330

гост

преди 1 месец

има време, ще става и по-зле за пп-дб

329

Миро

преди 1 месец

Дали на тези избори народа ще бъде отново пасивен. ДБ отчая хората да гласуват

328

Анонимен

преди 1 месец

това не са избори, слабо

327

тъпомер

преди 1 месец

Ква Русия ква Украйна гледайте си в собствената кошарка,и гласувайте масово,само така ще приключим с модела ГРОБ+ДПС.

326

Анонимен

преди 1 месец

17 ПРОЦЕНТА ДА СЕ ЧЕТЕ ПЕТ ПРОЦЕНТА ХАХАХАХА

325

Анонимен

преди 1 месец

КОНСТИТУЦИОННАТА РЕФОРМА НА ХРИСТО ИВАНОВ ЗА ВТОРИ ПЪТ Е КОЙ МИ ТАКОВАТА В ГАЩИТЕ ХАХАХАХАА ЧЕСТИТО НЕКАДЪРНИЦИИИИ У,УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

324

Анонимен

преди 1 месец

Сравнявам Главчев с Денков... мале мале Денков отървахме се от нещо невероятно... абе тия от нпо сектора които ни ги пробутват как ги избират - конкурса за най-некадърен политик ли е...

323

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ е редно да бъдат заличени, защото не са българска партия. Редно е да се кандидатират за украинската Рада... Там до некорумпирани като Зеленски, Порошенко, Яюценюци и другите айдуци ще са си на мястото и най-накрая ще случат на народ който няма да презират а ще им е на нивото на абсолютното политическо дъно.

322

Анонимен

преди 1 месец

Хайде сладури дойде време да докажете, че обичате Америка и сте готови да умрете за нея )))))Напред - в атака !!! )))) Прокси войната я водят за сметка на украинското бъдеще с украинска кръв. Напред прокситроловете татататата !!!!!!!!!!!!!

321

скандално

преди 1 месец

КАКВИ СЕДЕМНАДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ЗА КОРУМПИРАНИТЕ АНТИБЪЛГАРИ, АЙДЕ СТИГА С ТОВА ФАЛШИВО МАШИННО ГЛАСУВАНЕ. ЧЕСТНИ ИЗБОРИ БЕЗ МАШИНИ!!!!!!!!!!!!! КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОПЪЛНИ ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА И Я ПОДАВА НЕВОЛИДНА Е НЕГРАМОТЕН И НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА АНУЛИРАНИЯ МУ НЕГРАМОТЕН ГЛАС.

320

тъпомер

преди 1 месец

До Доктора.И кои са МЕЧ,отлюспени от ПП ДБ,ха ха несириозно но дано минат 4%,ще свалят процентите но ГРОБ И ДПС,успех.

319

Доктора

преди 1 месец

До СофияМЕЧ ,МЕЧ ,МЕЧ !!!

318

тъпомер

преди 1 месец

До Анонимен 324,с такива нар.ко.мани кото теб нищо хубаво не ни очаква,и не съм т.рол а антит.рол.

317

тъпомер

преди 1 месец

До Анонимен52,ментално болни,при положение че сме на бунището с такива драскачи като теб,твоето мнение е меко казано маловажно и нищожно.

316

Анонимен

преди 1 месец

А да, да допълня - човек трябва да е напълно откачил да гласува и за чалгарите, и шута на мафията Славчо. Забележете кога го активираха, в момент на най-силно недоволство към Борисов, за да обере протестния вот и после как в няколко парламента проваля усилията да има правителство, без да се крие дори. А неяо смислено да са свършили или предложили от неговата циркова трупа?

315

Анонимен

преди 1 месец

Ако някой пак гласува за ПП ДБ и ГЕРБ, след всичко на което се нагледахме през последните 9 месеца, то той е пълен ид...иот и е за Дарвиновите награди.------------------------------------------------------------------------Корекция - ако някой гласува за ГЕРБ и ДПС (за Възраждане не говоря, там са ментално болни) e за Дарвиновите награди - след всичките лъжи, спънки, провокации, откровени престъпления и корупционни схеми

314

тъпомер

преди 1 месец

До КРИСИ.И кой остана,не за тоя не за оня,за твойте крадци ли.

313

КРИСИ

преди 1 месец

Как може въобще да се мисли да се гласува за Възр.-това е старомодна,безперспективна формация-НАИСТИНА ЛИ ХОРАТА ГЛЕДАТ НА НЕЯ КАТО НА ПРОЕКТ ЗА БЪДЕЩЕТО-ОПОМНЕТЕСЕ,БЪЛГАРИ-ВИЖТЕ КОЛКО ХОРА СА В ЕВРОПА И ИМАТ ДРУГО МИСЛЕНЕ-СТИГА С ТЕЗИ ПОЛУПАРТИИ КАТО ВЪЗР. И ИМАТАКЪВ...НЯМА ТАКЪВ НАРОД,СТИГА МАНИПУЛАЦИИ...

312

тъпомер до 312

преди 1 месец

Съгласен съм с теб,но как да обясня това на майка си 81 год. ПП ДБ и вдигнаха пенсията,или на крадливото племе на ГРОБ те го назначили и си краде на воля.

311

София

преди 1 месец

Пълни глупости!Вчера с колеги правихме неплатено проучване от 324 чоека на възраст между 22 и 59 г. 237 ще гласуват за МЕЧ ,82 за Полковник Марков,другите за Възраждане.Не ни подвеждайте Алфа рисърч и Маркетлинк!!