112

Анонимен

преди 1 месец

114 - НЕ знам, но във една песен се пееше - "и на тихом океане, свой закончили поход".

111

...

преди 1 месец

Единствено, за което съжалявам е че невинни хора страдат и губят живота си, заради алчност и власт . А други страни, печелят милиарди от производство на оръжия. Но скоро ще има край на войните, и по цялата земя ще царува мир и безопасност.

110

МинУвач

преди 1 месец

Русофилията е психическа болест. Лекувайте се. Победа за Русия е смърт за България. За Русия България е Задунайска губерния, а Европа трябва да е подчинена и васална територия. Победна за Русия срещу Украйна, ще означава, че вие и вашите деца и внуци ще трябва да воювате или срещу Путин и руския *** или за Путин и неговата мания за световно господство. И в двата случая ще го духате, курав, суръв и сополив. Няма по *** народ от нас, а българите комунист-русофили са невменяеми ***.

109

Спонсор

преди 1 месец

Не харесвам ПУТИН и не съм го харесвал никога! Но генерал ЛЕБЕД - ДА! Кой от нашите ще му се мери? Черния чорап от ХЕРАК ОВО или СМЪРФЪТ/ГНОМЪТ/ от Батин?

108

Анонимен

преди 1 месец

Ако Украйна загуби територии, тогава тя ще получи Руските финансови активи намиращи се в западни банки, като компенсация. Около 700 милярда долара са.

107

пепи

преди 1 месец

На река Днепър ще спрат ли ???

106

Анонимен

преди 1 месец

До Агенция ЕЖК Излагаш се Тонка, недей така мен :) Знам, че ти си единственото путинофилче във форума, но правиш така, че да изглеждате много :)))

105

Агенция ЕЖК

преди 1 месец

прИзентс отново... Всяка урко-драсканица - 100 гривни бонус. Кукунела Снайпера днес почива и на амбразурата е матрос Олек3аднер :) :) :) :) :) :) :) Наши0 цитира Малобританския Де666илейли ТелеГаф, баце... Не'ам думи!

104

Чака

преди 1 месец

До Анонимен А ти в глупоста си !!!

103

Анонимен

преди 1 месец

Болните путинофилчета, отново въртят очичките и целуват портрета на фашисткия си вожд Джуджа... хахахаха :))) Отблъсната е офанзивата на зетата *** комрадс, недейте да се радвате толкова, че ще вземете да получите инфаркт :)))

102

Анонимен

преди 1 месец

Перемогата времено се отлага

101

айде баста

преди 1 месец

айде дано чак до Полша

100

Анонимен

преди 1 месец

А дано.С такива ментори дотам се стига...

99

Анонимен

преди 1 месец

Власите са давят у Дунава, руснаците у Днепър, а корабите у Черно море!

98

Анонимен

преди 1 месец

До Слава на Украйна - "Колективния запад ще трябва да изплати трильони долара репарации на Украйна!" Първо разберете какво значи думата - репарации и тогава я използвайте :))

97

Прогноза

преди 1 месец

Преди 02.2022 г. кой очакваше,че Украйна изобщо ще издържи...Даже най големия ни спец Гумен Крадев гръмогласно заявяваше 1-2 седмица съпротива. А какво стана...близо 300 000 загуби на руснаците, 1/3 от флота, изолация от целия свят.без Еритрея... След 10 г. Подобно на Афганистан..ще видим победоносните руски воини,Маршируват вяло към Москва...за парада на победата. Нима никой не разбра,че вече няма как да победиш един народ...който иска свобода.

96

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Тръмп даде да се разбере, че смята, че Украйна и особено Крим трябва да бъдат част от Русия,

95

Боби

преди 1 месец

Със западно оръжие пак ще я изгуби. Така че какъв е смисълът. Повече хора ще умрат. Война не се спира сдаване на оръжие и с подстрекателство. Война се спира Смирнов преговори

94

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Само мъртвите виждат края на войната- Платон

93

Ха-ха

преди 1 месец

Да напомним, че Киев е на двата бряга на Днепър. Тоест, ще има западен Киев и Източен Киев. След 45 години може и да се обединят.