратеняци подкрепяте и им лижжжете краварските междубузия,мили жълт00паветни цветнополови трансатлантичета...

130

Стига бе,

преди 2 месеца

...не богохулствай! Ако на тебе богът е един Бункерен карлик, сигурно има и такава "логика"? Ще ти изстрелят стотици ракети, но било "съгласувано"? Няма такива сцъркани мозъци? Като си верват на лъжите си, мислят , че и другите ще им се вържат!

129

ПРЕД ЛИЦЕТО НА БОГА

преди 2 месеца

Дори във Файненшъл Таймс разбрах, че излязла вчера информация, че целите на иранските ракети и дронове са вече съгласувани със САЩ (и косвено с Израел) с цел да се постигне достатъчно "шумен" военен отговор и да се съхрани "репутацията и честта" на Иран и в същото време да не се нанесат сериозни щети на Израел, особено що се отнася до жертви. "ГОЛЯМАТА ИГРА" продължава. Колкото и голяма да е играта, ПРЕД ЛИЦЕТО НА БОГА Е МИМОЛЕТНА И НИЩОЖНА.

128

Анонимен

преди 2 месеца

Много интересна снимка! Въобще в Техеран, Тел Авив и Вашингтон знаят ли какво пише Днес.БГ?

127

Анонимен

преди 2 месеца

Тои достатъчно ги прецака .1 най-евтиното оръжие на света стрещу най- скъпото такова ,цената на един дрон е колкото на един калашник ,колко струва ракета за патриота.:)ЕВАЛА НА ПЕРСИТЕ. 1-0 за тях Извадиха наяве всяка ПВО позиция в Израел и не само 2-0 за тях Поне 30% минаха -това е потвърдено от видеата в инстаграм и тубата 3-0 за тях Щели да им отвърнат -дали ...а после ще карате колите с речна вода

126

Христо Христов

преди 2 месеца

Иран трябва с руски ракети да свали сателитите на САЩ!

125

Анонимен

преди 2 месеца

Не вярвам на евреите

124

Анонимен

преди 2 месеца

Щом Израел имат патриоти от 80 г на миналия век (по новите даже не им трябват) то се видя, че нищо не минава през него ако има достатъчно разположени. Даже колхозниците си вкараха в панделата констукторите на новите им хипер дупер супер префалени но само в тубата както винаги ракети. Онова си ги сваля и въобще не му дреме за глупостите на путинака. Даже швейцарците си поръчаха такива като неутрална държава

123

Анонимен

преди 2 месеца

Айдеее,да се готвим за нови групи бежанци. Ама нали ни управляват краварски *** та и това няма да направим. Границата ще си остане все така разграден двор. То впрочем рова е нарочно,за да лапат от трафик на бежанци. По 2-3 хиляди евро на човек. На ден минимум по 100 такива. Сумата за месец става прилична.

122

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Разбира се, господарите на терористите подкрепят савите терористи!

121

Време е

преди 2 месеца

Могъщите армии на запада да се разправят със силите на Злото веднъж и завинаги. Иран, С. Корея, Джуджето и дори Китай трябва да им бъде показано, че не могат да диктуват правилата и да бъдат навряни в миша дупка.

120

към 138

преди 2 месеца

Исус е Божи син, а майка му е арамейка, майчиният език е арамейски, Пилат в писмото си към император Тиберий го описва като висок, с бяло лице, сини очи и тъмноруса коса с червеникав оттенък

119

Росен

преди 2 месеца

Сащите са най-големите терористи в света. иСраел е измислена организация на същите. Сега, обаче, се захванаха с не когото трябва. Иран е ядрена сила и на янките не им стиска да направят такъв терор като в Хирошима и Нагасаки. Което е най-големият терористичен акт в историята на човечеството!!!

118

Анонимен

преди 2 месеца

поредният несполучлив английски проект

117

Анонимен

преди 2 месеца

"Шахедите не се произвеждат в гараж! Събуди се!" - Точно пък шахедите се произвеждат в гаражи!

116

Логика на християнин

преди 2 месеца

Мрази хората от близкия изток, но боготвори евреинът Исус от близкия изток.

115

Брей,

преди 2 месеца

... руски таракан щял да учи "***" на медии? Няма такава перверзия! Гледай си Благная, че там само да споменеш думата "война", даваха от 5 до 8 години затвор!

114

Логиката на българин

преди 2 месеца

Израел хвърля бомба в суверенна чужда държава (Сирия) и унищожава посолството на трета държава (Иран) и убива високопоставен ирански генерал и други невинни хора. Значи Иран са започнали първи!

113

Анонимен

преди 2 месеца

БаЙБайГанчoвците не им идва на ум, че телевизиите които гледат и вестниците които четат са собственост на евреите и ще чуят и ще видят само каквото е изгодно на Израел. Ще ви кажа каква е действителността: Вярно доста дронове са свалени, но и много са паднали на територията на Израел. На вас обаче ви казват само, че Израел всички дронове е свалил и Иран нищо не са успели да направят. И за жертвите сред израелските войници в Газа не ви казват, че са над 10 000.