80

Георги

преди 2 месеца

Плана е на Америка и Русия :). Руснаците си получават достъпа до черно море и още малко територия, Американците получават милиони декари плодородна земя. Европа се затрива. След 20тина години Европа отново ще се разпадне на малки държави, които ще са заети със справяне с междурасовите проблеми от тия клети бежанци, които след 20 години вече ще имат жени и деца, а някой и внуци.. Те са като скакалци.. *** всичко, което им попадне

79

Ти да видиш

преди 2 месеца

Хитро. Ето как най-лесно украинците ще влязат в ЕС и НАТО. Е поне една част от тях. Които искат. Чрез Полша, Унгария и Румъния. Да почват да се местят в определените за тях територии.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Хамериканския план, платени прости *** ! На салфетка както преди-за единия територии за другия сто синджира роби ! Хамериканския план те са ''миротворците'' !

77

Анонимен

преди 2 месеца

нел0 тая 'снимка' ти ли я сглоби с фотош0па :)))

76

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна няма да я рапарчадосат, Русия ще я вземе цяла

75

Е, всяко нещо

преди 2 месеца

Си има край! както и границите на Русия.Една много по-успешна империя имаше девиз,че слънцето никога не залязва над пределите й, ама се оказа че не е така.Обикновено големите изхвърляния са предшественик на големите провали!

74

Талибан ерджолан

преди 2 месеца

Руския план, бетер турския план - кражбА колко може!

73

Магелан

преди 2 месеца

Шок и ужас.Медветчо се събуди от зимен сън и не знае някой свят се намира А има и друго обяснение .Или не си е пил хапчетата или се е насмукал със самагон като донски казак и мисли че Русия в единствена страна в. света.А истината е друга .До 2 гд.Русия ще се разпадне както се разпадна СССР.

72

Паню Надолски

преди 2 месеца

Окрайна не ще съществува, а мазният плъх Зеленски ще бъде смазан, за съжаление на всички жалки недоубити неокомунисти, които пишат тук простотии! Паяци!

71

Анонимен

преди 2 месеца

Тези двама от снимката не са добре У главата. Жалко е, че такава огромна територия в последните 20 години е управлявана от такива морални ***. Както впрочем повечето ръководители там - Ленин, Сталин, Хрущов, Брежнев и сега това дуо.

70

Закривай окрайна!

преди 2 месеца

Вън наглите окраинци!

69

Всъщност...

преди 2 месеца

Първите взели решение за разпарчедосване на Украйна са САЩ и Западните съюзници на срещата в Риад КЪДЕТО РУСИЯ НЕ БЕШЕ ПОКАНЕНА. Спомняте ли си? Защо сега тези решения се преписват на Русия. никаква идея. Може би медиите са решили че празнноглавите подържници на Укрия вече са забравили , както забравиха че САЩ и Англия разоръжиха Украйна от целия и ядрен арсенал и я принудиха да го предаде доброволно на Русия на Будапещенския меморандум. Решението за поделянето на Укрия е отдавна вече е взето.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Който си е запушил ушите и 100 пъти да попита този въпрос - все тая!Руснаците 100 пъти отговориха "Защо", ама западното министерство на истината има друга версия.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Това си беше регионален конфликт,но прерастна във война,защото наливаха милиарди и оръжия.Може да стане и световна война,защото Зелето иска от всяка една държава да вземе отношение все едно е футболен мач.Руснаците са влезнали там по молба на източните укри,защото 8 г. са ги тероризирали надрусани азовци,а сега не могат да спрат,защото Зелето е забранил мирните преговори.Също така укро пропагандата надроби доста лъжи и ще са трудни мирните преговори.Решението да се построи Берлинска стена.

66

Анонимен

преди 2 месеца

До Как така:"...а България руска земя ли е?" - ___- Ако досега не станало ясно за какво ни имат в русия, да напомним какво казват: "Курица не птица, Богария не заграница!" Всички лакърдии за "американсаи колонии" и "посолства" са дрън-дрън, ако не разбираме, че под "посолството" става дума за руското такова и Митрофанова!

65

Паню Баирски

преди 2 месеца

Украйна ще съществува, а мазният плъх Путин ще бъде смазан, за съжаление на всички жалки недоубити комунисти, които пишат тук простотии! Паяци!

64

Бай Дрън

преди 2 месеца

Ако Путин ни гарантира сигурността, защо да не напуснем НАТО? Преди години СССР ни гарантираше сигурността. Видяхме една голяма индустриализация и едно голямо, интензивно селско стопанство. Сега гарант ни е НАТО и видяхме деиндустриализация, унищожаване на земеделието ни, което можеше да изхранва няколко държави като България. Тогава питам, къде не е прав Путин, че иска НАТО да се върне в старите си граници?

63

Паню Баирски

преди 2 месеца

Жалки руски въшкарници!

62

aZ-ът

преди 2 месеца

Не , либенца , това са последиците от западния план. Украйна повече няма да съществува като държава. Беларус и Русия ще вземат своето, предполагам , че и на Полша ще й бъде позволено да щипне нещо . Това е.

61

Пак

преди 2 месеца

Не сте разбрали. Не е руски а наглосакски план този.