88

Анонимен

преди 1 месец

Добра новина, браво на братята

87

Анонимен

преди 1 месец

В продължение на две години западни компании са закупили титан от Русия на стойност 715 милиона долара, според оценки на The Washington Post . Сделките протичаха тихо на фона на публични обещания за отказване от руския метал...

86

всичко е свалено

преди 1 месец

нали знаете какво ще кажат от Киев!

85

ВРЕМЕ БЕШЕ!

преди 1 месец

Все с меки ръкавички - и НАТО изнагля!

84

сиромах

преди 1 месец

Това не може да бъде вярно!Украинците се хвалеха,че прехващат ракетите като снежинките дето Б.Борисов хващаше във въздуха като управляващ!На кого да вярваме?

83

Анонимен

преди 1 месец

до 78 Пубер с жълто на устата, да видим Русия срещу Китай ли ве? Муахаххааа...Я виж 1968-мa година какво стана с китайските танкове като нахлуха в Русия. Виж вееее, смеееееешен кравар! От китайските танкове отстанаха само стопени метални петна. К'во знаеш ти веее, краварски пубер?

82

Анонимен

преди 1 месец

Русия не воюва а се гаври с Украйна и целият колективен Запад

81

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. Не аамо САЩ и Европа но и Япония Юк НЗ Австралия и Канада са към украйна с помощи !

80

Анонимен

преди 1 месец

Дмитрий Евстафьев: "Нашият проблем с европейския запад е, че форматът на този конфликт - подчертавам политически, а не военно - той е много комфортен за европейския запад, седи бюргера, гледа телевизия, и да, идва при него някой виртуално и всеки месец взима 200 евро от джоба - това е за Украйна, давай тук. Нашата задача е това да стане 500 евро, после 1000, а после в тази Украйна и неговите деца да бъдат довлечени да воюват в същата тази Украйна".

79

Фтрещен

преди 1 месец

Ох, фтрещен съм, просто се фтрещих, как може Путин да напада малка и скромна Украйна която просто мирно си седеше и нищо не правеше, а Путин я нападна без никакъв повод и без никаква причина, ох, фтрещен съм.

78

Анонимен

преди 1 месец

Те украинците извадиха късмет ами ние сме за никъде.

77

Анонимен

преди 1 месец

до 78 Кравар, тия 300 милиарда евро военна помощ за украинските фашисти от баба ти ли дойдоха или от САЩ и Европа? В действителност Русия воюва не само срещу Украйна, а И срещу САЩ и Европа, КРАВАР! Ако Русия се биеше само срещу Украйна, наркоманът да е капитулирал за една седмица, кравар!

76

Анонимен

преди 1 месец

Само да ви подам информация Зеленски е купил в Англия лятната резиденция на Чарлз трети .А днеска правителството гласува 60 000 евро подкрепа за Украйна .Който има два грама мозък да свърже фактите за подкрепата на свободния свят и най- правовата държава на света Украйна.

75

NATO бъзе ли ги е?

преди 1 месец

А бе, нато бъзе ли го е да влезе в Украйна да победи Русия? НАТО базливци ли са, бе, а? Какво правим в съюз на базливци?

74

Анонимен

преди 1 месец

Наскоро един американски полковник с акъл Скот Маккрегър каза една векика истина и тя е следната :-Във войната в уКрайна след като нашите Абрамси и цялата западна техника затъна в калта или беше унищожена от руснаците се доказа,че нашето оръжие е *** и е създадено само за търговия,да го продаваме на високо цени на малкото ни истанали съюзници по света и обратното руското оръжие и техника се доказаха на фронта ,че са направени за истинска война и с него да громят врага.

73

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с НАТО 1 трилион военен бюджет, високи технологии 70% от световния БВП + 40 милиона нацистка държава готови да умират и да се бият във война с Русия срещу изостанала нискотехнологична Нигерия със сняг, 1.5% от световния БВП, икономика по-малка от Португалия където 80% от населението няма канализация и ползва външни тоалетни?

72

Анонимен

преди 1 месец

До *** как е третополови ,върви ли победата на бойното поле ?Крим кога пада че не разбрах .

71

Анонимен

преди 1 месец

Брех тея велики руснаци бе, много е лесно да се дървиш пред по-малка държава, аре да ги видим срещу китай или сащ хахах

70

Анонимен

преди 1 месец

Я с,я де к,ви удари с Кинжали ,..!? Ми нали според нашенските *** Русия още миналата година и (свършили )ракетите и боеприпасите и брагуските се били( биели )само с войнишките лопатки .Значи щом руснаците могат само с лопати са разпартушинят 00крайна и целия колективен запад се питам какво ли било станало ако включат във войната ядрените и хиперзвукови Сармати,Буревестници,Циркони,Булави ,Ярсове,Искандери и Посейдони..

69

Анонимен

преди 1 месец

Видяли са звезди посред бял ден.