87

Анонимен

преди 2 месеца

Баш сме си трета ръка .....мини по чаршията и ще видиш.....хем грозен , хем мръсен народ .....че и ***

86

С тази несвързана

преди 2 месеца

реч само го е разбил ще знаете. И аз съм разбит, ама не по причината, които си мислите. Добре, че съм зле с немския, и не мога да разбера точно колко е зле и самия Неехамер.

85

Гроби Таласомо

преди 2 месеца

То беше ясно, че Бойко Тиквата и спонсорите му ще бутат кюрда за политик;))) Тва е модела ГЕРБ: успял в нещо лично, приписва се като общонационална гордост, става рекламно лице в Уинбет и Кауфланд, т.е. захапва голям кръг от електората и на изборите цъфва на плаката с некое глупаво послание. Ефбет и Кауфланд наливат апри и ето ви още един нов дупетат!;)))

84

ох

преди 2 месеца

Ами добре,че се е изказал така Стоичков, защото нашите евродепутати и политици десетилетия се мазнят на останалите от ЕС и мълчат, вместо да тропнат по масата. За много неща не харесвам Стоичков, но за изказването евала.

83

Анонимен

преди 2 месеца

голям българин . казва го просто и ясно , без да увърта .

82

Brilliant 8

преди 2 месеца

Ицата има сърце , не стана схемаджия в БФС , живее с достойнство и не се тревожи кой какво ще си помисли , не могада кажа същото за българските политици или хората , които се подиграват и го критикуват , Христо има огромно СЪРЦЕ , хората които сме изпратили в Брюксел имат пу.ки в гърдите !

81

VladTepes

преди 2 месеца

Браво на стратега Троичков.

80

Е, щом достигнахме

преди 2 месеца

до тука, че Стоичков да ни представлява в ЕП...

79

Да, бе

преди 2 месеца

Верно, бе - как Стоичков ще ходи до Виена, като там нито кораб, нито самолет ходи. За какво му е тоя въздушно-воден Шенген. Тия от ЕП не се ли сетиха да го питат преди да вземат такова решение.

78

Анонимен

преди 2 месеца

"... наруши дългото си мълчание по политически теми" - ами по-добре да си беше запазил мълчанието. Да се обажда само каквото там му е написано за Кауфланд.

77

Факти

преди 2 месеца

Точно преди 30 години Стоичков им каза на немците: "айнцу, цвайнцу, дрън !" Сега да им го каже и на австрийците - те са немци :)))) хахахахаха

76

Накрая Стоичков

преди 2 месеца

трябвало да завърши : " аинцу, цваинцу, дрън !!! " Хахахахахахаха

75

Анонимен

преди 2 месеца

То и на мен България, освен разбита психика, нищо не ми е дала. Но виж, аз й отдавам данъците и труда си, ходя и гласувам на избори, спазвам законите, празнувам и уважавам празниците й. И? В замяна какво получавам?

74

Анонимен

преди 2 месеца

получих главоболие докато го чета това и се опитвам да го разбера какво иска да каже.. "Човек Само Когато Знае Кво Му Е Само Аз Си Знам Кво Ми Е"

73

Анонимен

преди 2 месеца

Ами всеки втори знае, че ни приеха като неформална колония под сладки приказки. Всеки "мигрант" има повече права от нормален българин спазващ законите където и да е. Всеки цветен е нещо повече. И тебе нямаше да те броят за човек, ако не се беше харесал с просташкото си говорене за съдии, играчи, Реал...

72

Кюрда

преди 2 месеца

Ша стаам политик и ша въ управлявам! Ша бъда кат протестантски пастор;))) Вий ша казвати: дай пари, Ице, а аз - бонус в Уинбет; вий ша викати: дай леп, Ице, а аз - без пари е в Кауфланд!:)))

71

Анонимен

преди 2 месеца

г-н стоичков , в коя Нормална държава легендите рекламират хазарт и продават чорапи в кауфанда ? - Дааа, в държави втора ръка , пропити от корупция, измами,чалги,дроги и т.н.

70

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС е замислен и създаден като съюз на държави-колонизатори! Как са примамвали местното население по цял свят? С огледалца, алкохол... И тези са така, и трябва да им се отчете още красиви думи и лозунги, ама от типа "казваме ти, ама ти като не се сещаш ..." и със сигурност се заливат от смях, че им вярваме, че даже си избираме такива, дето се натягат да ни набутат още по-навътре, зад оградата.

69

До 65

преди 2 месеца

Стоичков говори за държавата България, която наистина нищо не му е дала. По времето на комунизма му забраниха да играе, а после му правиха спънки за трансфер в Барселона. След фалшивите "промени" бившите партийни драскачи не спряха да го плюят. Обаче където и да отиде, той винаги се представя като българин и цял свят го свързва с България.

68

истината

преди 2 месеца

БРАВО!!! ТАКА СЕ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕС! НЕ КАТО ПОЛИТИЦИТЕ НИ......