9

И какво

преди 2 месеца

Точно какво иска да ни каже поредният експерт, че не става много ясно?!? Защо не го обясни на поляци, датчани, унгарци, ами тръгнал да ни замайва как някога и лева сме приели без референдум ало, балъците свършиха!

8

Анонимен

преди 2 месеца

със заеми и 10 пъти могат да вдигнат пенсиите. да кажат за концесиите на водата, на летището, на златото, за продадената земя, за харизаните реактори, за кражбите от бижета, за контрабандата, за сделките с имоти на кирча, кокорча и лорелча... жалка работа.

7

Анонимен

преди 2 месеца

когато е била приета във Отоманската империя във България тук таме е имало протести ,но не и референдум за това! После през годините традицията е била стриктно спазвана че чак до днес.

6

Сифилиско

преди 2 месеца

Не знам има ли нещо, с което да не сме се провалили последните години. Всички успехи, постигнати от разни личности са въпреки държавата, а не благодарение на нея.

5

ъ

преди 2 месеца

Този уж е професор, пък още не е разбрал, че авата се менка и еврото пак е за по-догодина. Ако случайно излезе бюджета на тогавашния Асан.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално е Мафията да ненавижда ПП-ДБ. За година увеличах 3 пъти пенсиите. А при марионетката им Борисов, парите на Държавата се складираха в едно Чекмедже.

3

Я па я..!

преди 2 месеца

Като нищо.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчовците пред избори харчат и си купуват народната любов пък после урсулите ще им дават, че са си близки!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Аман от умни,честни и трудолюбиви пруфесори я Бг то пруфесур до пруфесура