18

Анонимен

преди 1 месец

Никога няма да забравим кои искаха да убият нашия Господ Исус по изключително садистичен начин , обаче не им се отдаде !Има едно Проклятие които те сами си изпросиха от Господ , думи изечени от самте убийци пред Пилат Понтийски

17

Анонимен

преди 1 месец

Видимо СAЩ имат сериозни проблеми да се справят с хора по чехли и хавлии, срещу Иран нямат никакъв шанс

16

Анонимен

преди 1 месец

Няма да се учудя, ако рашките са думнали Дамаск, за да предизвикат дестабилизация в региона.

15

Анонимен

преди 1 месец

Путин подкокороса т.пия Иран, за да отклони вниманието от нападението над Украйна.

14

Анонимен

преди 1 месец

Кой е Иран, че да дава акъли?

13

Анонимен

преди 1 месец

Ще има бомбени килими...

12

Таманебаедин

преди 1 месец

Започна освобождението на арабите!

11

Анонимен

преди 1 месец

Есаул, Президентът Путин подробно каза същото в официален документ от 17.12.2021 г. Тогава той се обърна към всички страни от колективния Запад: "Изтеглете отановските си структури западно от линията от 1997 г.".

10

Магелан

преди 1 месец

Шок и ужасВтора част от новия световен ред на Путин.Има уговорка между двата диктаторски режима на Русия и Иран за създаване условия на военни конфликти в Света.Третия участник ще е Северна Корея.Но много е важно каква позиция ще заеме Китай.Тази руска рулетка на трите държави за създаване на локални военни конфликти Русия ,Украйна. Иран ,Израел. Северна Корея Южна Корея . води до заплаха до разпалване на Трета световна война

9

Анонимен

преди 1 месец

"Иран за пореден път показва, че възнамерява да сее хаос в собствения си заден двор", се казва в изявление на британския премиер Риши. От думите му следва, че Израел е задния двор на Иран.

8

да

преди 1 месец

хитлер добре ги е чистел евреите, но не могъл да си свърши работата докрай!

7

Анонимен

преди 1 месец

Иран твърди, че е в легитимна самоотбрана. Военните действия са в отговор на агресията на ционисткия режим срещу иранския дипломатически комплекс в Дамаск. Атаката на ционисткия режим срещу иранския дипломатически комплекс в Дамаск наруши Виенската конвенция за неприкосновеността на дипломатическите мисии.

6

Есаул

преди 1 месец

Впечатлен съм от смлостта и достойнството на Иран, да заяви на САЩ - ,,Стойте настрана! Това е наш конфликт с бандитския израелски режим!" Да сте чули Путин да каже нещо такова - Не! Па може да е казал, но никой не го е отразил медийно! Знам ли! Всичко се обърка - добро, зло станаха смеска! Накрая ще ви забрулят и вас и край! Мир имаше при Тодор Живков!

5

Жалко

преди 1 месец

Някой наций се правят на господари на света И казват как да живеят другите народи Ако не им харесва на САЩ Израел да си събират багажа и да напускат земята Да живеят на Марс или на Луната А нашите слуги сега ще вият по телевизията *** и масони 78

4

Анонимен

преди 1 месец

"Това е конфликт между Иран и бандитския израелски режим, от който Съединените щати ТРЯБВА ДА СТОЯТ НАСТРАНА!".

3

Анонимен

преди 1 месец

Сирени за въздушна тревога прозвучаха в южната част на Израел, край Мъртво море. Това може да означава, че иранските ракети не се движат по права линия през Ирак и Йордания, а заобикалят от юг.

2

Анонимен

преди 1 месец

Нанесени са сериозни щети на най-голямата военновъздушна база в Негев.

1

Българин

преди 1 месец

Десетилетия вече израелските окупатори изстрелват ракети по Сирия и Иран,с подкрепата на сащ и с мълчаливото съгласие на поробената западна европа,а сега вият колко е лошо някой да стреля по лихварите.