65

В резюме:

преди 5 месеца

Цитирам - "Посолство в Берн заяви, че Русия не е поканена на форума в Швейцария през юни, но добави, че и да беше поканена, Русия нямаше да участва в срещата"..........Какво да добавим след това малоумно изявление?

64

е то и с тец

преди 5 месеца

и без е все едно . двете страни имат мнение . искат да ударят крим , а удрят кораби , танкове, петролните рафинерии , цивилните автомобилисти . Нямали . Нямат и двете страни . днес пак ще ударят някой тец . зелиски не е хуманен . бадън води отново .

63

не може да бъде!

преди 5 месеца

Все пак трябва да се попитаме ,украинците не са ле щастливци че руснаците не действат по американския модел в Югославия или още по-лошо -по израелския модел в Газа!?...А за Израел няма нито осъждане с разни декларации,нито санкции,нито ембарго,нито наказателен съд в Хага и т.н!?...А Хамас колко са добри е съвсем друг въпрос!

62

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ ще имат голям грях , ако допуснат ако нечовеците да не бъдат бити.

61

Анонимен

преди 5 месеца

Трябвани и мнението на другия, с името Володимир

60

Анонимен

преди 5 месеца

Не искаме руския ботуш, искаме си американския ***

59

Анонимен

преди 5 месеца

От Путин и Байдън кой е по-възрастен????

58

гост

преди 5 месеца

Путин го тресе старческата истерия, възрастни хора не са за тези постове, никак не са.Дано Бог се намеси и този самозабравил си диктатор бъде поставен на мястото си!Той щял..., какво ще правиш ве като утре Господ може да реши да те прибере. Всеки ден е последен, всеки ден трябва да се вършат добрини или поне да не пречиш на добруването на останалите, що се касае за праведния път!

57

Анонимен

преди 5 месеца

До До погнусакакви интереси ве. Тук въпросът опира САМО ДО ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ! Вие искате ли да се върнете в под руския ботуш? Там или си беден или си богат! Мерси, аз не искам. Слава на Бога, че се намериха добри българи да изнесат скритата информация за издевателствата на СССР над България. Всичко сме си платили се оказа, платили сме си за помоща им да ни освободят, нищо не им дължим, НИЩО!

56

карачанаков

преди 5 месеца

,,Русия трябвало да атакува украински енергийни обекти в отговор на ударите на Киев.... а този Е диот защо не си отговори на въпроса защо Украйна удря,да не би тя да е навлязла в Русия и ако целта на *** и тата е да свалят Зеленски защо причиняват беди на обикновените хора като ги избиват ,оставят без ток,рушат ум домовете,училищата

55

Паню Баирски

преди 5 месеца

Русия не е поканена и никога няма да бъде поканена никъде, защото тия въшкарници никой не ги иска, не стават за нищо!

54

ЧЕСТИТ 12 АПРИЛ

преди 5 месеца

НИЕ БЪЛГАРИТЕ БЛАГОДАРИМ НА САЩ ЗА ПОМОЩТА КЪМ БЪЛГАРИЯ! ЗАТОВА ЧЕ НИ ПАЗИ ОТ РУСКАТА АГРЕСИЯ И БЪЛГАРСКИТЕ ИЗМЕННИЦИ! ЗАТОВА ЧЕ ИМАМЕ ИНТЕРНЕТ, КОМПЮТРИ, ДАННИ И МОЖЕМ ДА ПРАВИМ НАУКА, ОБРАЗОВАНИЕ, ИМАМЕ БОЛНИЦИ, УЧИЛИЩА, УНИВЕРСИТЕТИ.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Това е абсолютен факт, който вече никой не крие - дори и самите украинци... Отказът от преговорите в Турция пролетта на 2022 под чужд натиск са най-голямата грешка на украинската власт, която ще струва много скъпо.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Признаците, че Зеления алигатор си отива се трупат постепенно. Все пак западът не може да го отреже изведнъж. С малки стъпчици. Да сте го виждали скоро да са го поканили някъде, засмяни и пляскащи? Лошо му се пише на малкия. То и е написано.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Колко ли трябва да си изперкал за да повярваш, че мечо ще бъде върнат обратно в бърлогата. И как на практика ще се случи това. Така някога са си мислели франсето и мустакатият, а друго се е получило.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Казват, че Зеленски се друсал. Аз като чета тази статия, той Путин явно не изтрезнява от дрога-говори пълни небивалици. Като искате мир-излезте от Украйна и не влизайте повече там! Преговаряте с НАТО кой къде ще си слага бази-ако искате и в задните ви части си ги натискайте тези бази. Строят оръжия, и едните и другите, а после говорят за мир. Планетата загива, те използват полезните изкопаеми за оръжия. Срам!

49

Анонимен

преди 5 месеца

Може да имате силна армия,но дипломацията ви е слаба.По-нормално беше да свалите Зеленски и да направите проруско правителство,вместо да избивате невинни хора и осоено деца.Трябва не само мозък,но и акъл.

48

Анонимен

преди 5 месеца

А за Ирак, Югославия, Афганистан, Сирия, Либия....кога?

47

До погнуса

преди 5 месеца

Влез в час и се образовай.Няма такава западна наглост или поне не е имало досега Заради интересите на САЩ и Англия умряха стотици хиляди украински и руски момчета.

46

Анонимен

преди 5 месеца

До 12 АПРИЛ-Психо диспансерът скоро ще отвори, има двободни места.