123

Анонимен

преди 1 месец

су 35 с неговата отметка от 4,1 се вижда на радара 4 пъти по рано от ф16 който е с 1,3 при това Ф16 има по мощен радар

122

щастлив дед мудак

преди 1 месец

До МАРИЯ путин е един дърт гей маразматик дето с една централа ще постигне нещо ..) просто ще остави приннестровирто без ток

121

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение на мнение. Ай ти специалисти са те нямат работа и висят по форумите. НПО им плаща втора заплата. Те са един вид спечелили от тотото.

120

МАРИЯ

преди 1 месец

На Путин хич не му се разбиваха тея централи щото после като си вземете територията ще трябва да ги прави наново.Но кво да се прави. Когато се биеш срещу военните бюджети на тридесет и кусур държави,няма друг избор !

119

АНГЕЛ

преди 1 месец

Путин до последно щадеше Украинската инфраструктура но той най накрая проумя че не се бие срещу Украйна а срещу НАТО и това не е военна операция а си е чиста война !Да унищожиш инфраструктурата на врага е цел номер 1 при всяка война.Без горива ,енергия и пътища си напълно блокиран.

118

кратко и ясно

преди 1 месец

руси жертва авияцията си да напредне поне малко преди ф16 за я опука

117

Анонимен

преди 1 месец

До Бай *** гей ти каква писта симмислиш трябва за ф16 то су 27 ползва два пъти по дълга за справка а каквито писти има в русия такива има и в Украйна ссср ски путин нови не е правил ))) айде спи вотката и мисли знам в русия е забранено а и сте глупави ама твоето е )))

116

Анонимен

преди 1 месец

Ай ти специалисти са те нямат работа и висят по форумите. НПО им пщаща втора заплата. Те са един вид спечелили от тотото.

115

Анонимен

преди 1 месец

Бря, като чета коментарите разбирам че тук е пълно с авиоинженери и военни летци. Може би щото вече нямаме военна авиация те скучаят на работа и ни обясняват на нас прос.тите за фърчилата, радарите и ракетите. Ай се запрете малко, фантазьори

114

Анонимен

преди 1 месец

Подложени сме на тормоз от съседи. Създадена е клика .Всеки ден измислят нови неща за тормоз. Плача с глас от тях. Мразя ги. Искам да се самоубия. Не е шега. Моля не ме трий

113

Бай Кор

преди 1 месец

Алоуууу кви Ф16 ?!? Откъде ще излитат бе геймърчета ? Няма подходяща писта за тях в цяла Украйна . Ако ги вдигнат от Полша или Румъния, тези две страни стават легитимна цел за обстрел . Мислете с тези кратунки малко . Няма летище, което да е приспособено за обслужване и прикритие на капризните Ф-ки. Факт ! И кой ще хвърка, като пълен курс за обучение е поне 5год. ? Само ще са пари хвърлени на вятъра, а такъв хвърчолет не се сглобява за месец .

112

Анонимен

преди 1 месец

До само факти 112 - хонандците обещаха Ф16 на укрите, амаааа.... лятото! Не знам що не сега, може би има някаква сектретна причина, не за пред хора ))) Ама нищо, де! Ще изчакаме до лятото и ще преброим колко от тия 20 броя Еф-ки ще направят повече от 1 полет над полето на боя

111

само факти

преди 1 месец

До Анонимен 110 а какво е хибини )))) най обикновен станция нисък клас заглушител с компоненти на Пе4ора 2 разработена по междудругото в Киев .. и за справка на блатните гей ове и ние имам от него БГ авияцията има 4 бр хибини не е нищо особено )))

110

Анонимен

преди 1 месец

русия жертва авияцията си за да напредне поне налко преди Ф16 да я ликвидира напълно

109

Анонимен

преди 1 месец

До само факти - Руските еленовъди - за щастие - имат "Хибини", а няма как с дезориентирани, глухи и слепи самолетчета янките да вземат връх в небето над Окраина, вервай ми ))

108

Анонимен

преди 1 месец

путиновата еясна ще свърши на някой светофар ала кадафи да ну нислят путинистите тяхния край ще е много по кървав

107

Анонимен

преди 1 месец

русия губи войната се тая какво кви4и рус агит прома

106

Анонимен

преди 1 месец

пред фактите дрогираните гей ове в олгиново са бесилни

105

Това е

преди 1 месец

НАЧАЛОТО НА КРАЯ на укровермахта. Братушките настъпват на всички фронтове и скоро ще смажат нацистките *** в Киев.

104

Анонимен

преди 1 месец

а е напълно възможмо и някой от ф16 да са обурудвани и с радар AN-ARG-83 (същия който е и на нашите блок 70-72 ) с откриване 375 км ...