31

Анонимен

преди 6 месеца

Това не може да се случи при Туполев.

30

хвърчащ русофил

преди 6 месеца

Аз хвърча само на Ту, Су и Як!

29

до брит учЕн

преди 6 месеца

двигателите са джойнт венчър между френския Safran и американския General Electric. Лошата новина е че тези двигатели се ползват и от Еърбъс.

28

Сексович

преди 6 месеца

До Христо ХристовСексо га че го напраим?

27

Лъжата за америка

преди 6 месеца

До истината за русияПолша има две катастрофи руския с Ил 62. Едната е защото отказва двигател минал почти два пъти предписаните летателни часове без обслужване. Втората е защото пилота отказал да кацне на най-близкото летище, а се насочва към Варшава. Така поляците минават на Бойнг. За"пикиращите"бойнги отново ли е виновни лошото обслужването?

26

Британски учЕн

преди 6 месеца

Двигателите не се правят от Боинг, на този модел е или Дженерал Електрик или Ролс Ройс. А може и пpимата от подръжката да не е затворил добре капака след проверката, но пък е трябвало да светне аларма в тоя случай.

25

Анонимен

преди 6 месеца

За съжаление качеството на всички продукти в последните години намалява. И докато това не е проблем за телевизори, телефони и т.н. е огромен проблем за продукти, пряко свързани със здравето и живота на хората!

24

Хи хи

преди 6 месеца

Путин е бил забелязан около самолета с отвертка в ръка да развива болтчетата !

23

Луфтханза техник

преди 6 месеца

Аз затова настоявам всеки ден по два пъти да правят тест за наркотици на служителите в техническата база на летището.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Тези Бойнг почнаха да правят баси бракмите. Добре че са Еърбъс, пък скоро и китайските самолети ще дойдат, да има поне 2 фирми от които авио-компаниите да си избират.

21

ФАКТИ!

преди 6 месеца

Истината е проста - световен лидер и хегемон в производството и качеството вече отдавна е КИТАЙ! В САЩ работят мързеливи, необучени и некомпетентни хора с много здравословни и психически проблеми! Няма как да произведат нищо качествено! САЩ са единствено все още някаква военна сила и то по инерция , както бяха Великобритания точно преди залеза на колониите им! Без световното влияние , което им се изплъзва между пръстите , си остават една сбирщина и ***! 再见

20

Като ви кажат

преди 6 месеца

капитализма се разпада, а вие се смеете... ейго резултата.

19

това е пряко

преди 6 месеца

следствие от наложената политика в boeing да наемат приоритетно ***.Онзи ден една такава маймунка се е завряла пред работещ реактивен двигател, и знаете какъв е ефекта.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Краварска работа . Примитивна некадърна

17

Боринг

преди 6 месеца

Да почнат да избиват и пътниците си, че да не споделят за разпадащите се самолети! Само с убийства на служители, които разкриват корупция и пропуски в сигурността няма да им мине номера!

16

Изненадана Има ли

преди 6 месеца

или нима не сте Гледали Видеото със Скрита Камера от Завода в САЩ където ги Сглабят - Пушат Трева по време на Работа, Супер НеБрежни без 1 бял работник, голяма част и Английски не говорят и дори не знаят кво правят, щото не разбират инструкциите и сами си говорят и се смеят, че на тоя Самолет не биха се качили като знаят как са го Сглобявали! Това е Свиквайте в Новия Световен Ред - преди 100 години Белите са 40% от Населението на Земята, в момента са под 2% , най-големият Геноцид в Историята!!

15

Христо Христов

преди 6 месеца

До LBN/1 "Тук става дума за лоша поддръжка, а не за производтсвен дефект." - възможно е, но можеш ли да го докжеш с факти?

14

Анонимен

преди 6 месеца

Това показва, че Айфон са взели правилното решение да измислят концепция, чертаят, планират, създават софтуер, но физически самата вещ да се сглобява в Азия....

13

Така когато домашни

преди 6 месеца

домакинки юишат технически съобщения . . . хвръкна капака на двигателя на самолет 737-800. . . . Тенджерите също имат капак, но за щастие не летят!

12

бг смешки 2

преди 6 месеца

Боинг са яко зле последните години !