40

Анонимен

преди 2 месеца

Ами тя що не го сгази ? Щеше да плати само двеста лева.

39

Иван

преди 2 месеца

За този до 5 години затвор, а за рецидивиста бакшиш, който прегази жена и дете в София преди няколко дена и избяга - 200 лева глоба. Няма такава държава.

38

3d

преди 2 месеца

"Агресивният шофьор е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение. Той ще бъде съден по бързото производство за хулиганство. Грози го до 5 години затвор."Tака трява да завършва всяка статия на подобна тематика...

37

Анонимен

преди 2 месеца

Да излезеш да биеш жена на пътя и въобще, като цяло е пълен отказ от мъжество. Има много комплексирани, психопати, които не се чувстват достатъчно мъже или пък достатъчно умни (защото не са) и си го изкарват физически на жените.

36

Митака

преди 2 месеца

Аман от селски бекове - като е направила нарушение - да сигнализира където трябва, а не да скача на бой и то на жена.

35

Пешо

преди 2 месеца

Никой няма право да бие и чупи под никакъв предлог. Точка. Така пише в закона. Другото е анархия.

34

ff

преди 2 месеца

Искаме предистория,никой не бие и чупи за нищо.

33

един

преди 2 месеца

Искрено се надявам да го осъдят. Аман от отпадъци!!

32

.....

преди 2 месеца

Забелязвам от 10 жени шофъорки 9 говорят по телефоните,коя го стиснала с рамо и завива без мигач,друга го държи като намазана филия и др. Как не си купиха безжични слушалки или хендсфри и да си говорят.Не следят изобщо пътната обстановка,тя била завивала на зелено,кой знае как му е сякла пътя на човека без мигач и той е побеснял!

31

А дано

преди 2 месеца

Следващия път да се прави на як пред някой мъж, ама надали. Пред жена е по-безопасно...

30

Анонимен

преди 2 месеца

А до хората, които си мислят, че провокацията е основание да слизаш от колата и да налиташ на бой и заплахи, нека се замислят защо в САЩ не става така.

29

Анонимен

преди 2 месеца

*** някакъв, но добре се е подредил. Всички са му снимали простащините и му е рецидив. Искал е да се покаже пред спътничката си колко е отворен. Продължавайте да ги оправдавате такива неандерталци, че "сигурно е имало защо" и ще гледаме още серии.

28

Анонимен

преди 2 месеца

До 5 години затвор, тоест 8 месеца условно, 200 лв. глоба и половин година без книжка.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Половинчат разказ. Чухме края, но не и предисторията.

26

Как така

преди 2 месеца

без нищо не е скочил човека?Кой знае как го е провокирала унижила,така че да вярваме само на стрина Мина без да чуем другата страна е проява на вроден к.ре.тенизъм и пълна духовна тъпота .

25

Samo minavam

преди 2 месеца

70%, говорят по телефона, гледат като ваксинирани и не знаят, къде отиват. Една такава, голяма бяла птица, ме свали от колелото.....ооопп, извинявай, не те видях

24

ДО 20

преди 2 месеца

До АнонименТЕ Отдавнба се случват бе колега вие къде спахте досега ...

23

до 23

преди 2 месеца

До До 18а те отдавна са такива ! не от сега ...

22

До 18

преди 2 месеца

Не са помогнали, защото са били сеирджии, които са спрели да снимати с телефоните и после да има да споделяне в интернет. Защото българите се превърнаха в бездушени, безотговорени и нечовечени и пак ще повторя сеирджии!

21

Анонимен

преди 2 месеца

За мен лелка с джип е нарицателно за наглост. Кой знае как го е предизвикала, имам усещането че историята не е разказана изцяло. Навремето карах в една еднопосочна улица, а една такава ми навлезе срещу знака и почна да ми свири и да ми маха да и направя път. Голям шамар изяде. Но вече не става това - пълно е със снимачи, дето търсят популярност.