26

ХаааХа

преди 1 месец

ЕС може да участва в който си иска гейпарад. Само където харчат парите на данъкоплатците тези търтеи. ЕС е деветата дупка на кавала, най безгласната буква

25

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с памука? Намериха ли памук от некъде?

24

Анонимен

преди 1 месец

НАТО няма полезен ход в Украйна.

23

Анонимен

преди 1 месец

Който верва на Запада винаги губи.

22

Анонимен

преди 1 месец

До Европеец.....много пречупени кръстове рисуваха бееее :(...

21

Анонимен

преди 1 месец

Ситуацията в Харков започна бързо да се влошава през декември. В момента има прекъсване на тока, а местните жители масово напускат домовете си. А без цивилно население Русия ще превземе града за няколко дни. В Харков няма никакви укрепления както в Бахмут и Авдеевка, единствено цивилното население може да спре руснаците.

20

Анонимен

преди 1 месец

Пак нещо превода се губи Швейцария отказа да участва в тази конференция но видите ли ще бъде домакин странно.

19

Европеец

преди 1 месец

А агресорът Путин защо нападна мирна и тиха Украйна която избра да е свободна, независима европейска страна, ориентирана на запад, към ЕС и НАТО, и просто си седеше и нищо не правеше, а Путин я нападна без никакъв повод и причина. Путин е агресор!

18

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

17

мак

преди 1 месец

Дотам ще пътуват екологично с колела, а разходите - всеки участник ще си плаща. Ех, мечти.Ще рекат, че русия е заплаха за цял свят, а украйна се бори от името на цял свят. Ще решат да дават на украйна още 50 години каквото пожелае. След "плодотворната" седЕнка може и да посетят швейцарските забележителности, пак всеки за своя сметка.

16

Да

преди 1 месец

Русия съобщи че е унищожила група от всу и английски наемници при опит да стоварят десант в Херсонска област,между труповете се криели двама ранени англичани.

15

аха

преди 1 месец

Малко ала-бала и да похарчат предизборно едни пари, прибрани от матрялите. Че след изборите може да няма толкова лапачка.

14

Анонимен

преди 1 месец

Това да не е някакъв *** виц? Какъв е смисълът от мирна конференция на която едната страна няма да присъства (при това по-силната). Най-нормалното нещо е Русия да не се съобрази с решенията и тогава какво правим? Налагаме нов пакет санкции? Бюрократите в Брюксел не разбраха ли, че санкциите унищожават Европа, а друго не могат да направят, защото дори боеспособна армия нямат!

13

Менте

преди 1 месец

Запада не иска мир а война и смърт,и това го доказва поредната фалшива конференция.

12

Анонимен

преди 1 месец

Спомнете си какво направи Хитлер когато руснаците подпукаха Берлин: инсценира самоубийство и изчезна . Сега света не е като тогава да се скриеш в Патагония или другаде. Всичко се знае и някоя от тези държави ще прибере Зеленский. Друг вариант за приключване на войната няма. Подписване на капитулация няма да видим. Победа за Укра пък е най абсурдното нещо което може да роди неччий мозък като изключа няколко тук

11

абе

преди 1 месец

Няма смисъл да трошат грешни пари за хотели, вечери и коктейли. Да си карат там работата из Брюксел и Женева, той Путин като реши да сключва мир, ще ги уведоми. Предполагам.

10

Боби

преди 1 месец

РФ се явява на конференцията. Каква е вашата позиция? Украйна да е: 1. ДЕМИЛИТАРИЗИРАНА(Да няма тежко оръжие с което да обстрелва съседите си) 2. НЕУТРАЛЕН СТАТУС 3. ДЕНАЦИФИКАЦИЯ(Издирване и подвеждане под отговорност чрез следствие и съд на всички НЕОНАЦИСКИ формирувания и/или индивиди включително политически партии президент и парламентартисти) КАКТО МИ СЕ ВИЖДА СЛЕД НАЧАЛНАТА РФ ДЕКЛАРАЦИЯ Конференцията ЩЕ СВЪРШИ за 15 МИН...

9

Денков

преди 1 месец

Аз съм борец за мир. Трябва да участвам за сметка на държавата разбира се.

8

Защо

преди 1 месец

Поредната лудост,мирна конференция без Русия?

7

Дебел дебил

преди 1 месец

ДипломатЕхе това е само за мен. Хапване пийване хотелчета разходки из Швейцария. Защо не го направиха по рано и всяка година по Три пъти.