169

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Николай II и 15 до 20 процента финландци. добави и опълението, сърби и румънци (дето още мрънкат че не им е дадена земя за тва че са помагали) и ще получиш един средностатистически кръстоносен поход, а не "освободителна война". тая война, прочие, руснаците в техната история я отчитат лаконично, като "една от войните за завоюване на проливите"

168

Анонимен

преди 1 месец

Меча е много символичен ще ви припомня след някое ереме пак думите като не щеш мира на ти секира

167

Анонимен

преди 1 месец

до 178 В началото преди войната Путин каза ясно и категорично че влиза в Украйна да си вземе САМО Донбас, кравар смеееашен. Какво украинско правителство е искал ве, смееешник? Муахахахахаа...това краварите сте уникално жалки същества. Заклевам се!

166

Анонимен

преди 1 месец

България все праща и Украйна все отстъпва

165

Анонимен

преди 1 месец

За новонаборниците по една дрвена пушка . Да се каже че са държали нещо.

164

Анонимен

преди 1 месец

до 164 Муахахахахахаха....кой ти е казал че Путин иска да превзема цяла Украйна ве, смеееешен кравар жаааалък? 100 пъти Путин заяви че си иска само Донбас и си го взе на 90%. Я виж какво е Донбас от територията на Украйна смеееешен кравар! Бързоооо...

163

Анонимен

преди 1 месец

Явно се обезоръжаваме в полза на Украйна, щом и Гвоздиките сме започнали да им изпращаме

162

Чистилище

преди 1 месец

Войната е пропорционална на омразата и злобата натрупана у човеците . Значи войната още не е започнала . До сега жертвите са малко над милион. Не вярвате в господ и ще страдате. Защото господ е любов.

161

Анонимен

преди 1 месец

до 161 Ти сляп ли си ве, кравар? Украйна въпреки помощта на цялото Нато отстъпи територия колкото България досега и братушките бааавно и монотонно громят укрите. Кравар, Вчера наркомана се разплака че вече нямар ракети, а САЩ не иска да им дава вече военна помощ. Аре сещай се накъде отиват нещата, кравар залюхан!

160

до 160

преди 1 месец

Боли, не боли, Украйна 3-та година държи уж някаква велика сила. Вижда се, че нито е велика, нито е сила. Никой не е спечелил война срещу цяла Европа. Нито римската, нито османската империи, нито Германия и Русия също няма да успее. От всички изброени тя е най-слаба.

159

Анонимен

преди 1 месец

до 159 И къде я видя зверската съпротива ве, кравар? Наркоманът вече плаче че няма ракети, намя войници. Ти от Марс ли падаш, кравар? Боли ли, кравар? Знам! Свиквай!

158

Обективен

преди 1 месец

Не знам как Русия е очаквала да нападне свободна страна и Европа да си седи мирно и да гледа. Естествено, че ще има зверска съпротива. В противен случай този тумор ще налази навсякъде. То пак може да се случи, но поне да се бием до край.

157

Таня

преди 1 месец

Браво. Свободата на народите трябва да се брани всеки ден!

156

Анонимен

преди 1 месец

След войната Украйна ще ни въоръжава!

155

Николай II

преди 1 месец

30% от руската армия, която ни "освободи" от османско робство е украинци.

154

Анонимен

преди 1 месец

Излиза, че пак трябва да четем между редовете и да не вярваме сляпо на нашите управници - то вероятно затова имаше и правителство. Не вярвам много на нашите, че ще ни защитават ако се наложи, ама излиза така да се каже в името на Б-я, освен с хляб и сол, няма да имат много друг избор/включват се хартиени планове и обещания и кръмки закани и думи/.

153

Николай II

преди 1 месец

Народът не се пита за всяка прищевка на политиците. Защото е ***/народът/.Ако Борис I беше питал българския народ за приемане на християнството, със сигурност НАРОДЪТ щеше да бъде против и сега най-малкото щяхме да сме мюсулмани/което въобще не е лошо/.

152

Анонимен

преди 1 месец

Украинците са долно племе. Светът се въртял около пъпа им

151

Анонимен

преди 1 месец

Снимката е уникална. Наркоманския просяк взима всичко какво му дадеш. Муахахаха...

150

Анонимен

преди 1 месец

до 150 Кой ще ни напада нас бе, филмиран?